yok be cok tatliymis:) tahlilsizlik isteYa lütfen biri bir şey desin rezaletin dibindeyim
Çok ciddi hislerimin olduğu bir adam var 4. görüşmemizdi dün ve yemeğe çıktık. Tam ciddi bir şey konuşuyorduk hararetli ve bana "Benim diğer erkeklerden farkım ne senin için?" dedi
Benim de "Sen çok saygılısın." dememle bir hamburger parçasının ağzımdan füze misali kalkış alması bir oldu
Hayır ben de geri yakaladım ve yerine soktum masaya düşmeden ama gördü tabii ki
"Ağzından başka neler fırlayacak merak ediyorum" dedi
"Utandırmasana" falan dedim kahkahalara boğulduk falan ama sizce benden tiksinmiş midir ya
Soğumuş mudur
Var mı böyle örneğiniz eşinizdir sevgilinizdir olmuştur ama soğumamıştır off aklıma geldikçe gülüyorum ama bi yandan da utanıyorum ya nasıl geçecek bu his
Ya lütfen biri bir şey desin rezaletin dibindeyim
Çok ciddi hislerimin olduğu bir adam var 4. görüşmemizdi dün ve yemeğe çıktık. Tam ciddi bir şey konuşuyorduk hararetli ve bana "Benim diğer erkeklerden farkım ne senin için?" dedi
Benim de "Sen çok saygılısın." dememle bir hamburger parçasının ağzımdan füze misali kalkış alması bir oldu
"Utandırmasana" falan dedim kahkahalara boğulduk falan ama sizce benden tiksinmiş midir ya
Soğumuş mudur
Var mı böyle örneğiniz eşinizdir sevgilinizdir olmuştur ama soğumamıştır off aklıma geldikçe gülüyorum ama bi yandan da utanıyorum ya nasıl geçecek bu his
Ne alaka olumsuzluk bulayımcılık uzun uzun mu açıklayalım illa ki asıl sizdeki tavır nedir oldu mu falan.Ayyy bu bdvde her şeye bir olumsuzluk bulayımcılık
Bana sordu ne yemek istersin diye açtık ben de burger istiyorum dedim oldu mu?
Sevgilim değil ayrıca görüşüyorum sadece
Ahaha gülmekten bayıldım:))))) bence komik bir anınız olmuş boş yere evhamlanmayın.Ya lütfen biri bir şey desin rezaletin dibindeyim
Soğumuş mudur
Bende geçen pazardan mandalina alicaktim.adam kabuklarını soyup tattırmak için kadınlara veriyordu.sonra banada verdi.yok mok dedim al al dedi.babam yaşında bir adamcağız.mandalinam çok güzeldir fln diye anlatıyordu.agzima bir attım atmamla sularını adamın üstüne fiskirtmam bir oldu.kendim bile ohaaa dedim.cok utanmistim o an
Amin arkadaşım :))))sabah sabah çok güldüm Allah ta seni guldursun
Ben de yıllar yıllar önce ilk aşkım olan çocukla (o zaman üniversite okuyorduk) buluşacaktım karlı soğuk bir gündü. Benim arkadaşım onun arkadaşları hep beraber tabu oynayacaktık,kuföre gittik arkadaşımla hazırlandık,onlarla buluşacağımız cafeye geldik,aradım çoçuğu”aşağı kattayız “ dedi. Merdivenlerden inerken ayağımın kaymasıyla yere kapaklanmam bir oldu. Başımı kaldırıp baktığımda o çocuk bana elini uzatmış bakıyordu. Çok utanmıştım. Masaya doğru ilerlerken kulağıma eğilip “ kuaföre para vereceğine ayağına kaymayan bir bot alsaydın böyle gülünç durumlara düşmezdin “ dedi.. beni yerin taa dibine gönderdi bu laflarıyla ve tabi bir aşk başlamadan bitmiş oldu. :)) hey gidi 15 yıl öncesine döndümYa lütfen biri bir şey desin rezaletin dibindeyim
Soğumuş mudur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?