• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ah bu çenem..

Onun icin napiyosun guzellesiyosun evine barkina bakiyosuun mis gibi giyiniyosun kokular suruyosun en sevdigi yemekleri yapiyosun kapidan girince seni ozledim diye sariliyosun boynuna:)o zaman ozlenen kadin olursun bu herkes icin gecerli.karsilik vermezse sakin kalip kavga etmeden alllaha havale ediyosun kavga edersen rol yapmissin gibi olur cunku.sen kendi hatalarini duzelt gerisini allaha havale et

Canımsın çoookk teşekkür ederim.
Dediklerini harfiyen geldiğinde yapacağım.
Ama bugün ilk iş uzun zamandır almak istediğim kitabı alacağım biraz gezip eve gidip işlerimi halledeceğim.
Rahatlamaya ihtiyacım var.
Özledim diyip sarılırsam o da bende özledim derse tamamdır :)
Trip atarsa da kendi bilir ne yapalım allah bilsin der geçerim.

Canımsın çoookk teşekkür ederim.
Dediklerini harfiyen geldiğinde yapacağım.
Ama bugün ilk iş uzun zamandır almak istediğim kitabı alacağım biraz gezip eve gidip işlerimi halledeceğim.
Rahatlamaya ihtiyacım var.
Özledim diyip sarılırsam o da bende özledim derse tamamdır :)
Trip atarsa da kendi bilir ne yapalım allah bilsin der geçerim.
Aynen aynen oyle tabiki once kendino iyilestir:)birak bugun ev isini kafani dinle kitabini oku film izle ohh mis:)

Aynen aynen oyle tabiki once kendino iyilestir:)birak bugun ev isini kafani dinle kitabini oku film izle ohh mis:)

Aynen inşallah şu iş yerinden bir çıksaydım hayırlısıyla eve giidnce yapacaklarımı planladım :)
:KK36::KK36: Çoookk teşekkürler iyi ki varsınız.
Siz olmasanız daha kv yi kafama takıyor olacaktım, napıyorsa yapsın duymamazlıktan görmemezlikten geleceğim.
Eşime de bu konu hakkında yorum yapmayacağım.
Allah bilsin allah görsün yeterli benim için.
Ruhumu dinlendirecek şeyler yapayım da kendime geleyim biraz.

Bilmiyorum ki canım.
İnanın kafasını toplasın beni sevdiğini anlasın diye dedim aramayalım diye, ya da bu kız bensiz yapabiliyor üstüne düşeyimde benden soğumasın dedirtmek için.
Allah razı olsun sizlerle konuşmak çok iyi geldi bana, ne sıkıntılarınız varsa gitsin inşallah.

bence de aramasın gerçekten ikisi de birbirini özlesin.. sen onun aramasını beklersin o da senin ve böylece 2 gün boyunca niye aramadı ki ya da ne yapıyo suan acaba sorularıyla tüm gün sen onu o seni merak ederek düşünerek geçirirsiniz... ama gene de içinden geliyosa da bekleme ara tabi ki duygular çok önemli ne hissediyorsan o an yap bu çok güzel oluyo inan benim içimden geçtiğinde hemen eşimi arar seni seviyorum der kapatırım sadece iki kelime ama insanın tüm gününü güzelleştirmeye yetiyo.. öyle bi an geldiğinde asla harcama o anı.. :KK66:

bence de aramasın gerçekten ikisi de birbirini özlesin.. sen onun aramasını beklersin o da senin ve böylece 2 gün boyunca niye aramadı ki ya da ne yapıyo suan acaba sorularıyla tüm gün sen onu o seni merak ederek düşünerek geçirirsiniz... ama gene de içinden geliyosa da bekleme ara tabi ki duygular çok önemli ne hissediyorsan o an yap bu çok güzel oluyo inan benim içimden geçtiğinde hemen eşimi arar seni seviyorum der kapatırım sadece iki kelime ama insanın tüm gününü güzelleştirmeye yetiyo.. öyle bi an geldiğinde asla harcama o anı.. :KK66:

Hahaha süpersiniz yaa maşallah :KK68::KK68::nazar:
Bensiz yapabiliyor mu onu anlasın istiyorum, baksın bir durumuna böyle devam ederse onunla hiç birbirimizi aramayacağımız için beni seviyor mu anlasın.

