Ah bu gelinler arası ayrımcılık:(

Buarada bızde maddı bısıler oldu ve daha da olacak yani belli, ben yerı zamanı geldıgınde yarı saka yarı gercek lafımı ortaya soyleyıp cekılıyorum kenara. Onlarda vurdum duymazlıga verıyor, oturup dogru haklısın kusura bakma sende boyleydı bunda boyleydı gıbı bır acıklama yapmıyorlar. Yoksa maddı olarak bızım zaten esımle gelırımız ıyı, muhtac degılım cocuklarıma annem bakıyor. Sadece bısı yaparken ısterdım ki benımde kırılıp gucenmemı onemsesınler. Ha madem yok Benden de o kadar tabiii onlara. Ama onlarla kotu olmam, kavgaya gırmem yuzyuze bakacagız sonucta cocuklarım var ozellıkle ılk evlılıgımden olan cocuguma davranısları ve sagladıkları olanaklar ıyı, bunu kaybetmek ıstemem cocugum adına. Sızın yerinizde olsam, ask olsun anne banada böyle dıyosun, esıme de donup goruyormusun hahaha der otururum asagıya, onlar dusunsun bırazda...

Evet ben de aynen bunları yapmaya çalışıyorum.Kendisi hiçbir şey yapmayıp çok şey bekleyenlerden en basitinden bugüne kadar cocugumun bakılması gereken durumlarda hiç yanımda olmadi hep reddetti ama benden ara sor gel diye bekliyor bu durumu yaşayan çok vardır mutlaka.

aynen benim de ihtiyacım yok çok şükür ailem var tabiiki.aama onlar aldırmayınca bir süre sonra sen de umursamıyorsun. Yeri gelsi mi cevabını veriyorum şakaya da vuruyorum illa ki ama sonu gelmiyor işte napalim

Ben bi sıkıntı göremedim anlattıklarınızda. Sizin karakteriniz eltinizden farklı o kadar. Kv ler yıllar içinde değişir hem çocuklarına verdikleri değerle onların eşlerine verdikleri değer paraleldir. Eğer eşinize, eltinize ya da kv bu durumla ilgili konuşursanız kıskanç pozisyonuna düşersiniz. Siz rutininizi bozmayın. Hayatta öğrendiğim bir şey varsa bu tip hassas ilişkilerde fazla samimiyet fazlaca sorun getirir. Siz normal durdukça ve herkesle ilişkinizi stabil tuttukça hiçbir sorun yaşamazsınız. Kvniz ya da eltiniz çok canınızı sıkarsa ilerde Allah muhtaç etmesin ama ileride birlikte yaşayabilecek iyi anlaşan bi kv gelin görüyorum bu durumdan çok hoşnutum diyip çıkın onlar düşündün bu durumu

benim de gorumcem de surekli baska gelinleri ovuyor.bende ilk zamanlarda cildiriyordum simdi diyorum insallah size de boyle bi gelin allah nasip eder

sevgi saygı karşılıklıdır doğru ama ben bugüne kadar hiçbir saygısızlık yapmadım hep alttan aldım.Yeri geldi kv bana laf vurmasına ses etmedim. Karakterlerimiz tamamen farklı.Kendisi de hep der diğer geline her şeyi söylüyorum ama senden cekiniyorum der. iyi ki çekiniyor yani

Sizi cok iyi anliyorum. Cok sinir bozucu bir durum.
Benim kv da ablasinin gelinini overdi hep. Ama sonradan dusman oldular ablasinin geliniyle.
Boş verin, bekleyin, birazdan aralarinda buyuk kavga cikar, dusman olurlar )))
Aslinda yaptigi cok ayip, gelinim uzulur, kirilir diye hic dusunmuyorlar.

bana kalırsa kaynananla eltin bir olmuşlar seni kiskandirmaya çalışıyorlar eltinin şu an tribünlere oynadığını düşünüyorum kesinlikle samimi değil ya da şöyle bir ihtimal düşünüyorum kaynanan siz eltinizle bir olup bunu alt edemeyesiniz diye aranizi açıyor hiçbir şey yapma gayet mutlu dur hiç takmiyormus gibi sadece izle bigun araları açılacak muhakkak..

Benimde görümcemi kayırırlar ama umurumda değil benim değil eşimin gözüne sokuyorlar oda çok iyi anlıyor herkesi çok güzel oluyor senin bir ailen yok mu neden üzülüyorsun ki hiç umursama...

aynen... muhtemelen konu sahibinin gıcık oldugunu anlatyıp inadına övüyordur. Kafaya takılcak birşey yok...

aynen benim de ihtiyacım yok çok şükür ailem var tabiiki.aama onlar aldırmayınca bir süre sonra sen de umursamıyorsun. Yeri gelsi mi cevabını veriyorum şakaya da vuruyorum illa ki ama sonu gelmiyor işte napalim
O zaman ıs esınde bıtıyor canım

Umursama mesafeli ol benim kaynanam da eltimleri değilde kızını öyle kayirir ama bu öyle böyle değil cevap vermenizi bile izin vermez büyükleri olarak ağzımızı açıp bişey diyemeyiz buda herkesi o çocuğa karşı ön yargılı ve mesafeli yapiyor çocuğa karşı soğutuyor bizi haberi yok sizin kv de öyle muhtemelen

Malesef böyle durumlar olabiliyor.
Benim kv de çocuğu var, ailesi eskiden tanıdık diye sürekli eltimi arar sorar, o her eksiğini arar söyler aldırır.
Arkasından saydırır ama yüzüne annecim der, sürekli konuşurlar boş boş.
Birbirlerine çok benzedikleri için karakter olarak yüzleri başka gerçekler başka.
Ben farkettiğim için umursamıyorum iki yüzlülükler bana göre değil diyip geçiyorum kenara.
Bana işi düştüğünde arar onun dışında arayıp sormaz, mesafeyi bildiği için ona göre davranır zorunlu olmadıkça iletişim kurmayız.
Sizinkilerde yüksek ihtimal dışarı iyi gözüküyorlar karakterleri benziyorsa birbirleriyle boş yapmak için arayıp dururlar işte, tencere kapak işte.
Boşverin siz ailenizle mutlu olun. Emin olun her adaletsizlik gün gelip herkesin yüzüne tokat gibi çarpıyor zamanı gelince bekleyin ve görün

Iyi olun. Konusacak yüzünüz olsun küslüs olmasin yeter. Övmesin. Bosverin. Zor olur ama yapacak bisey yok. Yüz göz olmayin o yeter.

Sadece ara halini hatırını sor Yani ben mesela kendi annemi bile şapur şupur öpmem Nerede kaldı kayınvalidemi öpeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…