Ah bu ben!..

mugehatun uzun zaman oldu konularına yazmayalı ama çok ihtiyacın da yok birilerinin bir şeyler demesine,
esasen sen yazarak sadece içindekileri attın, geçtin gittin, bizler burada en fazla "Geçecek" dedik durduk.
Geçti de, yendin de kendinle mücadeleni. Herifleri boşver onların lafını etmeye değmez.

Biliyorum ki güçlü bir kadınsın sen, hem güçlü, hem zeki, hem eğlenceli.
Hep gece olmaz, gündüz de yaşanacak, bu zamanlar da geçecek...
Gün be gün daha iyiye gidiyor, arada böyle cilvelense de hayat, görüyorsun, biliyorsun.
Daha da iyi olacak her şey.

Bu kadar tutuşarak geri gelmesinin sebebi mügenin annesine olanı biteni anlatmasi ihtimaliyle teyzesine karşı yaşayacağı mahcubiyet de olabilir. Mügeyi bu kadar önemsiyor olsa başkasıya hem de mügenin kulağına gitme ihtimali bu kadar yüksekken görüşmezdi. Ben bu adamin hiçbir hareketine itimat edemedim. Hakkında hayırlısı olsun mügecim.

Bu adam doger gorustugu kizla farketmeseydin seni ayni ndami idare edecekti acaba.belki bilmedogin gorustu baska kizlarda vardir.
bir doktorun bu kadar bos vakti olmasida sasirtti beni.
Umarim hersey gonlunce olur

Açıkçası ben de şaşırmadım ortalık ruh hastası kaynıyor.
@Elysionight ın başına gelenin aynısı nerdeyse benim başıma gelecekti. Bu herif de hediyeler aldı çikolata , peluş oyuncak vs, iltifatlar etti ama ben tipini beğenmemiştim hem kilolu hem yaşından büyük duruyor. Normalde yapmam ama şans vereyim dedim. Akşam yemeğine davet etti elinde çiçekle gelmiş. Sonra öğrendim ki sevgilisi varmış ?!? Ben anlayamadım durumu yani bu herifin niyeti neydi ?! Hala şaşkınım.

Hönk
Ne

Ne kadar da bana benzeyen bir konu..
Kesinlikle hak verdim yahu..

Geldi kızlar görüştük ve saçmalığın daniskasını görün: kızı da getirmiş yanında!!!!
Allahım hayatımda böyle utanmadım hiç, kızı gördüğümde kan beynime sıçradı. Utanmamış yaa kıza demişki benim aslında sevgilim vardı seninle görüştüğüm için beni terkediyor çık gel. o aptalda gelmiş.. Ya siz ne yediniz ne içtiniz dedim yaaa...Kız da güldü yani halime. Dedi biz meslektaş konuşması yaptık ayrıldık zaten niyetinin olmadığını direk bana söyledi samimi görmesem gelmezdim filan dedi gitti kız ama ben okadar sinirlendim ki anlatamam. Dehşet rezil oldum. Dedim olay arkamdan iş çevirmendi öyleydi de böyleydi de anlattı durdu. Bırakmamda bırakmam :) içinde bir kro varmış adamın ressmen. Teyzeme söylerim filan dedi. Çenesini kapasın diye affettim dedim ama yakında kendisi beni terketcek zaten :))
ayy tam saçmalık yaaa...

Sanki bir film senaryosu okuyorum. Ne pişkin adammis. Sana yalan söylemiş sonuç ne olursa olsun. Giden güven bir daha gelmez, bu o treni çoktan kaçırdı. El salla gitsin.

Bu adam doger gorustugu kizla farketmeseydin seni ayni ndami idare edecekti acaba.belki bilmedogin gorustu baska kizlarda vardir.
bir doktorun bu kadar bos vakti olmasida sasirtti beni.
Umarim hersey gonlunce olur

radyologların boş zamanı çok oluyomuş bende bu adamı tanıyınca anladım:)) rapor okurken karı kıza yazıyolar işte :))

Sanki bir film senaryosu okuyorum. Ne pişkin adammis. Sana yalan söylemiş sonuç ne olursa olsun. Giden güven bir daha gelmez, bu o treni çoktan kaçırdı. El salla gitsin.
yaa film olsa imdb de 5,4 bile almaz öyle kötü öyle ucuz.. gerçekten kızı görünce şok yaşadım. Hayır bu adam mal ya sen kızım?? ya valla bu tıpçılar sıyırmış :))

Yaaa hem komik hem saçma doktor bey yememiş içmemiş uğraşmış valla. Bi yandan kızıyorum böyle yaptığı için bi yandan da böyle uğraşması falan hoş geliyor ne bileyim neden seni terk edecek yakındaa neler planlıyorsun

Valla bu adam seni kolay kolay bırakmaz baştan istemediğini söylediğin halde çıkıp çıkıp geldi şimdide boyle işin zor gözüküyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…