Eveeett o kızda gitmiş, gelirse bana VAR ya da YOK yaz başka hiçbirşekilde konuşmayalım demiştim.
Şimdi VAR yazmış.
O şerefsiz kız da orda yani.
La havle çekiyoruz, kendimizi strese sokmuyoruz :)
Hem annesi hem o kız sabah daha 10 ama beni çıldırtmaya çalışıyor kader sanırım :)
Sakinnn sakiinnn sakinnnnn :KK11:

evettt hemen 10 kadar sayıp derin nefes alıyosunnn :KK65: boşver o kız dibine de girse eşinin niyetinde yoksa hiç bişey kazanamaz hem sen şimdi yoksun ya eşin daha bi vicdan yapar uzak durur ondan sonuçta açık açık söylemişsin o kızdan rahatsız olduğunu olay bitmiştir koca senin kocan takma boşver.. en kötü ne olabilir ki deyip rahatlat kendini.. herkesin hayatında eşinden kıskandığı böyle uyuz bi kızda olur:KK62: rahatlaaaa sıkıntı yokk :KK60:

evettt hemen 10 kadar sayıp derin nefes alıyosunnn :KK65: boşver o kız dibine de girse eşinin niyetinde yoksa hiç bişey kazanamaz hem sen şimdi yoksun ya eşin daha bi vicdan yapar uzak durur ondan sonuçta açık açık söylemişsin o kızdan rahatsız olduğunu olay bitmiştir koca senin kocan takma boşver.. en kötü ne olabilir ki deyip rahatlat kendini.. herkesin hayatında eşinden kıskandığı böyle uyuz bi kızda olur:KK62: rahatlaaaa sıkıntı yokk :KK60:

La havle çekiyorum :KK69::KK69::KK69:
Evet benim hayatımda da bu kız var malesef.
Rahatım, rahatsın, rahatlar :KK49::KK49:
Ayağını denk al dedim zaten gitmeden, yanına bile yaklaşacak yüzü olmasın dedim vicdan yapacağına eminim.
Kocamı tanıyorum. Vicdan yapmıştır şimdiye.
Allahım şu kıza da hayırlısıyla bir kısmet açta gitsin başımızdan amiinnn :KK45:
Kocamı da şaşırttırma yarabbi :)
Eşimin bana dediği senin tırnağın olamaz taktığına inanamıyorum o kıza dedi.
Ama işte gece 11 de arayıp dgünün kutlaması 12 de kandil mesajı atamsı falan beni bitirdi.

La havle çekiyorum :KK69::KK69::KK69:
Evet benim hayatımda da bu kız var malesef.
Rahatım, rahatsın, rahatlar :KK49::KK49:
Ayağını denk al dedim zaten gitmeden, yanına bile yaklaşacak yüzü olmasın dedim vicdan yapacağına eminim.
Kocamı tanıyorum. Vicdan yapmıştır şimdiye.
Allahım şu kıza da hayırlısıyla bir kısmet açta gitsin başımızdan amiinnn :KK45:
Kocamı da şaşırttırma yarabbi :)
Eşimin bana dediği senin tırnağın olamaz taktığına inanamıyorum o kıza dedi.
Ama işte gece 11 de arayıp dgünün kutlaması 12 de kandil mesajı atamsı falan beni bitirdi.
Canim yapmayin sunlari ya yok yere kocalarinizin aklina dusuruyosunuz tamam kiskanabilirsinde belli etmeyin bu kadar.araniz bu kadar kotuyken kiz icin iletisim kurmaniz o kadar sacmaki.yapacak adam afedersin sen bi taraflarinida yirtsan yapar sakin tepki verme gelincede basina kakma:)

Canim yapmayin sunlari ya yok yere kocalarinizin aklina dusuruyosunuz tamam kiskanabilirsinde belli etmeyin bu kadar.araniz bu kadar kotuyken kiz icin iletisim kurmaniz o kadar sacmaki.yapacak adam afedersin sen bi taraflarinida yirtsan yapar sakin tepki verme gelincede basina kakma:)

Yoo tepki vermeyeceğim kesinlikle.
Sadece meraktan söyle demiştim.
Asla başına kalkmayacağım haberi yoktu çünkü.
Ben sakin kalmaya çalışıyorum tatlım şu anda :KK60:

