Ah bu gelinler arası ayrımcılık:(

Arkadaşlar bir örnek nerelere geldi inanamıyorum.Bana göre kaynananın, eşinin dediğini her ortamda onaylamak demek saygı duymak değil.İnsanın kendi düşüncesinin olması suç mu.

tamam da eltiniz de hemfikir olabilir. onların dediği istediği şeyler ona göre normaldir. aynı fikirde diye fikirsiz muamelesi yapmayin kadina.

o yüzden bu kadar yaziyolar örnek verdiniz anladik ama eltiniz aileye tam adapte olmuş. bunda bi sorun yok siz de takmayın

Bir de şöyle bir durum var anlaşabilirler amenna fakat bunu her biraraya geldiğinde insanın yüzüne vurmak nedir.Ben aralarının kötü olmasını istemem ama sanki göze sokar gibi.Bu da ister istemez zaten soğukluğa neden oluyor.

Belki de siz hassas olduğunuz icin gözünüze batıyor da olabilir. Öyle de düşünmek lazım. Bazen hassas olduğumuz noktalar bizim gözümüze cok batar. Bu hepimize olur Yani bir siz de değil. Belki de onlar bunun farkında bile değildir. sizin üzüldüğünüzün vs. Kayınvalideniz elbette dediğiniz seyde hatalı. Ama eltiniz de gerçekten iyi anlaşıyor olabilir. Boyle düşünün rahatlayın.

Evet çok haklısın.Galiba bende de bu var.Güzel yorumun için teşekkür ederim

kv bilerek yapiyodur gelmeyin bu oyunlara. ayyy ne güzel anlasiyosunuz deyip geçin. kv bu nispet yapma gıcık etme vs gibi bi fırsat eline gecmis kaçırır mı. mesafeye devam. ama kafaya takmayin. onun dünyası o kadar. nispet yapınca elime bişey geçti saniyo demekki. ekmegine yag surmeyin.

ne güzel işte sizi sevmesin boş verin çocuğunuza karışmaz evinize karışmaz size dokunmayan yılan bin yaşasın

güzell

Ne iletişimi tamamen kesmenizi,
ne de samimi olmaya çalışmanızı öneririm.
Eşinizle birlikte belli periyotlarda,
kısa süreli ziyaret edip,
havadan sudan konuşup dönün evinize.
Eltinize gösterilen tavra bozulduğuzu da belli etmeyin.
Ben olsam eşimle bile konuşmam bu konuyu.
Eşimin annesini sevmek zorunda değilim ama saygı göstermek zorundayım diye bakın olaya.
Kaldı ki kadının da size bir zararı yokmuş.

Bosver seni sevmeyeni sende sevme kimsenin sevmesine ihtiyacnz yok.yaslanip hastalanincada o cok sevdgi gelini baksin

Bu kadar bariz bişi yok ancak bende de durumlar farklı degıl. Ancak ben benden bulmasın o bulacak zaten dıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…