Ağzımdaki baklayı çıkarıp, boşalıp rahatlıyorum.

Taşı sıksan suyunu çıkartırsın.Bende öyle bir his bıraktınız.Sizin gibi becerikli cevval bir kadın tuttuğunu koparır.Annen koş gel yavrum demiş daha neyi bekliyorsunuz?.

Giyiminize karışıyor ,evle ilgilenmiyor ,çocukla ilgilenmiyor ,sizinle ilgilenmiyor ee ne yapıyor bu adam? İlgi istiyorum dediğinizde anladığı tek şeyde sevişmek.Hiç bir çaba görmüyorum.Beni böyle kabul et demeye getiriyor.

Çok güzel romantik zamanlarımız vardı rüya gibiydi herşey.Son çocuktan ve işlerden sonra değişti .İlgisiz sorumsuz bir adam oldu diyordunuz . Belki kaybetme korkusu olursa düzelir diye düşünüyordum.

O bıçak çekme olayını öğrenince buz gibi soğudum.

Son düzenleme:
yorum yapmıcam demiştim ama...eşin resmen seni taşıyamıyor belliki akıllı hatunsun.kendini ezik görüyor ve farkında bir gün onu bırakıp gidebileceğinin.yapabildiği bulabildiği tek şey bluzun yakası açık ee bak böle olursa soğurum senden haa edaları.

Peki ya eşin bu kadar uzak dururken sen hıc adım atmadın mı ona
Yenı ıs yerlerını gormeye gıtmedın mı hakketten yoksa lafın gelısımı nerede ne ıs yaptıklarını bılmıyorum dedın ?

Eğer sende bısey yapmadıysan

bırılerı sana hayatın tumunu cocuklarla evde , esınede ıste gecırmenin sadece tercih olduğunu hatırlatması gerekiyor.

Borç bilmem ne konusunda haklısın , ama çalışmadıgın için bir yere kadar oda

O kadar süre böyle bir adamla yaşayınca insanın kendine dair de birsürü acaba sı olur..öyle kadınlar var ki 10 erkek gücüne azmine bedel, taşı sıksa gerçekten suyunu da çıkarır. Eminim sen de onlardan birisin. Konu sahibi kendine inan. Bak bizde bile nasıl bir etki bıraktın

Allah sabir versin bende boşanmayı düşünüyorum aldatildim su an hamileyim senin gibi ailemin durumu yok gitsem nasıl olacak bilmiyorum evde çocukların ve evin yükünü tek başına yapmak çok ağır bütün yük sende evlenirken 2 kişi bir can olacagim diyorsun ama erkekler kendi hayatlarından taviz vermiyorlar çocuklar biraz daha kendini kurtardiginda çalışma gücün olursa yolları ayirirsin o çocuklarında bir babaya ihtiyacı var ama adam yanlarında değil onlarada çok zor allah hakkında hayirlisini versin çok üzüldüm

Ben çok çabaladım, her manada.
özellikle ilişkiyi diri tutmak için elimden geleni yaptım, taaki ikinci çocuğa kadar.
ondan önce çalışıyordum da, kazancımı gidip borçlara yatırıyordum, hamilelik izninden sonra çalışmamak benim tercihim değildi, çocuklarıma bakacak biri olmadığındandı.(borç ödemek için çalışırken bakıcı parası vermek komik bi çözümlemeydi)

evet yeni iş yerine hiç gitmedim, ve hala gitmedim :)
çünkü yaptıkları iş bi çiftlik ve istanbulun ücra bi köyündeler evimizse avrupa yakasında.
Belki hergün değil ama çoğuzaman "giderken bizi de alsan" cümlesini kurdum fakat her defasında bi sebebi vardı.

çok teşekkür ederim,
dün akşam kardeşimle konuştum, bana "abla sen kendini ve yapabileceklerini unutmuşsun, hatırlıcaz" dedi.
Bunca şeyin altında o kadar ezilmişim ki evet karakterimi, yapabileceklerimi unutmuşum.
çok teşekkür ederim destekleriniz için.

