"Ağzından başka neler fırlayacak merak ediyorum"

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok güldüm yorumlara benimde yazasım geldi
Bi tane sevgilimle ilk buluşmalarımızdan biri, çocuk gitmiş kendine yeni kıyafetler almış krem rengi pantolon falan. Bende baya baya sakarım. Çay içerken bir anda ne olduysa bütün bardağı üzerine döktüm gitti pantolonu, tüm gün öyle gezmek zorunda kaldı hem daha yeni tanışıyoruz ne desem bilemedim ve bundan hemen bir sonraki buluşmamızda da kahve döktüm üzerine. Ama nasıl kahkahalar atıyor, bide dedi ki geçen gün çay döktün o yüzden bilerek o pantolonu giymedim. Bidaha da senin yanında açık renk bişey giymem :)
Bir tane flörtümle de ben o ve arkadaşım avm de geziyoruz. Şu yürüyen merdivenlerde çocuk arabası koymasınlar diye bir direk gibi bişey koymuşlar ya :) onlar daha yeni mi çıkmıştı ne ben görmemiştim daha önce. Neyse merdivene doğru gidiyoruz, ben heyecanlı bişeyler anlatıyorum derken tam merdivene geldik ben bir geçirdim o demire. Yamuldum gittim düşüyordun Arkadaşım kahkalarla gülüyor, çocuk tuhaf tuhaf bakıyor. herkes dönmüş bana baktı. Ben utanıp kafama montun şapkasını geçirdim. Yürümeye devam ediyorum Ay ne rezillikti

Ben de çok güldüm yorumlara... :) Allah da sizi güldürsün e mi kk hatunları... :) Ben de anlatayım o zaman... Eşimle nişanlıyız o zamanlar.. Geç saatlere kadar film izlerdik.. İkimiz de uyuyakalmışız.. Ben onun omzuna başımı koymuşum.. Romantik romantik takılıyoruz işte.. Uyumuşuz öylece..Bu anı bozan şey neydiiii? Tabiki sinopenin pırtı... Artık nasıl bir pırt ise ikimiz de uykudan uyandık... :) Ama ben ölüyorum utancımdan...Çok özür dilerimler falanlar filanlar... Eşim de " saçmalama bunun için özür mü dilenir? Birbirimizin yanında osuramayacaksak ne diye karı koca olcaz biz...?" demişti... O gün bugündür pırtlıyoruz biz... Ama bizi uykumuzdan uyandıran şey pırt değildi zaaaaaarrrrtt diye bir şeysi bence... Pırt olsa duramazdık:) :) :) Konu sahibiciğim.çok tatlısınız .. Soğumaz merak etmeyin.. Geçmiş gitmiş.. :)

yok be cok tatliymis:) tahlilsizlik iste

benimki daha komik biz arabayla geziyorduk esim le. florruz 4 aylik falan arabayi cok sakin kullaniyordu ben mutluluk sarhoslugundan salak gibi seyir halide arabanin onune basimi tosladim adam iyi misin. dedi ben erkeklik yapip biseyim yok guluyorm esim catladi gulmekten bnim canim yaniyor bnde guluyorum. salak diyorum kendime rezil oldun ama bana hep hatirlatiyor. tam yoldan gecerken kafani toslama diye:)

Ahahahaha. Güzel bir anınız olmuş diye düşündüm okurken ben de güldüm:)
Sevgiliniz soğumuş gibi bir tepki vermemiş zaten eğlenmiş

Suratına gelmemiş ya dua et. Arada bir samimiyet varsa soguma olmaz. Daha gülünç şeyler yaşadım ben de ama bu sogumaya sebep degil. Birlikte eglenebiliyorsan ne mutlu

Ayyy cok tatlisinn.....Nedense benimde basima gelmisti hep her yemekte olurdu neredeyse sanirim tiksinse su an yanimda horlayan o olmazdi diyorum

