PekiBenide cok rahatsiz ediyor.dikkat etmeye calisiyorum
Sozde.siddettir.hanimefendi...bana.siddet uyguladi.yani.kufur.etsin.mesela.bol.bol.nasilsa.uygulama.yom.eeee sonuc??Adam neden deneyemedi? Kadınsınız çünkü değil mi? Kadına şiddete hayır, erkeklere ölüm. Eşinizin azıcık aklı varsa yakında boşanma davası için kağıt alırsınız zaten. Sonuçta adamı dövdünüz.
Ilk.olarak.cocuk.baska.odada.oynuyordu.yanimizda degildi.sahit.olmadi.ikinci.olarak.kimseye.sozlu.siddette.ve dahi.fiziksel.siddette.de bulunmam.bu da.ilk.oldu.ve bence haketti
E o zaman sizde bir imzaya bakar demişsiniz yarın açın davanızı madem yapmakla söylemek bir. Yapmayın hanımefendi böyle en ufak şeyler bu kadar büyürse nasıl evlilik diye bişey olsun nasıl aileler uzun yıllar mutlu yaşayabilsin ki. Bir kaç gün tavır alırsınız burnu sürtsün hadi ama vurmak nedir ya. Çok sinirlenseniz bile demek ki öfke kontrolünüz yok sizin hemen şiddete baş vurmuşsunuzBenim.onu.bosamadigima.dua.etain.bence.bana.vurmaya.ici.gitmis.adamin yapmistan farki yok.benim.gozumde.ha yapmis.he soylemis
Ben ona.6 yildir tek.bir.siddet gurura.dokunan ezen bir saygisizlik.yapmadim...dedigim.gibi.bana.sadece 1 kere.vurabilir.ikinciye baska.sey.bulurHak etti derken, bir gün belki siz bir hata yaparsınız o da size vurur. O zaman eşiniz de siZin için hak etmişti der.
Kimsenin burnu 2 gun triple surtmuuyor.aksine.2.gun trip.yapti.gecti.olur.ben.cizgimi.cok.net cektigime.inaniyorumE o zaman sizde bir imzaya bakar demişsiniz yarın açın davanızı madem yapmakla söylemek bir. Yapmayın hanımefendi böyle en ufak şeyler bu kadar büyürse nasıl evlilik diye bişey olsun nasıl aileler uzun yıllar mutlu yaşayabilsin ki. Bir kaç gün tavır alırsınız burnu sürtsün hadi ama vurmak nedir ya. Çok sinirlenseniz bile demek ki öfke kontrolünüz yok sizin hemen şiddete baş vurmuşsunuz
Cikacak.bir yer olsa.cikardim.allahin.daginda..Boyle bir hareketten sonra arada zerre saygi kalmamis.. keske agzina cakmak gibi cirkin bir hareket yapacaginiza cocugu da alip evden ciksaydiniz, ne kadar ciddi oldugunuzu anlardi.. simdi o da size bir tane gecirebilir.. saygi yoksa kaybetme korkusu da kalmaz..
Hataya hata ile karşılık vermişsiniz, evet eşiniz çirkin konuşmuş tepkisiz kalmamalıydınız ama bu şekilde olmamış yaniArkadaslar..kisaca anlatacagim
Cocugumuzu parka.goturdum.Anahtari evde unuttum
Esimi aradim.isi eve 10 dakika arabayla...cikmasina yakindir
Dedim.anahtari evde unuttum..geliyorum dedi.
Geldi.anahtari verdi ve gitti.
1 saat sonra eve geldi..köpuruo bana..bende senin.icin zor olduysa.keske.soyleseydin kapida.beklerdik dedim.
Bana dedi.ki elimin tersiyle agzinin ortasina bir cakicam dedi
6 yillik evliligimde.ilk.kez duydum şok oldum
Ve elimin tersiyle.agzina yapistirdim.
Hadi sende.bir dene goreyim hadsiz sen bana sozlu siddet dahi.uygulayamazsin.haddini bil.bir imzaya bakar bu is dedim..bu ani unutma.dedi.bende bencede unutma ki agzinadan cikana dikkat et dedim..yorum sizin.
Eşinizin, ağzına çarpılan şamarı hakettiğini ve sizin haklı olduğunu düşünüyorsanız bize söz düşmez zaten.Ilk.olarak.cocuk.baska.odada.oynuyordu.yanimizda degildi.sahit.olmadi.ikinci.olarak.kimseye.sozlu.siddette.ve dahi.fiziksel.siddette.de bulunmam.bu da.ilk.oldu.ve bence haketti
E tamam, söz şiddetse ve karşılığı şiddet olacaksa kocanızda sizi dövsün? “Şiddet sayılır” falan diye savunamazsınız da, dimdirek şiddet uygulamışsınız adama. Küfür etmemiş size, psikolojik şiddet varsa sizde cevap verin. Kaldı ki 6 yıldır ilk defa diyorsunuz. Bu mu sizin eşinize tahammülünüz saygınız? İnsan sinirle söylemiştir der, sakinleşince konuşur.Sozde.siddettir.hanimefendi...bana.siddet uyguladi.yani.kufur.etsin.mesela.bol.bol.nasilsa.uygulama.yom.eeee sonuc??
Gercekten mi? Bende yasananlari cok.mantikli bulmustum.cocuk.odasindaydi yuzunce ke soyluyorum.bizde yatak odasinda kapi kapaliydi.cocuk birseyin farkinda deil.cok.dusunurlerOff bu ne ya?! O ina ağzına çakarım demiş, o onun ağzına çakmış... rezilliğin farkındasınız değil mi? Söz ile fiziksel şiddet bir değildir ve bu yaptığınız size mutlaka dönecek hanımefendi. Bir de bunların çocuğun önünde yaşandığını düşünüyorum. Saçmalık. Rezillik.
Eşinizin, ağzına çarpılan şamarı hakettiğini ve sizin haklı olduğunu düşünüyorsanız bize söz düşmez zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?