İnşaallah bu dengeyi hep devam ettirebilirim.Zaten arayı güzel bi şekilde bulmuşsunuz.
Bu şekilde giderseniz sorun olacağını sanmıyorum zaten. Ama sürekli de aralarında durmayın bence. Arada kaynayabilirsinizİnşaallah bu dengeyi hep devam ettirebilirim.
Haklısınız. Konunun burda kapanacağını bilsem tamam der geçerim ama ben annemi tanıyorsam bana şimdi hak verir ama bir süre sonra yine aynı şeyleri yapar. Annemin bu gelgitleri arasında olan kardeşime olur.Bu şekilde giderseniz sorun olacağını sanmıyorum zaten. Ama sürekli de aralarında durmayın bence. Arada kaynayabilirsiniz
Kardeşim benim küçük kızım. Kendi çocuğum gibiyidi. O yüzden çok etkilemdim galiba.akışına bırakın. Siz arayı nasıl bulurum diyene kadar bebek büyüyor yürümeye başlıyor zaten. Olur böyle şeyler gayet normal. Kardeşiniz de alışacak oturacak her şey
Anlıyorum ama kardeşiniz anne olmuş, artık küçük değil. Ona her zaman destek olacağınızı ve her söyleneni takmaması gerektiğini, çünkü her bebeğin farklı olduğunu söyleyin. Bence yeterliHaklısınız. Konunun burda kapanacağını bilsem tamam der geçerim ama ben annemi tanıyorsam bana şimdi hak verir ama bir süre sonra yine aynı şeyleri yapar. Annemin bu gelgitleri arasında olan kardeşime olur.
Onun açısından da böyle. Doğru söylüyorsunuz. Umarım daha ılımlı olmaya alışır.Anneniz de anneannelikte yeni. Kıyaslama yapmaya devam ederse bir iki güzel şekilde uyarırsınız. Konuştuğunuzda size hak verdiğine göre, herhalde o da kendini frenlemeye çalışır.
Zaten hep destek olmaya çalışıyorum. Şu loğusalığı sorunsuz atlatsın bende daha rahat edicem. Loğusalık gerçekten çok zor.Anlıyorum ama kardeşiniz anne olmuş, artık küçük değil. Ona her zaman destek olacağınızı ve her söyleneni takmaması gerektiğini, çünkü her bebeğin farklı olduğunu söyleyin. Bence yeterli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?