Ayyy bu bdvde her şeye bir olumsuzluk bulayımcılık
Bana sordu ne yemek istersin diye açtık ben de burger istiyorum dedim oldu mu?
Sevgilim değil ayrıca görüşüyorum sadece
Ne alaka olumsuzluk bulayımcılık uzun uzun mu açıklayalım illa ki asıl sizdeki tavır nedir oldu mu falan.
Belli ki olmamış, bu durum sevgililiğe engel mi sanmam ama anlatılacak komik bir anı olmuş. Ayrıca hamburgerci mi derken ayyy çok lüks değil anlamında yanlış tercih demedim, hamburgeri illa ki ağzını aça aça yersin yemezsen ya turşusu düşer ya ketçabı kayar ya mantar hortlar, sağa sola bulaşır peçete elinden düşmez, kocaman ağzını açıp yerken bile o ağızdan illa ki birşey fırlar. Yani insana stres yaşatır. Dolayısıyla böyle olmuş dedim.
Haa benzer şey bende makarnada başıma geldi çatala döndür allah döndür tam kıvama geldi ağzıma atıcam hayda çataldan aşağıya dökül. Şimdi başa sar falan. Evlenince zaten dışarıda bile evde tv karşısında yiyormuş gibi davranıyorsun

İnsan böyle bir şeyden soğur mu yav? Buncacık şey için bir insanı tanımaktan vazgeçecek kadar kalın kafalı değildir herhalde. Espri anlayışı da iyiymiş yalnız. =))

Ahaha gülmekten bayıldım:))))) bence komik bir anınız olmuş boş yere evhamlanmayın.

" Eşinize / sevgilinize rezil olduğunuz anlar " diye bir başlık var forumda , aklıma o geldi konunuzu görünce.
..

:) Gülüp eğlenecek bir ortam olmus minik hamburger sayesinde.

ilk ya da ikinci buluşmada mekanda cips yiyorduk. ben de bu tip şeylere pek takılmam rahatımdır ama nasıl bi rahatlıksa artık farkında olmadan parmaklarımı yalayıp ıslaklığı da pantolonuma silmişim. şimdi hala bunu hatırlatıp dalga geçiyor benle taklidimi filan yapıyor.

kendimi tutamayıp geğirdiğim de olmuştur.

hatta ishal maceralarımız var. geçen gün yemek yedik eve bırakıyor beni. karnım bi ağrıdı bi ağrıdı. dedim benzinliğe çabuk. neyse girdim çıktım 'yapamadım.' dedim. iyi gibiydim ama iki dk geçmeden karnıma bi ağrı girdi. çığlık atıyorum arabanın içinde altıma yapcaaaaam diye. sabret diye diye ilk benzinliğe yetiştik koşarak girdim içeri. heralde bi 10 dk durmuşumdur öyle bir ishaldim ki. çıktım, görev tamamlandı dedim. e insanlık hali.

başka başkaaaaa. kesin vardır da şu an aklıma gelmiyor.

insanlık hali burnumda benim o an doğal olarak göremediğim bişey varsa uzanır alır. artık doğal karşılıyoru,z ben de yaparım bunu.

takma yani.

yaa ne soğuyacak dert etme.. karın gurultumuzla dalga geçeriz biz yine bir şeyler anlatmaya çalışıyor senin ki diye.. burnumuzu çekince bazen ses gelir ya hı ne dedin bişey mi dedin deriz boşver takılma

sabah sabah çok güldüm Allah ta seni guldursun

Bunun için soğursa kimseyle olamaz zira hepimizin başına benzer şeyler gelmiştir. Ve gelecektir. Zaten kendisinin de başına gelecektir.

Benim de vardır öyle anlarım ama su an aklima gelmiyor.

Gül gec bence. Çok sevimli bir ortam olmuş

biz eşimle ilk kahvaltıya gidişimizde küp şeklinde tereyagını kaşar sanıp agzına atmıştı
böyle şeyleri insan hatırlayınca cok gülüyor. bence oda şakaya vurdugune gmre tiksinmemiştir..

Ben de yıllar yıllar önce ilk aşkım olan çocukla (o zaman üniversite okuyorduk) buluşacaktım karlı soğuk bir gündü. Benim arkadaşım onun arkadaşları hep beraber tabu oynayacaktık,kuföre gittik arkadaşımla hazırlandık,onlarla buluşacağımız cafeye geldik,aradım çoçuğu”aşağı kattayız “ dedi. Merdivenlerden inerken ayağımın kaymasıyla yere kapaklanmam bir oldu. Başımı kaldırıp baktığımda o çocuk bana elini uzatmış bakıyordu. Çok utanmıştım. Masaya doğru ilerlerken kulağıma eğilip “ kuaföre para vereceğine ayağına kaymayan bir bot alsaydın böyle gülünç durumlara düşmezdin “ dedi.. beni yerin taa dibine gönderdi bu laflarıyla ve tabi bir aşk başlamadan bitmiş oldu. :)) hey gidi 15 yıl öncesine döndüm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…