Evet ben de aynen bunları yapmaya çalışıyorum.Kendisi hiçbir şey yapmayıp çok şey bekleyenlerden en basitinden bugüne kadar cocugumun bakılması gereken durumlarda hiç yanımda olmadi hep reddetti ama benden ara sor gel diye bekliyor bu durumu yaşayan çok vardır mutlaka.Ne iletişimi tamamen kesmenizi,
ne de samimi olmaya çalışmanızı öneririm.
Eşinizle birlikte belli periyotlarda,
kısa süreli ziyaret edip,
havadan sudan konuşup dönün evinize.
Eltinize gösterilen tavra bozulduğuzu da belli etmeyin.
Ben olsam eşimle bile konuşmam bu konuyu.
Eşimin annesini sevmek zorunda değilim ama saygı göstermek zorundayım diye bakın olaya.
Kaldı ki kadının da size bir zararı yokmuş.
aynen benim de ihtiyacım yok çok şükür ailem var tabiiki.aama onlar aldırmayınca bir süre sonra sen de umursamıyorsun. Yeri gelsi mi cevabını veriyorum şakaya da vuruyorum illa ki ama sonu gelmiyor işte napalimBuarada bızde maddı bısıler oldu ve daha da olacak yani belli, ben yerı zamanı geldıgınde yarı saka yarı gercek lafımı ortaya soyleyıp cekılıyorum kenara. Onlarda vurdum duymazlıga verıyor, oturup dogru haklısın kusura bakma sende boyleydı bunda boyleydı gıbı bır acıklama yapmıyorlar. Yoksa maddı olarak bızım zaten esımle gelırımız ıyı, muhtac degılım cocuklarıma annem bakıyor. Sadece bısı yaparken ısterdım ki benımde kırılıp gucenmemı onemsesınler. Ha madem yok Benden de o kadar tabiii onlara. Ama onlarla kotu olmam, kavgaya gırmem yuzyuze bakacagız sonucta cocuklarım var ozellıkle ılk evlılıgımden olan cocuguma davranısları ve sagladıkları olanaklar ıyı, bunu kaybetmek ıstemem cocugum adına. Sızın yerinizde olsam, ask olsun anne banada böyle dıyosun, esıme de donup goruyormusun hahaha der otururum asagıya, onlar dusunsun bırazda...
sevgi saygı karşılıklıdır doğru ama ben bugüne kadar hiçbir saygısızlık yapmadım hep alttan aldım.Yeri geldi kv bana laf vurmasına ses etmedim. Karakterlerimiz tamamen farklı.Kendisi de hep der diğer geline her şeyi söylüyorum ama senden cekiniyorum der. iyi ki çekiniyor yaniBizde 6 eltiyiz Allah artırsın
Rütbe olarak en küçükleri ben görünüyorum ama yaş olarak benimle yaşıt olan 1 tane daha var.
Velhasıl kelam bende kayinvalidemi severim o da beni çok sever. Herşey karşılıklı diye düşünüyorum.
Mesela eltilerimden birisi de kendi öz teyzem :) Kayinvalidem onu da çok çok sever hatta benden belki 3 5 tık üsttedir.
Diğer 4 gelinini bizim gibi tutmaz ama yüzlerine de böyle incitici şeyler söylemez.
Teyzem mesela emektardir onlar için 20 yıllık gelinleri dile kolay.
Diyeceğim o ki:
Sevgi,saygı herşey karşılıklıdır. Bu zamana kadar annemi ve kendi geleceğimi düşünerek 1 kez bile off demedim.
Bu durum bana çok şey kazandırdı. Şuan yeni gelin gibi görünmeme rağmen(2 yjıl olacak).
Tüm ailede bir itibarım var. Şükürler olsun..
Evet bence deUmursamayın ömür boyu aşk yaşasınlar. En güzeli mesafe kafanız rahat olur.
