Olabilir tabii bilemeyiz. Ben konudaki son cümleye dikkat etmemişim. Sonradan fark ettim. Bu yüzden az önceki yorumuma ek olarak şunu yazayım; iki kişinin beklentileri uyuşmuyorsa ya orta yol bulunur veya ayrılma olur. Bu konuda da nasıl bir orta yol bulunur bilemiyorum. Bulunmaz gibi geliyor.Adamın durup dururken dile getirdiğini sanmıyorum. Belki ki kadın cinsellik istiyor, adam evlilik dışı ilişkiye olumlu bakmadığı için her seferinde açıklama da bulunuyor.
Bir ayda evlenmeye karar verdik de beni bu konular çok düşündürüyor iştebende diyorumki 2 aydır hayatımda dediğin insanla nişanlım diye 20 gün önce konu açtığın kişi aynı olamaz sanırım.
öyleyse aralıkta tanıştın ocakta nişanlandın herhalde.
sen ya erkeksin ya da yalan söylediğin çok şey var
normal olmayan şeyler var sizde.Bir ayda evlenmeye karar verdik de beni bu konular çok düşündürüyor işte
nişanlım derdi nişanlısı olsa bence. tuhaf..Sevgilim demisşiniz konu başlıgında o yüzden sordum.
Nişanlım dememişsiniz.
Neyse.
Adam bu şekilde düşünüyorsa zorla sevişmesini saglayamazsınız.
Hayatımdaki insanla 2 aydır beraberiz ama bana sürekli ben seninle evlenmeyi dusunuyorum bu yüzden evlenene kadar sana dokunmak istemiyorum diyor ayrıca zaten benim bakire olmadığımı biliyor daha önce yapmışsın bir hata ama evlenen kadar tekrar etmeni istemiyorum diyor çok zoruma gidiyor sanki beni istemiyormuş gibi hissediyorum
Ne güzel işte evlenene kadar dokunmaması mutlu olmanız lazım niye sorun ediyorsunuzHayatımdaki insanla 2 aydır beraberiz ama bana sürekli ben seninle evlenmeyi dusunuyorum bu yüzden evlenene kadar sana dokunmak istemiyorum diyor ayrıca zaten benim bakire olmadığımı biliyor daha önce yapmışsın bir hata ama evlenen kadar tekrar etmeni istemiyorum diyor çok zoruma gidiyor sanki beni istemiyormuş gibi hissediyorum
daha önce yapmışsın bir hata ama evlenen kadar tekrar etmeni istemiyorum
Sizin amacınız ne ?Hayatımdaki insanla 2 aydır beraberiz ama bana sürekli ben seninle evlenmeyi dusunuyorum bu yüzden evlenene kadar sana dokunmak istemiyorum diyor ayrıca zaten benim bakire olmadığımı biliyor daha önce yapmışsın bir hata ama evlenen kadar tekrar etmeni istemiyorum diyor çok zoruma gidiyor sanki beni istemiyormuş gibi hissediyorum
ya ben senin fake olduğunu düşünüyorum. 25 gün önce nişanlın vardı kursa göndermiyordu pahalı diyordu.
o konudan iki gün sonra ailem yüzünden evlenmeye kalktım iki kere bozdular dedin.
nişanlından ayrılsan o iki günde bunu da yazardın bence.
e sonra geldin 2 aydır hayatımda olan adam diyosun.
iyi misin?
Mune
Biz bunu açık açık konuşmadık zaten ben tahmin ettiğini biliyorum
Başarısız olma tehlikesi var. Denemeden evlenip kendini yakma...Nişanlıyız evlenmeyi düşünüyoruz ama aklımda bir sorun neden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?