Ah benim saf arkadaşm:(

Bu arkadaşın sanırım sensin. Sana şu kadarını söyleyeyim bacım, durumu kabullenecek birileri mutlaka vardır. Yalan iyi bir şey değil tabi ama hayatına daha sağlıklı devam etmeni sağlayacaksa, farklı açıklamalarla da durumu geçiştirebilirsin. İlla bir şeyler söyleyeceksen, gerçeği söyleme. Başka bir şeyler bul. Sana inanmayıp kolundan tutup muayeneye götürecek birini bulma ihtimalin çok çok az.
Ben olsa direk kendi adima konu acardim arkadssimin derdini kendi derdim gibi gormem sacma bisey degil heralde..

Bi kere hata yapip beraber olduğunuz kişiyle sırf toplum ve aile baskısı yüzünden herseyine boyun eyip evlenir miydiniz? Evet şok içerisinde size soruyorum kızlar.. Daha önce konu açmstm arkadasim icin buda o konuyla alakali nisanlisi onu bu halde birakmisti sonra ailesinin bulduğu kizla sözlendi ve kiz cocuğu birakmiş. Bu sefer arkadaşima geri döndü ama şuan soğudum canimi çok yakti diyor ona sadece beraber olduğum icin mahkumdum diyor bunu bana sòylememişti daha önce.Ağlarken ağzindan kaçrdı.. Bi kere oldu tam bile olmadi ben kendimi cektim hata yaptim diyor ama olan olmuş. Şimdi onunla olmak istemiyorum ama ailem toplum ne der rezil olucam diyor. Karsima baska biri ciksa bile ben buna cesaret edemem diyo çok sinirlendim böyle biseyi nasil yapar :( ama cocukluktan beri arkadasim onu üzgün görmeye dayanamiyorum biz kardes gibi büyüdük. Sizce napmali bu durumda? Uzun oldu kusura bakmayn kizlar ..
Kimse kimseye mecbur değil bunu anlat arkadasına.

Back
X