Yoo tepki vermeyeceğim kesinlikle.
Sadece meraktan söyle demiştim.
Asla başına kalkmayacağım haberi yoktu çünkü.
Ben sakin kalmaya çalışıyorum tatlım şu anda :KK60:
Kalicaksinda bak yorumlarin bile degisti:)olcak bu is olcak:)benimde kv geliyo yemege aksam meselaaa evimi temizledim guzel sofralar kurarim her zaman esimin yaninda 'annecim annecim' saygida kusur yok gorev basariyla tamamlaniyo:)))

canım bence eşinin üzerine hiç gitme bende il evlilik yıllarımızda hep üstüne titredim soğudum senden dedi gittim sarıldım ağladım istemiyorum ayrılalım dedi hep mücadele ettim ama böyle yaptıkca bir tarafları kalkıyor gitme üstüne sanırım bursa da yaşıyorsun bak bende bursadayım dertleşmek isteiğin her zaman konuşabiliriz kendini sakın yalnız hissetme hepimiz burda konuşuyoruz dertleşiyoruz bak bende yeni sayılır 4 senelik evliyim neler gördüm neler yaşadım kafana çok takma ister öyle ister böyle bir şekilde eşinin gönlünü al (anlarsın ya :KK8:) sarhoş et onu sonra hayatını yaşa çok ta yüceltme onu bırak istediğini yapsın sen kendin için yaşa bak ben varım burda kk kuubü arkadaşlarımız var allaha şükür yalnız değiliz yani :KK19::KK30::KK8::KK37::KK68:

Kalicaksinda bak yorumlarin bile degisti:)olcak bu is olcak:)benimde kv geliyo yemege aksam meselaaa evimi temizledim guzel sofralar kurarim her zaman esimin yaninda 'annecim annecim' saygida kusur yok gorev basariyla tamamlaniyo:)))

Hahaha :KK19::KK19:
Bende öyle yapsam ve tüm dediklerinizi uygulasam benden iyisi olmaz el üstünde tutar beni eminim.
Ama işte içimde ki bene gelde anlat :rolleyes:
Sakin kaılıyoruz ve eşimize hiçbirşey olmamış gibi davranıyoruz.
Kendi kaybeder hıhhhhhh :KK6::KK6::KK6:

canım bence eşinin üzerine hiç gitme bende il evlilik yıllarımızda hep üstüne titredim soğudum senden dedi gittim sarıldım ağladım istemiyorum ayrılalım dedi hep mücadele ettim ama böyle yaptıkca bir tarafları kalkıyor gitme üstüne sanırım bursa da yaşıyorsun bak bende bursadayım dertleşmek isteiğin her zaman konuşabiliriz kendini sakın yalnız hissetme hepimiz burda konuşuyoruz dertleşiyoruz bak bende yeni sayılır 4 senelik evliyim neler gördüm neler yaşadım kafana çok takma ister öyle ister böyle bir şekilde eşinin gönlünü al (anlarsın ya :KK8:) sarhoş et onu sonra hayatını yaşa çok ta yüceltme onu bırak istediğini yapsın sen kendin için yaşa bak ben varım burda kk kuubü arkadaşlarımız var allaha şükür yalnız değiliz yani :KK19::KK30::KK8::KK37::KK68:

Aynen sizinle konuşmak iyi geldi yoksa kendi kendimi yiyip bitiriyordum sabahtan beri.
Relax olacağım artık varsın kendi düşündün.
Kendi kaybeder.
Bu kız orda napıyor ne ediyor ölsün meraktan.
Yarın da gelince hiçbirşey olmamış gibi davranacağım, o düşünsün artık o titresin üstüme.
Olan bana oluyor yazık kendime etmişim ya.
Gözüm açıldı inanın burda konuşunca.
Benim gibisini kendide bulamaz biliyor kendide söylüyor o artık uğraşsın bu ilişki için ben değil.
Yoruldum yani.
Yepyeni bir ben olacağım Allahın izniyle:KK68::KK68:

Bursada oturuyorsun.git IKEA yaaaaa.gez guzelimm.bos verrrr.ben orda olsam,giderdik birliktee.hatta ben orda uyurdum herhall...
Erkekler boyle.ailelerine birsey dedirtirmezler.ama kendileri eslerinin ailelerine her seyi soyleme hakkina sahip olduklarini sanirlar.bosverr kaynanan arasin.arada acma.o da alisir buna azaltir aramalari.ama bundan rahatsiz oldugunu belli etme esine.sen halletmeye calis.
Erkekler dirdir eden kadindan nefret ederler.dun bendee sustum dieee kizdi.dirdir etsem bir hal sussam bir hall.of offfff.:-)

