- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
Arkadaşlar bir örnek nerelere geldi inanamıyorum.Bana göre kaynananın, eşinin dediğini her ortamda onaylamak demek saygı duymak değil.İnsanın kendi düşüncesinin olması suç mu.
Belki de siz hassas olduğunuz icin gözünüze batıyor da olabilir. Öyle de düşünmek lazım. Bazen hassas olduğumuz noktalar bizim gözümüze cok batar. Bu hepimize olur Yani bir siz de değil. Belki de onlar bunun farkında bile değildir. sizin üzüldüğünüzün vs. Kayınvalideniz elbette dediğiniz seyde hatalı. Ama eltiniz de gerçekten iyi anlaşıyor olabilir. Boyle düşünün rahatlayın.Bir de şöyle bir durum var anlaşabilirler amenna fakat bunu her biraraya geldiğinde insanın yüzüne vurmak nedir.Ben aralarının kötü olmasını istemem ama sanki göze sokar gibi.Bu da ister istemez zaten soğukluğa neden oluyor.
Belki kayinvalidenin önünde böyle davraniyordur.Belki birileri eltini senin onu "cekemedigin" yönünde dolduruyordur o da senin onu kiskandigini filan düşünüyordur bilemezsin.ilginç bi düşünce ama biz onların neden kötü olmalarını isteyelim ki
Evet çok haklısın.Galiba bende de bu var.Güzel yorumun için teşekkür ederimBelki de siz hassas olduğunuz icin gözünüze batıyor da olabilir. Öyle de düşünmek lazım. Bazen hassas olduğumuz noktalar bizim gözümüze cok batar. Bu hepimize olur Yani bir siz de değil. Belki de onlar bunun farkında bile değildir. sizin üzüldüğünüzün vs. Kayınvalideniz elbette dediğiniz seyde hatalı. Ama eltiniz de gerçekten iyi anlaşıyor olabilir. Boyle düşünün rahatlayın.
Bir de şöyle bir durum var anlaşabilirler amenna fakat bunu her biraraya geldiğinde insanın yüzüne vurmak nedir.Ben aralarının kötü olmasını istemem ama sanki göze sokar gibi.Bu da ister istemez zaten soğukluğa neden oluyor.
Iyıkı eltim yokkim ugrascak onla
3 görumcem var amaaynen.şanslısın
kv bilerek yapiyodur gelmeyin bu oyunlara. ayyy ne güzel anlasiyosunuz deyip geçin. kv bu nispet yapma gıcık etme vs gibi bi fırsat eline gecmis kaçırır mı. mesafeye devam. ama kafaya takmayin. onun dünyası o kadar. nispet yapınca elime bişey geçti saniyo demekki. ekmegine yag surmeyin.
eltiden iyidir dicem ama bilemiyorum ki şimdi onlar nasıl3 görumcem var ama
evet bu da başka bir bakış tabii hayatta her şey olabilir.Belki kayinvalidenin önünde böyle davraniyordur.Belki birileri eltini senin onu "cekemedigin" yönünde dolduruyordur o da senin onu kiskandigini filan düşünüyordur bilemezsin.
evet zaten karışmıyordu şimdi elti de olunca bizi saldı en azından.Her şeyi yapsın bakalım.ne güzel işte sizi sevmesin boş verin çocuğunuza karışmaz evinize karışmaz size dokunmayan yılan bin yaşasın
Aynen öyle iki seneye eltin kaçacak yer ararevet zaten karışmıyordu şimdi elti de olunca bizi saldı en azından.Her şeyi yapsın bakalım.
Ne iletişimi tamamen kesmenizi,Dert etmiyorum inanın.En başından beri tavırlıydım zaten ama sonradan iyice sevmemeye başladım işte...Peki mecbur aynı ortama girdik ve yine aynı şeyler yaşandı ben rahatsızlık duydum o durumda ne önerirsiniz?
Bosver seni sevmeyeni sende sevme kimsenin sevmesine ihtiyacnz yok.yaslanip hastalanincada o cok sevdgi gelini baksinMerhabalar.Arkadaşlar benim bir sorunum var sizlere danışmak istiyorum.Düşüncelerinizi merak ediyorum:)
9 yıllık evliyim.Benim sorunum şu ki kaynanam her seferinde eltimi övüp onu ön plana çıkarıyor.Hatta kaynımla evlenmeden öncesinden beridir var bu.Ben de evlensin de görelim derdim hep.Ama maalesef SİNİR OLUYORUM BU DURUMA. Kaynanama gitmekten nefret eder hale geldim.Uzun zamandır gitmiyorum zaten bu yüzden.En basitinden ONA oğlum senin gibi asil bir kızla evlendiği için çok şanslı diyor.Ama ben söz konusu olunca sen oğlum gibisini bulmuşsun çok şanslısın.Tabii bu en basiti.Her şeyi anlatamıyorum haliyle.Ben mesafeliyim ama eltim arar sorar.Annecimler sarılmalar,öpmeler vs.Ben de bunları yapmadığım için ona göre sen de ara sor oluyor. Ufak bir ayrıntı:
Ben evlenirken ne yardım etti ne sordu.Hatta düğün altınlarımı bile alıp düğünümde mutsuz olmama neden oldu.Çocuğuma bir kez olsun bakmışlığı yok.Bu kaynanaya nasıl istediği şeyleri yapayım ki şimdi.(Tabii asla ona göre davranmam o da ayrı:))Benim gibi eltisini değil de eşinin tarafının ona davranışlarından rahatsız olan arkadaşlardan öneri bekliyorum.Lütfennnn(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?