- 27 Haziran 2017
- 4.035
- 8.528
- 158
Ahahahah hunharca güldüm mesajınıza hahahaYaa bazen masada biriyle konuşurken o tükürük fırlayıp masaya yapışıyor mesela. Ve sen sadece bakıyorsun yapıştığı yere. Karşındakinin "oldu olacak sıçsaydın" der gibi bakışına maruz kalıyorsun. Neyse ki geri hamburgeri yakalamışsın ya adamın kolasına düşseydi?? Acaba içmeye devam eder miydi
Yaaa
Öksürdüğümde minik boncuk gibi tatlı sevimli bir şey fırladı ciğerlerimden
Pasaport kontrolündeyiz sırada
Sağıma baktım soluma baktım Yok
Nereye fırladı bu tatlı boncuk şeyimsi şey dedim
Zira son zamanlarda çok fırlamışlığı vardı,tanıştık boncukla
Ararken tararken sıram geldi pasaportum polisin elinde
Benim tatlı şey pasoya yapışmış
Dua ettim adamın eline falan değmesin diye
Eşim diyor “bu nasıl birşey ayıp yahu”
Ya benim suçum ne,istem dışı fırladı,sınırdan geçti ne yapabilirim
Hırvatistana gidiyordukYaaanereye gidiyordunuz nerelisiniz ki nerenin pasaportuydu
Ayrilmislar mi:))Sen yine iyisin benim kız arkadaşım gaz çıkarmıştı yanlışlıkla bir haftalık sevgilisinin yanında ve çocuk duymuş.İnsanlık hali olabilir takma kafanı bunlara.
O an olmasa da başka bir nedenden ayrıldılar :))Ayrilmislar mi:))
Evlilikten bi onceki level iste:)Erkek arkadaşım uykusunda tırtlatmıştı yavöh oha hayvan felan dedim tabi de sogumadım. Sonra bi keresinde ben geğirmiştim bira içiyodum, takılmıştı bana bende sen zortlatırken ben sana laf ettim mi demiştim nassssı ya felan olmustu ay amma laçkaymışız yazınca fark ettim.
Aklıma Eyvah Eyvah'ta Demet Akbağ'ın risotto yedikten sonra siyah dişlerle röportaj yapma sahnesi geldiya lahmacun yerken disinin arasinda maydonoz kalsaydi:))
Hahaha ya var ya bence sevgiliyken heleki yeniyse sevgililik en fazla muhallebi yemeye filan gidilsin:)) ne gerek var boyle riskli seylere:)Aklıma Eyvah Eyvah'ta Demet Akbağ'ın risotto yedikten sonra siyah dişlerle röportaj yapma sahnesi geldi
Hırvatistana gidiyorduk
Benden önce geçti sınırı kereta
Ben Türküm eşim yabancı
Nerden bilsin elin İtalya’nı Hırvat’ı benim tatlı sevimli minik parçamı
İçimden gelen minik bir kaçak yolcu diyelim
Ay ben bir keresinde ilk buluşmada fettucini söylemiştim dalgınlıkla. Normalde çok severek yerim çünkü.Hahaha ya var ya bence sevgiliyken heleki yeniyse sevgililik en fazla muhallebi yemeye filan gidilsin:)) ne gerek var boyle riskli seylere:)
Allahtan ikimizde rahatız hatta gevşek derecesinde de utanıp bozarmıyoruz iyiyim böyleEvlilikten bi onceki level iste:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?