- 19 Mart 2016
- 6.677
- 9.325
- 198
- 37
Muge teyzeme spylerim dediginde sende bu yaptigini bende calistigin hastahaneye radyoloji servisine soylerim bakalim onlar ne diyecek deyaa tek teyzesinde kalsa iş sölesin bide ben sölerim hatta yeğenin şerefsizlik yapıyo diye ama benim annemde beynimi yiyeceğinden bide zaten ayrılıyoruz neden söyleyeyim yani bu saatten sora milletin ağız kokusunu çekmeyeyim dedim
:) ben konularımı fikir almak danışmak objektif yorumları görmek hayatım için en doğru kararı almak hemde içimi dökmek dertleşmek için açıyorum. Nihayetinde herkesin kendi hayatı ve son karar hep bize ait. Dolayısıyla bana da kötü yorumlar geliyor sandığınızın aksine ama ben genelde hoş görüyorum bu tarz yorumları çünkü kimse öyle düşünüyor diye yanlış şeylerde düşünseler ben öyle olmuyorum. oyüzden o ılımlı hava bence.
Sağolsun kızlarda hayatıma ortak oldular artık, genelde yorum yapanlarda kk daki beni bilen arkadaşlar bununda etkisi var bu havanın oluşmasında.
Öte yandan affedebilirim de, süründürmeyip bağrıma basabilirim de.. dediğim gibi bu benim hayatım. Ben konuyu beni yargılayın diye açmıyorum halimi anlatıyorum doğru kararlar vermemi sağlayacak yorumlar istiyorum. Yoksa hepimizin hayatında bizi yargılayan tonla insan var zaten. O yüzden yardımcı olan yol gösteren yorumlara kulak veriyorum bir de ben :) konu açtığınızda sizde öyle yapın..
tşk ederim güzel yorumunuz için..
Okulda canımızı okuyorlar mügeeBebeğim çok tşk ederim bende seni seviyorum :) ama size okulda bapıyolar merak etmiyo değilimm :))
KatılıyorumYanlış anlaşılacak ama yine de yazmalıyım.
Normalde burada sizin açtığınız konuları biri açsa, yazılacak şeyler daha sert olurdu. Ancak sitede belli ki tanınır birisiniz, o kadar ılımlı şeyler yazılmış ki bu ne ikircikli durumdur demedim değil.
Affetmeniz ne mana? Hayır, kadını getirmiş bir de... Her ne olursa olsun, bu kadar saçmalayan (neredeyse ergen gibi) bir adamla devam etmeniz ironik bir durum. Süründürme niyetiniz de olduğunu sanmıyorum. Hala ona karşı bir şeyler var içinizde... Ha belki suçsuz (ki kesinlikle değil) yine de buradaki yorumların bu kadar ılımlı ve sıcak olması çok yersiz geldi. Tabii kalkıp kime ne yapması gerektiği söylenmez ama bu kadar da inişli çıkışlı haller normal değil.
Hızlı başlaması da ona keza normal gelmedi bana... (Temeli sağlam görünmedi.) Eminim birilerine de öyle gelmiştir ama kimse bunu açıkça yazmamış.
keşke herkese karşı aynı anlayış halinde olsalar...(!)
Yargıladığım bir tek cümlem yok. (Varsa gösterin) Bana normal gelmedi. Kaldı ki, sizi seviyorlardır eyvallah ama bir şeylerin de farkına varmanız için açık ve net yazabilmeleri lazım. Ben size şunu yapın da dememişim. (demem de) İronik bir durum dedim. Bana göre neyin ne olduğunu, gördüklerimi açık açık yazdım.
Yani ortada kesinlikle tuhaflık var ama ötelenmiş, kimse belirtmiyor. Sadece bana böyle gelmediğinden eminim, en azından iki kişi beğeni atıp katılmış kendince... Demem o ki, bu kadar ılımlı yorumla şekillenmesin düşünceleriniz. Adam tuhaf ötesi. Hayat sizin hayatınız elbette o konuda bir lafım yok, olmadı da.
Yanlış anlaşılmış bir önceki yorumum, tahmin edildiği üzre... Çıkıntı ve sivriköşe olmuş olabilirim ama düşüncemi allayıp pullayamam da :)
Okulda canımızı okuyorlar mügeeAma bu adamın bununla ilişkisi olmayan bir probleminin olduğunu düşünüyorum.
Bazı görünüşü vasat erkek doktorlarda böyle bir eziklik oluyor. Hayatları boyunca yakışıklı olamayıp sadece inekliği ile ön plana çıktıktan sonra iş hayatına atılıp bol para kazanınca pek çok kadından ilgi görmeye başlıyorlar. İlgi budalası olup, şımarıp, geçmişin acısını çıkarırcasına çapkın oluyorlar. Gelsin hemşireler, gitsin güzel kadınlar modunda takılıyorlar.
Okulda canımızı okuyorlar mügeeAma bu adamın bununla ilişkisi olmayan bir probleminin olduğunu düşünüyorum.
Bazı görünüşü vasat erkek doktorlarda böyle bir eziklik oluyor. Hayatları boyunca yakışıklı olamayıp sadece inekliği ile ön plana çıktıktan sonra iş hayatına atılıp bol para kazanınca pek çok kadından ilgi görmeye başlıyorlar. İlgi budalası olup, şımarıp, geçmişin acısını çıkarırcasına çapkın oluyorlar. Gelsin hemşireler, gitsin güzel kadınlar modunda takılıyorlar.
