Agzına yapıştırdım

Benide cok rahatsiz ediyor.dikkat etmeye calisiyorum
Peki

İlk tartismanizda bir tarafin “cakarim agzina haaa” demesi, diger tarafin bunu uygulamaya gecirmesi cok ust basamak olmus siddet konusunda. İkinci tartismada birbirinizi kesersiniz benden soylemesi. Ofkenizi bastirmayi degil de yenmeyi ogrenin bence. Bunun icin egzersizler falan yapiliyor hatta

Sozde.siddettir.hanimefendi...bana.siddet uyguladi.yani.kufur.etsin.mesela.bol.bol.nasilsa.uygulama.yom.eeee sonuc??

10 dk geldi diye mi köpürüyor beyefendi...haddini çok güzel bildirmişsiniz...

Ilk.olarak.cocuk.baska.odada.oynuyordu.yanimizda degildi.sahit.olmadi.ikinci.olarak.kimseye.sozlu.siddette.ve dahi.fiziksel.siddette.de bulunmam.bu da.ilk.oldu.ve bence haketti

Hak etti derken, bir gün belki siz bir hata yaparsınız o da size vurur. O zaman eşiniz de siZin için hak etmişti der.

Benim.onu.bosamadigima.dua.etain.bence.bana.vurmaya.ici.gitmis.adamin yapmistan farki yok.benim.gozumde.ha yapmis.he soylemis
E o zaman sizde bir imzaya bakar demişsiniz yarın açın davanızı madem yapmakla söylemek bir. Yapmayın hanımefendi böyle en ufak şeyler bu kadar büyürse nasıl evlilik diye bişey olsun nasıl aileler uzun yıllar mutlu yaşayabilsin ki. Bir kaç gün tavır alırsınız burnu sürtsün hadi ama vurmak nedir ya. Çok sinirlenseniz bile demek ki öfke kontrolünüz yok sizin hemen şiddete baş vurmuşsunuz

Hak etti derken, bir gün belki siz bir hata yaparsınız o da size vurur. O zaman eşiniz de siZin için hak etmişti der.
Ben ona.6 yildir tek.bir.siddet gurura.dokunan ezen bir saygisizlik.yapmadim...dedigim.gibi.bana.sadece 1 kere.vurabilir.ikinciye baska.sey.bulur

Boyle bir hareketten sonra arada zerre saygi kalmamis.. keske agzina cakmak gibi cirkin bir hareket yapacaginiza cocugu da alip evden ciksaydiniz, ne kadar ciddi oldugunuzu anlardi.. simdi o da size bir tane gecirebilir.. saygi yoksa kaybetme korkusu da kalmaz..

Kimsenin burnu 2 gun triple surtmuuyor.aksine.2.gun trip.yapti.gecti.olur.ben.cizgimi.cok.net cektigime.inaniyorum

Cikacak.bir yer olsa.cikardim.allahin.daginda..

Off bu ne ya?! O ina ağzına çakarım demiş, o onun ağzına çakmış... rezilliğin farkındasınız değil mi? Söz ile fiziksel şiddet bir değildir ve bu yaptığınız size mutlaka dönecek hanımefendi. Bir de bunların çocuğun önünde yaşandığını düşünüyorum. Saçmalık. Rezillik.

Hataya hata ile karşılık vermişsiniz, evet eşiniz çirkin konuşmuş tepkisiz kalmamalıydınız ama bu şekilde olmamış yani

Ilk.olarak.cocuk.baska.odada.oynuyordu.yanimizda degildi.sahit.olmadi.ikinci.olarak.kimseye.sozlu.siddette.ve dahi.fiziksel.siddette.de bulunmam.bu da.ilk.oldu.ve bence haketti
Eşinizin, ağzına çarpılan şamarı hakettiğini ve sizin haklı olduğunu düşünüyorsanız bize söz düşmez zaten.

Sozde.siddettir.hanimefendi...bana.siddet uyguladi.yani.kufur.etsin.mesela.bol.bol.nasilsa.uygulama.yom.eeee sonuc??
E tamam, söz şiddetse ve karşılığı şiddet olacaksa kocanızda sizi dövsün? “Şiddet sayılır” falan diye savunamazsınız da, dimdirek şiddet uygulamışsınız adama. Küfür etmemiş size, psikolojik şiddet varsa sizde cevap verin. Kaldı ki 6 yıldır ilk defa diyorsunuz. Bu mu sizin eşinize tahammülünüz saygınız? İnsan sinirle söylemiştir der, sakinleşince konuşur.

Şiddet size göre çok da yanlış değilmiş ki eşinize karşı uygulamışsınız. Herhangi bir duruma karşı olmak, sosyal medyada yahut ana haber bültenlerinde sürekli tekrarlanan sözleri ezberlemekten ibaret değildir hanımefendi. Şiddete karşı olmak, hiçbir şekilde uygulamamaktır aynı zamanda. Şiddet sadece kadına uygulandığında kötü değildir. Hiçbir canlıya yapılmaması gerekir. Yarın öbürgün bir sinir anında siz de hadsiz bir cümle sarf ederseniz eşinizin de ağzınıza çarpma hakkı var. Zira siz, bunu yaparak bu eylemin gayet normal olduğunu kanıtlamışsınız.

Eşinizin yaptığıyla ilgili yorum yapmıyorum. Bana şiddet gösteremezsin deyip şiddete başvuran bir kadınla evli olunca delirmiş olabilir o da. Devreleri yanmıştır belki de.

Gercekten mi? Bende yasananlari cok.mantikli bulmustum.cocuk.odasindaydi yuzunce ke soyluyorum.bizde yatak odasinda kapi kapaliydi.cocuk birseyin farkinda deil.cok.dusunurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…