Bursada oturuyorsun.git IKEA yaaaaa.gez guzelimm.bos verrrr.ben orda olsam,giderdik birliktee.hatta ben orda uyurdum herhall...
Erkekler boyle.ailelerine birsey dedirtirmezler.ama kendileri eslerinin ailelerine her seyi soyleme hakkina sahip olduklarini sanirlar.bosverr kaynanan arasin.arada acma.o da alisir buna azaltir aramalari.ama bundan rahatsiz oldugunu belli etme esine.sen halletmeye calis.
Erkekler dirdir eden kadindan nefret ederler.dun bendee sustum dieee kizdi.dirdir etsem bir hal sussam bir hall.of offfff.:-)

Hahha aynen susuyorum sustu diyo konuşuyorum konuştu diyor :KK30::KK30:
Bizde şaşırdık ellerinden :KK34:
Aynen biraz açılmaya ihtiyacım var gez dolaş bugün diyip kendimi motive ediyorum ruhum biraz güzelleştirecem bugün.
Bana en iyi gelen kuaför, makyaj, kitap okuma, gezme allah izin verirse yapacağım bugün.
Bende artık sallamamaya çalışacağım aradığında ailesi.

Kızlar merhaba benim sorunum söylememem gerekenleri de eşime söylemem.
Ağzımı bir türlü tutamıyorum, mesela dün eğitimi vardı eğitimde şarjı bitti bende meraklandım o sırada da annesi beni aradı saat 10 gibi zaten akşam aramasına sinirleniyorum ne yaptınız ne yediniz oğlum napıyor vs... (gündüzleri 100 kere ayrı arıyor akşamları ayrı sinirlerimi tepeme çıkarıyor). Açmadım neyse o geldi eve al annen kaçtır arıyor şarjın kapalı senin için aramıştır dedim bozuk bir suratla yemeği koydum önüne ama geç gelmesine sinirlenmiştim zaten sabah 6 buçukta evden çıkıyorum eve gelince eşimi görmek istiyorum hayliyle bide telefonu şarjı bitince iyice sinirlendim dün akşam.
Yarın seninde ananı ararsam nolayım bilmem ne şu eve geldiğimde biraz huzur ver falan diye bağırmaya başladı.
Arkadaşının düğünü var bizden 10 saat uzaklıkta onlarla bu gece gidecek ve haftasonu full evde tek kalacam, geçen haftada gitti düğün vardı yine, evde tek kaldım. Üniversitesinde kızlar falan da olacak düğünde (şu eski konumda açtığım gecenin bir vakti doğumgünü için arayan kız. ) Bende çalıştığımdan gidemiyorum izinde alamam :KK43:
Ve tüm akrabalardan arkadaşlarımdan uzak bir yerde yaşıyoruz gideceğim hiç kimsem yok sanırım sorun da burada kendimi ona şartlandırmış durumdayım.
3 gün evde olmayacaksın geçen haftada yoktun falan diyip başladım yine çene çalmaya, o da her zaman ki gibi bağırdı çağırdı. 3 gün boyunca beni arama bakalım nolacak dedim. Seviyor musun anla biraz beni dedim.
Ailem arkadaşlarım yanımda olsa belki bu kadar olmam, oturduğumuz yerde sosyalleşeceğim bir durumumda yok zaten işten geç çıkıyorum.
Ne olacak bu evlilik hiç bilmiyorum inanın, ben çenemi tutamıyorum o da sürekli hayliyle bağırıyor.
Gece yatarken arkasından sarıldım hiçbir şey olmamış gibi ittirdi yatağın diğer ucuna gitti, yüzünü görmek istemiyorum falan dedi. Sinirlendiğinde hep böyle şeyler söylüyor..
Off offf ne yapacam hiç bilmiyorum sadece dertleşmek istedim.
Ayyy inanmıyorum yaaa .. esin nasil oluyor da seni evde tek basina birakip gidebiliyor.. nebencillik.. ya bisey olursa sana 3 gunde olmaz olmaz ama hafi oldu Allah korusun..
Sana bir sir vereyim mi. Esi le arani iyi tutmaya bak arkadasim. Bende calisiyorum bak benimde yarin eismin bi akrabasinin dugunu var hatta su an kuaforde onin icin dipboya yaptiriyorum:) neyse konuyu dagitmayayim. Ben gelemeyecek olsaydim esim kesinlikle gidemezdi o dugune. Bu kural degil ama benim esimle anlasmam var biz birbirimizi birakip gitmeyecegiz dedik. Ramazan Bayramında da benim 4 gun iznim vardi ailemi de ozlemistim ama gitmedim. Esinle arani iyi tut . Kizginda olsan biliyorum calisma hayati da zor bende yaşıyorum ayni zorluklari. Ama napalim ya bu deveyi guducez yada guducez baska caresi yok yani.. keske kapiyi actiginda hiçbişey demeden bi opucuk kondursaydin yanagina. Erkekler cocuk gibi derlerdi de inanmazdim. Gerçekten oyleymis :)