Yazdıklarınızın hepsını okudum hatta 8.sayfada gelişme olarak herşey yoluna gırdı sanıp biran sevındım ama esın birseylerın ters gıttığının farkında degıl güya çook çalışan bırı belkide öyle bılemıyorum ama bir evi çocukları karısı olduğunu unutmuş o tsort sorunuda jesınlıkle kayınvalide ile alakalı yüzüne utancından dıyemedıiği için mektup yazmış yüzü yok demeye çünkü ve sanıyorki klasık turk erkegı seks herseyın çözümü kustuk barıştık bırde muhteşem bir seks sevışme tamamdır oldu bıttı erkekler klasık böyle böyle degıl diyende sanmam yoktur şahsen ben esıme benımle hıç ilgilenmiyorsun konuşmuyorsun sohbet etmıyoruz dedıgımde o gece muhakkak seks ile bıtıyo çünkü erkeklerın ilgi beklentısı bu öpnek ellemek seks yapmak tamam bıttı muhteşem son .
Sıze hak vermiş olması takdire şahen bır durum ıyıkı hak vermiş farkında yani ama bıranda bıtırıp atmayın yıkmak gıtmek butırmek çok basıt egerki onun deyımıyle muhteşem gece istiyorsa cay sohbet yerıne bırlıktelık sonrası konuşun bu konuyu bazen çok uzak durmak da bırbırınızden soğutur uzaklaştırır dokunmak sarılmak sonrası çocuklar yokken konuşun bunları derım

Bence bu adamla bir daha bisey konusmayin. Zaten demis konussak da birsey degismez. Ayrica sizi bir kez olsun ciftlige goturmemesi dusundurcu. Erkekler hele de soz konusu kendi isleriyse, karisina gosterip boburlenmeyi sever. Normalde onun sizi götürüp bak iste burasi benim ciftligim deyip kendi kendine boburlenirdi. Erkekler boyle cunku. Sizinkinde bi anormallik var gercekten. Bilemedim.

Arkadaşım daha önce çalışmışsın şimdide yapabilirsin.
Annen bakar çocuklara büyükte 1-2 yıl sonra anaokuluna gitmiyecek mi ? Çok zorlanmaz. ( emekli maaşıyla geçiniyolar dediğin için çalışmıyo diye düşündüm ? )

Hiçbiyer bulamazsan mc burger gibi yerlere girersin . Biyandanda kendi mesleğinle ilgili yada daha yüksek maaşlı saati uygun iş ararsın.

Ne kendine ne çocuklarına bu işkenceyi yapma.

İşkilkendirmekte istemiyorum ama madem çiftlik var sizi götürse hem çocuklar oyalanır hem sizde 1,2 işin ucundan tutarsınız.

Çalışan sayısını ve cinsiyetlerini biliyo musunuz?

Takılın peşine gidin hiç hoşlanmadım

Meslek bilginiz var çok rahat bi fotoğraflar stüdyosuna girip çalışabilirsiniz. Çocuklara da anneniz bakar. Eminim paranızı kazandıkça kendinize harcadıkça bu giden özgüven geri gelecek

Bende çoğunun aksine uzun yazı okumayı seviyorum. Belki de okumayı sevdiğim için

Sorunlarını ve cevaplarını biliyorsun zaten. Herşey sende bitecek. Şunu yap bunu yap diyecek bi halim yok. Önce kafanda netleştir sonra icraata vur. Eminim ki 2 çocuğuna da gül gibi bakarsın.

Şu sabaha kadar sevilelim dediği an içimden he kalas ne odun dedim yaa.

Her şey halledilir de "Kim için ne için" cümlesi yutulacak cümle değil.Hadi sizi düşünmedi çocukları ne olacak.

