Ah benim bu aşırı düşünceli sevgilim

Uzakgelin

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2020
100
52
13
37
Hayatımdaki insanla 2 aydır beraberiz ama bana sürekli ben seninle evlenmeyi dusunuyorum bu yüzden evlenene kadar sana dokunmak istemiyorum diyor ayrıca zaten benim bakire olmadığımı biliyor daha önce yapmışsın bir hata ama evlenen kadar tekrar etmeni istemiyorum diyor çok zoruma gidiyor sanki beni istemiyormuş gibi hissediyorum

Sürekli bunu dillendirmesi hiç hoş değil. Bence bu durum onun hoşuna gitmemiş ama kendini bastırıp kendince (!) veya iç dünyasında durumu sorun etmemeye çalışıyor ama başaramıyor. Bu başarısızlık da diline yansıyor.

Ben olsam bu konudaki rahatsızlığımı dile getirip onun bu konudaki gerçek düşüncesini öğrenmeye çalışırdım. Baktım yine aynı şeyleri deyip duruyor, ayrılıp yoluma bakardım. Çünkü bu böyle bir iki rahatsız edici cümleyle başlar ve önü alınmazsa daha büyük sorunlara sebep olur.

Yahu ne yiyip içiyorsunuz allasen ?
adamlar sevişse suç, sevişmek istemese suç.
Demiş işte evlenene kadar bu şekilde olmak istemiyorum diye.
Neden saygı duymak istemiyorsunuz?
Ben ten uyumuna inanırım Ayrıca iki kişi yaşanacakken neden yasamasınlar

İyi de bu adamla nişanlı degil misiniz ?
Nişanlı olan kişi zaten evlenmeyi düşünmüyor mu ?
Açtıgınız ilk konunuzda nişanlı oldugunuzu yazmışsınız.

ya ben senin fake olduğunu düşünüyorum. 25 gün önce nişanlın vardı kursa göndermiyordu pahalı diyordu.

o konudan iki gün sonra ailem yüzünden evlenmeye kalktım iki kere bozdular dedin.

nişanlından ayrılsan o iki günde bunu da yazardın bence.

e sonra geldin 2 aydır hayatımda olan adam diyosun.

iyi misin?

Mune

Adamın durup dururken dile getirdiğini sanmıyorum. Belki ki kadın cinsellik istiyor, adam evlilik dışı ilişkiye olumlu bakmadığı için her seferinde açıklama da bulunuyor.

Ben daha önceki ilişkilermden bahsediyorum hayatımdaki insanla her konuyu konuşabilirken bu konuları konuşamamak çok tuhaf Garip geliyor bana

Ben daha önceki ilişkilermden bahsediyorum hayatımdaki insanla her konuyu konuşabilirken bu konuları konuşamamak çok tuhaf Garip geliyor bana

bende diyorumki 2 aydır hayatımda dediğin insanla nişanlım diye 20 gün önce konu açtığın kişi aynı olamaz sanırım.

öyleyse aralıkta tanıştın ocakta nişanlandın herhalde.

sen ya erkeksin ya da yalan söylediğin çok şey var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…