- 20 Aralık 2014
- 3.010
- 9.325
- 158
Aaa ne ilişkisi! görücü usulü buluşmaymış o kıza evet dese direk evlenirmiş yani zaten böyle bir şeyi yapcaksa bile teyzesinin ayarladığı kızla mı yaparmış, başka kadın mı kalmamış ? :))
Salak sanki ben uzaydan geldim teyzesinin ayarladığı kızla ilişki yaşıyor savunması bu :))
Ne kadar da bana benzeyen bir konu..Selam kızlar yine ben :) gene ben :) hay benim kafama :)
Bu Kk'da son konum olur inşallah. Hepinisciğinizin kafasını defaatle çok şişirdim tüm destekleriniz için tşk ederim.
Aslında yazmayacaktım pek dert değil bu konu ama beni çok desteklediniz bir de ibreti alem olsun diye paylaşmam gerektiğini düşündüm, yani zaten sizden başka paylaştığım kimse yoktu. En çok bilmek sizin hakkınız.
Doktorla ilişkimi noktaladım, çok hızlı başladı hızlı bitti :) Ya biliyordum böyle olacağını ben, hissediyordum da hislerimde haklı çıkmasam bir kere de.. Başka şeylerde işime yaramaz bu hisler b.k var gibi kötü şeyleri hissediyorum :) neyse işte.. Dün çok güzel bir gün geçirdik inanılmaz güzeldi. Gerçekten çok mutlu ayrıldım yanından..
Taki annem " Senin beğenmediğin herifler kapış kapış gidiyor bak ... 'nin yeğeni bir kızla görüşmeye gelmiş" diyene kadar. Sözde bugün kızının yanına gitcekti :) yoldaydı :)
Çok şok olmadım açıkcası, artık erkekler beni şaşırtmıyor ama bu kadar keyifli vakit geçirdik ettik, yapılır mı bee olmadım değil.
Beğendin mi kızı :) diye mesaj attım, şaşırdı tabi. Teyzesinin anneme yumurtlayacağını düşünemeyecek kadar aptal oluyor bu erkekler, yakında cinsel tercihlerim değişcek, kadınların eline su dökebilen erkek yok :)))
Tabi asıl şoku o yaşadı, açıklamaya çalışmalar, tırıvırılar.
Eyvallah dedim, herkes yoluna.
Bir daha çılgınlık yapmaya kalkarsam, onu affedecek olursam, buraya gelip akıl danışacak olursam ağzıma tuvalet terliğiyle vurun lütfen :)
Erkeklere güvenmeyin kızlar. Gerçekten :)
Hepinizi seviyorum :)
yaaa tam hönk kuzu tammHönk
Ne
Sanki bir film senaryosu okuyorum. Ne pişkin adammis. Sana yalan söylemiş sonuç ne olursa olsun. Giden güven bir daha gelmez, bu o treni çoktan kaçırdı. El salla gitsin.Geldi kızlar görüştük ve saçmalığın daniskasını görün: kızı da getirmiş yanında!!!!
Allahım hayatımda böyle utanmadım hiç, kızı gördüğümde kan beynime sıçradı. Utanmamış yaa kıza demişki benim aslında sevgilim vardı seninle görüştüğüm için beni terkediyor çık gel. o aptalda gelmiş.. Ya siz ne yediniz ne içtiniz dedim yaaa...Kız da güldü yani halime. Dedi biz meslektaş konuşması yaptık ayrıldık zaten niyetinin olmadığını direk bana söyledi samimi görmesem gelmezdim filan dedi gitti kız ama ben okadar sinirlendim ki anlatamam. Dehşet rezil oldum. Dedim olay arkamdan iş çevirmendi öyleydi de böyleydi de anlattı durdu. Bırakmamda bırakmam :) içinde bir kro varmış adamın ressmen. Teyzeme söylerim filan dedi. Çenesini kapasın diye affettim dedim ama yakında kendisi beni terketcek zaten :))
ayy tam saçmalık yaaa...
Bu adam doger gorustugu kizla farketmeseydin seni ayni ndami idare edecekti acaba.belki bilmedogin gorustu baska kizlarda vardir.
bir doktorun bu kadar bos vakti olmasida sasirtti beni.
Umarim hersey gonlunce olur
yaa film olsa imdb de 5,4 bile almaz öyle kötü öyle ucuz.. gerçekten kızı görünce şok yaşadım. Hayır bu adam mal ya sen kızım?? ya valla bu tıpçılar sıyırmış :))Sanki bir film senaryosu okuyorum. Ne pişkin adammis. Sana yalan söylemiş sonuç ne olursa olsun. Giden güven bir daha gelmez, bu o treni çoktan kaçırdı. El salla gitsin.
Sapık olduğumu düşünmemugehatun ama seni seviyorum Senin gibi kadını üzenler, değerini bilmeyenler utansın
yaa film olsa imdb de 5,4 bile almaz öyle kötü öyle ucuz.. gerçekten kızı görünce şok yaşadım. Hayır bu adam mal ya sen kızım?? ya valla bu tıpçılar sıyırmış :))
Geldi kızlar görüştük ve saçmalığın daniskasını görün: kızı da getirmiş yanında!!!!
Allahım hayatımda böyle utanmadım hiç, kızı gördüğümde kan beynime sıçradı. Utanmamış yaa kıza demişki benim aslında sevgilim vardı seninle görüştüğüm için beni terkediyor çık gel. o aptalda gelmiş.. Ya siz ne yediniz ne içtiniz dedim yaaa...Kız da güldü yani halime. Dedi biz meslektaş konuşması yaptık ayrıldık zaten niyetinin olmadığını direk bana söyledi samimi görmesem gelmezdim filan dedi gitti kız ama ben okadar sinirlendim ki anlatamam. Dehşet rezil oldum. Dedim olay arkamdan iş çevirmendi öyleydi de böyleydi de anlattı durdu. Bırakmamda bırakmam :) içinde bir kro varmış adamın ressmen. Teyzeme söylerim filan dedi. Çenesini kapasın diye affettim dedim ama yakında kendisi beni terketcek zaten :))
ayy tam saçmalık yaaa...
yaa film olsa imdb de 5,4 bile almaz öyle kötü öyle ucuz.. gerçekten kızı görünce şok yaşadım. Hayır bu adam mal ya sen kızım?? ya valla bu tıpçılar sıyırmış :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?