Ah benim saf arkadaşm:(

Toplum aile hele de bizim toplumumuzda cok önemli o ne der bu ne der küser mi kizar mi ama bunun sonucu bir omre bedel olucak yapilmasi hic de kolay değil belki her şeyi gözealarak ilerlemek ama eeger vazgecmezse su bu ne der diye hayatindan vazgeçmiş olucak ve ilerde de pişman olucak keşke herkesi karsima alsaymisim diye onun su an desteğe ve en çok da cesarete ihtiyaci var hayatini mahvetmesin kim ne der diye değmez llütfen cesaret verin bitirsin bu isi

Arkadasiniz insallah aklini basina alir ve evlenmez böyle serefsiz bir adamla..

Evlenirse yarin öbür gün bosanmak istiyorum diye aglar. Hic kendisine hayati zehir etmesin..

Toplum aile hele de bizim toplumumuzda cok önemli o ne der bu ne der küser mi kizar mi ama bunun sonucu bir omre bedel olucak yapilmasi hic de kolay değil belki her şeyi gözealarak ilerlemek ama eeger vazgecmezse su bu ne der diye hayatindan vazgeçmiş olucak ve ilerde de pişman olucak keşke herkesi karsima alsaymisim diye onun su an desteğe ve en çok da cesarete ihtiyaci var hayatini mahvetmesin kim ne der diye değmez llütfen cesaret verin bitirsin bu isi
Evet bende engel olmaya calisiyorum cnku karsisndaki cok serefsiz bi insan kabul ederse hayatini mahvedicek..

Geri çekmiş kendini ama olan olmuş demişsin..
Bozulma olmuş mu yani emin mi arkadaşın.

Valla şahsen ben evlenmezdim..
Böyle bir adamın karısı olupta napıcam yani..
Kızı terk edip başkasıyla sözlenmiş sonra kız bırakınca tekrar arkadaşa gelmiş..
Adam zaten yaptıklarının arkasında duramayıp kızı ortada bırakıp şer..sizliğini göstermiş...
Değer mi evlenmeye böyle bir adamın kölesi olmaya sırf toplum için..

Geri çekmiş kendini ama olan olmuş demişsin..
Bozulma olmuş mu yani emin mi arkadaşın.

Valla şahsen ben evlenmezdim..
Böyle bir adamın karısı olupta napıcam yani..
Kızı terk edip başkasıyla sözlenmiş sonra kız bırakınca tekrar arkadaşa gelmiş..
Adam zaten yaptıklarının arkasında duramayıp kızı ortada bırakıp şer..sizliğini göstermiş...
Değer mi evlenmeye böyle bir adamın kölesi olmaya sırf toplum için..
Oda zaten herseyin farkinda sadece bu konu engel oluyor ona.. bundan sonrasi icin nasil bi yol izlemeli sizce.. bi yuvasi olmasini her zaman cok isteyen birisiydi

Oda zaten herseyin farkinda sadece bu konu engel oluyor ona.. bundan sonrasi icin nasil bi yol izlemeli sizce.. bi yuvasi olmasini her zaman cok isteyen birisiydi

Bu arkadaşın sanırım sensin. Sana şu kadarını söyleyeyim bacım, durumu kabullenecek birileri mutlaka vardır. Yalan iyi bir şey değil tabi ama hayatına daha sağlıklı devam etmeni sağlayacaksa, farklı açıklamalarla da durumu geçiştirebilirsin. İlla bir şeyler söyleyeceksen, gerçeği söyleme. Başka bir şeyler bul. Sana inanmayıp kolundan tutup muayeneye götürecek birini bulma ihtimalin çok çok az.

Sanılanın aksine bütün erkekler bekarete önem vermez. Öncelikle bunu anlaması lazım. Yaşadığı çevre nasıl bir çevre bilmiyorum ama az biraz dışarıdaki hayatı tanımış, ufuklarını genişletmiş erkekler önem vermiyorlar böyle şeylere. Benim etrafımda hiç yok evlendiği/evleneceği kadının geçmişini sorgulayan bir erkek. Elbette toplum benim çevremden ibaret değil ama arkadaşınızın çevresinden de ibaret değil. Elbet o da kendine uygun, bu tür şeyleri önemsemeyen, karşısındaki kadına gelmişiyle geçmişiyle saygı duyan birini bulacak.

sen hiçbişey yapamazsın şu durumda o yuzden kendını boşuna üzme bence. sadece arkadaşına doğum kontrolünü hatırlat barışırlarsa kaldıkları yerden devam edicekler çünkü. daha kötu olmasın ilerde

Back
X