Ah bu ben!..

Yok yok kuzum ben değilim, annemden aldım detayları :) 35 inde bekar bir kızla görüşmüş :))

Hahahaha olabilir valla bebeğim,ilk yüzde miymiş neymiş, hava atıp duruyodu, o sırada yemiş bence :D

Kızz valla ya.. Bunların boş boğazlığı ilk defa işime yaradı hep zararıma olurdu halbuki :)) Bir öpeyim dur sen :))

Kuzum açtım dinliyorum tam benlikmiş hakkaten :)
Amann unuttum bile, boşveeer...

Aynen, bir de annesi değil yani teyzesi ya.. teyzeye bile bir şey diyemiyor :)) Ki şuanda beni suçluyo ve tehdit ediyo şuanda resmen :)) "Sen istemedin kimseye söylemeyelim dedin, açıp teyzeme söylücem" diyo :))
Neyin içine düştüm :))
Bekar doktor hazir bunla goruseyim olmazsa mugede devam demistir muhtemelen. Onu istemedigini acik ve net belirt. Bosver risk almaya degmez, acaba dogru mu soyluyor diye.

Ayy Allahim bu doktor o doktor mu :)
Iyice mala bağlamış. Sivamayi bile beceremiyor.
Kkca hayallerimizi yikti :KK70:
Çocuk sanki ya söylese en fazla nolur yani.
Sanki ciddiyetini anlayip kollarina atlican.
Kendisi gibi ergen fikirli sandi heralde :)

:KK70::KK70:

yaaaa offf hemde nasıl hayal yıkmak.! Tam bir gerizekalı. Çıkmış geliyomuş... Kendisini affettircekmiş, gerekirse kızla görüştürcekmiş!! Kusucaaauummm yaaa!! çattım ben belli :(

Bekar doktor hazir bunla goruseyim olmazsa mugede devam demistir muhtemelen. Onu istemedigini acik ve net belirt. Bosver risk almaya degmez, acaba dogru mu soyluyor diye.

yok canım ya ben kocama şans vermemişim bunu mu çekicem..

İyi yönden bak hatun...en azından artık hayatında fazla yer almadan kokarcaya dönüyorlar...üzme canını....iyisi mutlaka var
inan sadece

Bir de doktorlar çok yoğun çalışır derler. Adamın boş vakti çokmuş. Vakti de kendi gibi boşmuş. Gerizekalı mıdır nedir?! Gerisini biiippppp bipppledim.

Tam gerizekalı :( Yatıp uyucaktım mahvetti gecemi :(

İyi yönden bak hatun...en azından artık hayatında fazla yer almadan kokarcaya dönüyorlar...üzme canını....iyisi mutlaka var
inan sadece

Vardır ama beni bulmayacak belli :) Bu defterleri kapatmalıyım artık :)

Bende inanmıyorum, Adamın hallerini görseydin bi de.. oha falan olurdun! :)
Her gece yatmadan evvel mail atıyordu ama böyle upuzun. Küçük küçük anılarını anlatıyordu, işte ben şöyleyim böyleyim diye kendini anlatıyordu.
Sen böyle romantiklikler yapıp gidip kız mı bakıyorsun diye tekme tokat dalmak istedim.
Sinirlerim bozuldu böyle yarım saat filan sonra dedim ya ben boynuzun tillahını yemiş kadınım :))
Tırt yani. Eğlendim ben, önüme bakarım artık :)
Ya bence senden etkilendi ,hoşlandı ne dersen. Yani yaptığı her şey de yalan değil.
Ama erkek işte. Maymun istahlilar. Bide ona bakıyım bide buna.
Gercekten sinir bozucu.
Neyse bakalım affettirme çabalarına girişcek mi?
Ona da ders olmuştur şimdi.
İyice aşık olurmuş bir de. Du bakalım.
Eden bulsun diyorum son olarak:KK66:

Ya bence senden etkilendi ,hoşlandı ne dersen. Yani yaptığı her şey de yalan değil.
Ama erkek işte. Maymun istahlilar. Bide ona bakıyım bide buna.
Gercekten sinir bozucu.
Neyse bakalım affettirme çabalarına girişcek mi?
Ona da ders olmuştur şimdi.
İyice aşık olurmuş bir de. Du bakalım.
Eden bulsun diyorum son olarak:KK66:

Yolda şuanda, geri geliyor. Her 10 dk bir video atarak gecemi mahvetmiş durumda :)) Keşke gösterebilseydim o kadar salakk kii... Sırf geldi diye affetceğimi düşünüyor :) Saf değil de ne.. :)

Yolda şuanda, geri geliyor. Her 10 dk bir video atarak gecemi mahvetmiş durumda :)) Keşke gösterebilseydim o kadar salakk kii... Sırf geldi diye affetceğimi düşünüyor :) Saf değil de ne.. :)
Yaa..
Napcakmis gecenin köründe?
Gorusebilmeyi mi umuyor?
Bu ne ergenlik yahu:KK48:
Sapsalimsi:KK45:

:KK53:Mügüş sen de az değilsin var ya Demek geri geliyor gelsin hatta sürünsün
Kestirip atma sen burda aşkı bulup bize umut olacaksın pls.

hahaha dimi dimi bende az değilim kuzu :) yok yaa süründürürüm ama affetmem. netim bu konu da

Gençlik yıllarına dönüş gibi müge adam geliyor ha Tüm KK kadınlarının intikamı :KK53:aşk burada yeşerdi hakkımız var dimi burada bitsin:KK53:

hahahha aynen kuzu aynen geri geliyor gerekirse kızla beni yüzleştircekmiş fazla gitti gençlik yıllarını geçti ergenliğe vardı ahahaha :)) eğleniyorum bende aman :))

Back
X