Çiftlik işini kardeşiyle ortak yapıyorlar, eşim hergün çiftliğe gitmiyor genelde kendi dükkanı var orda duruyor.
Çiftlikten beni uzaklaştıracak bi durum yok, çalışanlar erkek hatta o köyün insanları.
Ama sebebini anlayamadığım bi "birlikte zaman geçirmeme durumu" var.

Mesela bu hafta sonu ablamlar tatile gidiyormuş, çok ısrar ettiler bi kaç gün gel kal kafan dağılsın diye.
Eşim, git dedi.Hem sen yokken ben de arkadaşlarla günübirlik denize girerim burda dedi.
Neden arkadaşlarla? neden biizimle değil?
Bilemiyorum işte.

Eşinize sorun neden beraber gitmeyi istemiyor ?Arkadaşlarına zaman ayırıyorsa size de ayırabilir .Ne istiyorsan yap yeter ki benden isteme der gibi bir durumu var.

Ya da iyimser düşünürsek bu aralar canınız sıkkın ya hazır fırsat masrafta çıkmayacak kafasını dağıtsın demiş olabilir.

Son düzenleme:
Ya şu 'ben emir alamam yeaa' diyen pek GURURLU (!) erkekler de yeni moda. Ulan! Sen kimsin? Şu zamana kadar hangi baltaya sap olmuşsun? Zekan ne seviyede, eğitimin ne seviyede? Yıllarca okumuş çabalamış insan bu cümleyi kurmuyor ama tüm ezik cahil erkeklerimiz kuruyor nedir bu ERKEK(?)lik gururu ? Aynen böyle devam etsin hayatını boşa geçirmiş olacak hiçbir baltaya sap olamayacak olsa dahi mutlu olamayacak! En kötü bu sana yaptıklarından olamasın mutlu, asla abartmıyosun insanın evlenme amacı nedir evinde bir ERKEK(!) bulunması mı yoksa çocuk mu? Eş,dost,sırdaş,arkadaş,yol arkadaşıyla ömrünün en maddiyatsız günlerini bile birlikte mutlu geçirmek, maneviyatla doldurmak, herkese karşı BİR olabilmek mi? Çok çok çok sinirleniyorum çünkü bir taneside ablamın başında, lanet olsun o gururunuza lanet olsun kendinizi erkekten saymanıza lanet olsun erkekliği insanlıktan üstün görmenize!

Böyle aklı selim. Kendini düzgün cümleler ile ifade eden kadınlar hep mi odunlarla evlenir.
Valla evlilik öncesi yapılan sağlık testletine ıq testi de eklensin herkes kendi dengi ile evlensin.

Ne diyeyim canın 2 çocuk, maddi zorluk. vicdansız,sevgiden yoksun bir eş. bıçak çekecek kadar manyak bir eş,
. baba şefkati, anne ile babasının arasındaki sevgiyi muhabbeti gormeden büyüyecek iki çocuk. Kendi tüm kabahatlerini düzenlemekten acizken iki parmak yaka açıklığı ile seni boşamakla tehdit eden bir eş. Evini tamir etmek söz konusu iken kimin için ne için diyerek eşi ve iki çocuğunu yok sayan bir eş.

Konundan çıkardığım başlıkların bir kısmı bunlar. Allah yardımcın olsun. İşin her türlü zor. Ama bu adamın duzelmeyeceğine emin isen nekadar çabuk ayrılırsan yeni hayatına okadar çabuk adapte olursun. Çocukların ailenle kalır sen çalışır sın. Ve ne olursa olsun gurur yapma nafaka tazminat ne alabiliyor al.

eee bi dakka bu adam bu kadar paralar alıyo eline kredide olsa valla cebindne calar gene faturamı döer yemeyimi yaparım onun keyfi icin cocuklarım mı üsüsün yanii gerekirse cok kavga et kendini parasız bırakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…