Ben o arkadaşın yazdıklarını biraz söyle değerlendirdim ve hak verdim müge.Affetmek ne mana? Süründürmezsin zaten imaları.. önemli değil gerçekten.yargılarsınızda sonuçta herkes bir değil :) Bakın gerçekleri söylemekle doğruyu göstermekle yargılamak kırıcı olmak arasında fark var. Kimse beni eleştirmiyor değil herkes düşüncesini söylüyor ama bunu asarak keserek yapmıyor..
Bütün yorumları okuduğunuza emin misiniz? şerefsiz ahlaksız yazanda var aptal yazanda.. Adamı kimse alkışladığı bana madalya taktığı yok.
Sizi rahatsız edenin bana karşı olan iyimser tutumun olduğunu düşünüyorum.Bu konuları ben açsam bana ağızlarını geleni sayarlardı diye düşünüyorsunuz sanırım. yorumunuz çıkıntı yada sivri değil, sadece yakındığınız şey tuhaf :) Müge kimse neden sana ağzına geleni saymıyor desen daha normal olurdu inan.
Affetmek ne mana? Süründürmezsin zaten imaları.. önemli değil gerçekten.yargılarsınızda sonuçta herkes bir değil :) Bakın gerçekleri söylemekle doğruyu göstermekle yargılamak kırıcı olmak arasında fark var. Kimse beni eleştirmiyor değil herkes düşüncesini söylüyor ama bunu asarak keserek yapmıyor..
Bütün yorumları okuduğunuza emin misiniz? şerefsiz ahlaksız yazanda var aptal yazanda.. Adamı kimse alkışladığı bana madalya taktığı yok.
Sizi rahatsız edenin bana karşı olan iyimser tutumun olduğunu düşünüyorum.Bu konuları ben açsam bana ağızlarını geleni sayarlardı diye düşünüyorsunuz sanırım. yorumunuz çıkıntı yada sivri değil, sadece yakındığınız şey tuhaf :) Müge kimse neden sana ağzına geleni saymıyor desen daha normal olurdu inan.
Muge o kiz bence baska kiz.bu adam baska kizi getirdi.bana oyle gibi geldi.
Simdi mantiken ben bir adamla tanistirilsam istersemde kabul etmemis olsam ertesi gun sevgilim var o ogrenmis beni akla dese bana adamin suratina tukururum hatta baska bir kadin kandilmasin diye gitsem bile evet bu adam tanismak icin ben kabule tmedim ama bua adam siz varken benle gorustu derdim.
Celiski var tekrar ayni seyleri yasamani istemem karar elbette senin ama bu adam hic guvenilir degil.
Ben o arkadaşın yazdıklarını biraz söyle değerlendirdim ve hak verdim müge.
Çok önyargılı ve kaba yorumlar yapiliyor konu açan zor durumdaki insanlara. Keşke her konuya böyle anlayışlı yorumlar gelse gibi birsey yazmış. Keşke öyle olsa.
Sana sempatisi olduklarından belki az anlayışsiz yorum alıyorsun. Ama birini tanımaya gerek yok gerçekten onu anlayabilmeye çalışmak için.
Tabi bu konu senin sorunun değil.
Ben o arkadaşın yazdıklarını biraz söyle değerlendirdim ve hak verdim müge.
Çok önyargılı ve kaba yorumlar yapiliyor konu açan zor durumdaki insanlara. Keşke her konuya böyle anlayışlı yorumlar gelse gibi birsey yazmış. Keşke öyle olsa.
Sana sempatisi olduklarından belki az anlayışsiz yorum alıyorsun. Ama birini tanımaya gerek yok gerçekten onu anlayabilmeye çalışmak için.
Tabi bu konu senin sorunun değil.
Kesinlikle kötü yorumları hiç sallamiyorsun.Haklısın arkadaş öyle demek istemiş ama bunu benim üstümden yapınca yani konumun üstünden garip oldu. Ayrıca bana da olumsuz yorum geliyor ama ben o yorumları bertaraf edıyorum.Genelde konu sahıpleri olumsuz yorumların çok üstüne gidiyor ve tartışma çıkıyor ben olumsuz yorumlara da eyvallah edip geçiyorum çoğunlukla. Kaç senedir binlerce konu açtım :) daha geçenlerde banlandım konu yüzünden :)) o da artık sabredemediğim bir dönemdi. Birde artık ben zırtıma pırtıma konu açıyorum beni bilen yorum yapıyo troller doluşmuyo.. yani evet bencede keşke herkese anlayışlı yardımcı olunan yorumlar gelse ama maalesef, olmayacak bir şey bu :/
Müge yaa bana yalan gibi gelmedi adamın söyledikleri. Tabi ki habersiz gidip kızla görüşmesi kabul edilemez ama o da teyzesinin ağzını kapamak için yapmış olabilir görüşmeyi. Kafası basmamış olabilir yaptığı hareketin uygunsuzluğuna. Geniş çaplı düşünemiyorlar bu canlılar ne de olsa yan etkileri göz önünde bulundurmamıştır. Kızla görüşeyim teyzemi geçiştireyim deyip mantığı oturtmuştur muhtemelen diye düşünüyorum nedense
Ilginc olan bir durum da su;ya okadarda yapacağını sanmıyorum yani zannetmek istemiyorum. Kesinlikle banada öle birisi birşey yapaa yuh der bende tükürürüm kadına ondan şok geçirdim dedim ya.
Kadında sallamıyorum sizi havası vardı zaten beş on dk durdu ve gitti ay okadarda yapmamıştır umarım yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?