Benimde görümcemi kayırırlar ama umurumda değil benim değil eşimin gözüne sokuyorlar oda çok iyi anlıyor herkesi çok güzel oluyorMerhabalar.Arkadaşlar benim bir sorunum var sizlere danışmak istiyorum.Düşüncelerinizi merak ediyorum:)
9 yıllık evliyim.Benim sorunum şu ki kaynanam her seferinde eltimi övüp onu ön plana çıkarıyor.Hatta kaynımla evlenmeden öncesinden beridir var bu.Ben de evlensin de görelim derdim hep.Ama maalesef SİNİR OLUYORUM BU DURUMA. Kaynanama gitmekten nefret eder hale geldim.Uzun zamandır gitmiyorum zaten bu yüzden.En basitinden ONA oğlum senin gibi asil bir kızla evlendiği için çok şanslı diyor.Ama ben söz konusu olunca sen oğlum gibisini bulmuşsun çok şanslısın.Tabii bu en basiti.Her şeyi anlatamıyorum haliyle.Ben mesafeliyim ama eltim arar sorar.Annecimler sarılmalar,öpmeler vs.Ben de bunları yapmadığım için ona göre sen de ara sor oluyor. Ufak bir ayrıntı:
Ben evlenirken ne yardım etti ne sordu.Hatta düğün altınlarımı bile alıp düğünümde mutsuz olmama neden oldu.Çocuğuma bir kez olsun bakmışlığı yok.Bu kaynanaya nasıl istediği şeyleri yapayım ki şimdi.(Tabii asla ona göre davranmam o da ayrı:))Benim gibi eltisini değil de eşinin tarafının ona davranışlarından rahatsız olan arkadaşlardan öneri bekliyorum.Lütfennnn(
aynen... muhtemelen konu sahibinin gıcık oldugunu anlatyıp inadına övüyordur. Kafaya takılcak birşey yok...kv bilerek yapiyodur gelmeyin bu oyunlara. ayyy ne güzel anlasiyosunuz deyip geçin. kv bu nispet yapma gıcık etme vs gibi bi fırsat eline gecmis kaçırır mı. mesafeye devam. ama kafaya takmayin. onun dünyası o kadar. nispet yapınca elime bişey geçti saniyo demekki. ekmegine yag surmeyin.
O zaman ıs esınde bıtıyor canımaynen benim de ihtiyacım yok çok şükür ailem var tabiiki.aama onlar aldırmayınca bir süre sonra sen de umursamıyorsun. Yeri gelsi mi cevabını veriyorum şakaya da vuruyorum illa ki ama sonu gelmiyor işte napalim
Umursama mesafeli ol benim kaynanam da eltimleri değilde kızını öyle kayirir ama bu öyle böyle değil cevap vermenizi bile izin vermez büyükleri olarak ağzımızı açıp bişey diyemeyiz buda herkesi o çocuğa karşı ön yargılı ve mesafeli yapiyor çocuğa karşı soğutuyor bizi haberi yok sizin kv de öyle muhtemelenMerhabalar.Arkadaşlar benim bir sorunum var sizlere danışmak istiyorum.Düşüncelerinizi merak ediyorum:)
9 yıllık evliyim.Benim sorunum şu ki kaynanam her seferinde eltimi övüp onu ön plana çıkarıyor.Hatta kaynımla evlenmeden öncesinden beridir var bu.Ben de evlensin de görelim derdim hep.Ama maalesef SİNİR OLUYORUM BU DURUMA. Kaynanama gitmekten nefret eder hale geldim.Uzun zamandır gitmiyorum zaten bu yüzden.En basitinden ONA oğlum senin gibi asil bir kızla evlendiği için çok şanslı diyor.Ama ben söz konusu olunca sen oğlum gibisini bulmuşsun çok şanslısın.Tabii bu en basiti.Her şeyi anlatamıyorum haliyle.Ben mesafeliyim ama eltim arar sorar.Annecimler sarılmalar,öpmeler vs.Ben de bunları yapmadığım için ona göre sen de ara sor oluyor. Ufak bir ayrıntı:
Ben evlenirken ne yardım etti ne sordu.Hatta düğün altınlarımı bile alıp düğünümde mutsuz olmama neden oldu.Çocuğuma bir kez olsun bakmışlığı yok.Bu kaynanaya nasıl istediği şeyleri yapayım ki şimdi.(Tabii asla ona göre davranmam o da ayrı:))Benim gibi eltisini değil de eşinin tarafının ona davranışlarından rahatsız olan arkadaşlardan öneri bekliyorum.Lütfennnn(
Sadece ara halini hatırını sor Yani ben mesela kendi annemi bile şapur şupur öpmem Nerede kaldı kayınvalidemi öpeceğimMerhabalar.Arkadaşlar benim bir sorunum var sizlere danışmak istiyorum.Düşüncelerinizi merak ediyorum:)
Evet kötü olmaktansa.mesafeli olmak daha iyiIyi olun. Konusacak yüzünüz olsun küslüs olmasin yeter. Övmesin. Bosverin. Zor olur ama yapacak bisey yok. Yüz göz olmayin o yeter.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?