"Ağzından başka neler fırlayacak merak ediyorum"

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaa bazen masada biriyle konuşurken o tükürük fırlayıp masaya yapışıyor mesela. Ve sen sadece bakıyorsun yapıştığı yere. Karşındakinin "oldu olacak sıçsaydın" der gibi bakışına maruz kalıyorsun. Neyse ki geri hamburgeri yakalamışsın ya adamın kolasına düşseydi?? Acaba içmeye devam eder miydi

Ahahahah hunharca güldüm mesajınıza hahaha

takma dislerimi yollayim istersen senin tabaga deseydiniz ya :)))

Ahahha ay beni güldürdünüz. Ben de ilk bulusmada gercekten afedersiniz gülerken sümkürdüm ciddi manada. Nasil temizleyecegimi nasil toplayacagimi bilemedim. Sonra tüm ilk bulusma gerginligim, heyecanim gecti, dedim zaten artik su durumdan sonra olmaz. O rahatligimdan mi hoslandi napti suan deli gibi asik bana hahaha uzulmeyin siiz

Yaaa nereye gidiyordunuz nerelisiniz ki nerenin pasaportuydu

Sen yine iyisin benim kız arkadaşım gaz çıkarmıştı yanlışlıkla bir haftalık sevgilisinin yanında ve çocuk duymuş.İnsanlık hali olabilir takma kafanı bunlara.

Hahaha geberdim yaa:) ya lahmacun yerken disinin arasinda maydonoz kalsaydi:)) beterin beteri var yani:) hahaha iste bu yuzden agiz doluyken konusulmaz cocugum:)

Erkek arkadaşım uykusunda tırtlatmıştı ya vöh oha hayvan felan dedim tabi de sogumadım. Sonra bi keresinde ben geğirmiştim bira içiyodum, takılmıştı bana bende sen zortlatırken ben sana laf ettim mi demiştim nassssı ya felan olmustu ay amma laçkaymışız yazınca fark ettim.

Evlilikten bi onceki level iste:)

Aklıma Eyvah Eyvah'ta Demet Akbağ'ın risotto yedikten sonra siyah dişlerle röportaj yapma sahnesi geldi
Hahaha ya var ya bence sevgiliyken heleki yeniyse sevgililik en fazla muhallebi yemeye filan gidilsin:)) ne gerek var boyle riskli seylere:)

çok hoş ama gezin gezin valla ben ne yaşadım hatırlamıyorum ama hamileyken altıma işemiştim onu hiç unutamam güldürüyodu beni doğurdum doğurcaktım zaten güldürme güldürme dedim tubalete gitmem lazım dedim inatla güldürdü gidemedim çok az kaçırdım ama çok utandım şimdi hep taklidimi yapıyo güldürme güldürme diyip

Hahaha ya var ya bence sevgiliyken heleki yeniyse sevgililik en fazla muhallebi yemeye filan gidilsin:)) ne gerek var boyle riskli seylere:)
Ay ben bir keresinde ilk buluşmada fettucini söylemiştim dalgınlıkla. Normalde çok severek yerim çünkü.

Yemek geldi, çocuğun karşısında o fettuciniyi nasıl yiyeceğimi şaşırdım içimden de nasıl sövüyorum kendime "ne halt etmeye bunu söylüyorsun, başka şey mi yok" diye. Ondan sonra eğer özellikle ilk buluşmada yemek yiyeceksek her açıdan düşünüyorum yemeği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…