- 25 Ağustos 2014
- 150
- 32
- 38
- Konu Sahibi fairytaless
...
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet òyle tabiki ama suan doğru karar alabilcek pisikolojide değil..buna arkadaşın karar verir ..
Bende hic evlenme daha iyi boyle olmaktansa diyorumArkadasiniz insallah aklini basina alir ve evlenmez böyle serefsiz bir adamla..
Evlenirse yarin öbür gün bosanmak istiyorum diye aglar. Hic kendisine hayati zehir etmesin..
Evet bende engel olmaya calisiyorum cnku karsisndaki cok serefsiz bi insan kabul ederse hayatini mahvedicek..Toplum aile hele de bizim toplumumuzda cok önemli o ne der bu ne der küser mi kizar mi ama bunun sonucu bir omre bedel olucak yapilmasi hic de kolay değil belki her şeyi gözealarak ilerlemek ama eeger vazgecmezse su bu ne der diye hayatindan vazgeçmiş olucak ve ilerde de pişman olucak keşke herkesi karsima alsaymisim diye onun su an desteğe ve en çok da cesarete ihtiyaci var hayatini mahvetmesin kim ne der diye değmez llütfen cesaret verin bitirsin bu isi
Elimden geleni yapmam lazm yinedeSen ne yapabilirsin ki su durumda, en fazla yapma etme diceksin ama o gene yapacak...
Insallah arkadsm icinde ayni sey olurr..Ben evlenmedim, kimse de bir şey demedi.
Evet bunu anlamasi lazim hersey millet ne der diye basina geliyor insanin..Bassın tekmeyi. Toplumun düşünceleri kızın hayatından daha mı önemliymiş.
Oda zaten herseyin farkinda sadece bu konu engel oluyor ona.. bundan sonrasi icin nasil bi yol izlemeli sizce.. bi yuvasi olmasini her zaman cok isteyen birisiydiGeri çekmiş kendini ama olan olmuş demişsin..
Bozulma olmuş mu yani emin mi arkadaşın.
Valla şahsen ben evlenmezdim..
Böyle bir adamın karısı olupta napıcam yani..
Kızı terk edip başkasıyla sözlenmiş sonra kız bırakınca tekrar arkadaşa gelmiş..
Adam zaten yaptıklarının arkasında duramayıp kızı ortada bırakıp şer..sizliğini göstermiş...
Değer mi evlenmeye böyle bir adamın kölesi olmaya sırf toplum için..
Oda zaten herseyin farkinda sadece bu konu engel oluyor ona.. bundan sonrasi icin nasil bi yol izlemeli sizce.. bi yuvasi olmasini her zaman cok isteyen birisiydi
Sanılanın aksine bütün erkekler bekarete önem vermez. Öncelikle bunu anlaması lazım. Yaşadığı çevre nasıl bir çevre bilmiyorum ama az biraz dışarıdaki hayatı tanımış, ufuklarını genişletmiş erkekler önem vermiyorlar böyle şeylere. Benim etrafımda hiç yok evlendiği/evleneceği kadının geçmişini sorgulayan bir erkek. Elbette toplum benim çevremden ibaret değil ama arkadaşınızın çevresinden de ibaret değil. Elbet o da kendine uygun, bu tür şeyleri önemsemeyen, karşısındaki kadına gelmişiyle geçmişiyle saygı duyan birini bulacak.Oda zaten herseyin farkinda sadece bu konu engel oluyor ona.. bundan sonrasi icin nasil bi yol izlemeli sizce.. bi yuvasi olmasini her zaman cok isteyen birisiydi