Ayyy inanmıyorum yaaa .. esin nasil oluyor da seni evde tek basina birakip gidebiliyor.. nebencillik.. ya bisey olursa sana 3 gunde olmaz olmaz ama hafi oldu Allah korusun..
Sana bir sir vereyim mi. Esi le arani iyi tutmaya bak arkadasim. Bende calisiyorum bak benimde yarin eismin bi akrabasinin dugunu var hatta su an kuaforde onin icin dipboya yaptiriyorum:) neyse konuyu dagitmayayim. Ben gelemeyecek olsaydim esim kesinlikle gidemezdi o dugune. Bu kural degil ama benim esimle anlasmam var biz birbirimizi birakip gitmeyecegiz dedik. Ramazan Bayramında da benim 4 gun iznim vardi ailemi de ozlemistim ama gitmedim. Esinle arani iyi tut . Kizginda olsan biliyorum calisma hayati da zor bende yaşıyorum ayni zorluklari. Ama napalim ya bu deveyi guducez yada guducez baska caresi yok yani.. keske kapiyi actiginda hiçbişey demeden bi opucuk kondursaydin yanagina. Erkekler cocuk gibi derlerdi de inanmazdim. Gerçekten oyleymis :)

İnan canım çocuk yapmaz yaptıklarını yaa inatla birşeyler yaptırıyorum resmen.
Bıraktı gitti şu saatten sonra malesef.
Eşimle aramı iyi tutmam lazım ama bu yaptıklarınıda unutmamam lazım.
Ama moral bozmak yookk :D:D
O düşünsün artık bundan sonra.
Eskisi gibi takarsam neyim yani.
Kendi peşimden koşsun artık ben yoruldum kafaya takmaktan kıskanmaktan.
Değer bilmiyor bundan sonra istediği gibi karısı olur ama hayatta kıskanmam daha.:KK20:

Geldiğinde yanağına öpücük konduracam hiçbirşey olmamış gibi, sakin olup hanfendiliğimi bozmamam lazım :KK70::KK70:

Canım ne olursa olsun bence eşin seni önemsiyor bak sordun diye sana yazmış kız için var demiş yokta diyebilirdi dürüstçe söylemiş sende çok kafana takma artık git gez dolaş bakımını yaptır kafanı dinle biraz döndüğündede her zamankinden daha yakın daha sıcak davran açma sakın aranı eşinle bunlar tartışıp hem kendini hem eşini üzmen gereken konular değil akışına bırak herşey güzel olacak ALLAH'ın izniyle yeter ki sen olmasını iste sağlıkla kal tatlım:))

Canım ne olursa olsun bence eşin seni önemsiyor bak sordun diye sana yazmış kız için var demiş yokta diyebilirdi dürüstçe söylemiş sende çok kafana takma artık git gez dolaş bakımını yaptır kafanı dinle biraz döndüğündede her zamankinden daha yakın daha sıcak davran açma sakın aranı eşinle bunlar tartışıp hem kendini hem eşini üzmen gereken konular değil akışına bırak herşey güzel olacak ALLAH'ın izniyle yeter ki sen olmasını iste sağlıkla kal tatlım:))

Telefonuma seni değer kıymet bilmeyen diye kaydedecem dedi zaten dün:KK46::KK46:
Artık kendine bırakıyorum canım kendi en doğrusunu bilir eskisi gibi olamam artık...
Hiçbir şeyine karismamaya çalışacağım relax olacağım artık...
Çok teşekkür ederim iyi niyetlerin için tatlım benim :KK54:

Back
X