Ben de öyle yapıyorum zaten.Başkası elimden gelmez.Teşekkürler:)Kaynananiz sizi sevmiyor. Bu durumda tek çözüm muhatap olmamak.
En iyisini yapıyorsunuz , hiç canınızı sıkmayın. Emin olun yakın olsa daha çok rahatsız olurdunuz, mesafe her zaman iyidir.Ben de öyle yapıyorum zaten.Başkası elimden gelmez.Teşekkürler:)
Umursadığımdan değil de merak ediyorum abartıyor muyum acaba diye.Çünkü eşim onlara gitmek istediğinde ben gitmek istemiyorum.Yakın olmamak en iyisi tabii ki.Teşekkürler:)Neden umursuyorsunuz ki ? Zaten mesafeliymişsiniz,ne güzel işte yakın olup ne yapacaksınız ?
Zaten en başından beri size karşı tavrı belliyse ben haz etmediğim insanın da bana karşı ilgili olmasından rahatsızlık duyarım bence bunu hiç sorun etmeyin kafaniza takmayın madem kendi gönlüne göre bir gelin bulmuş mutlu olsunlar . Size zararı dokunmuş bir insandan beklenti içinde olmayın bugün aranızı duzeltseniz yine bazı olumsuzluklar yaşarsınız .ben kendi adıma soyliyim benim kaynım henüz bekar ama evlensin kv de isterse en çok onu seviyorum desin umursamam bana iftira atmasın yalan dolan olmasın yeter kavga etmelerinden iyidir.Merhabalar.Arkadaşlar benim bir sorunum var sizlere danışmak istiyorum.Düşüncelerinizi merak ediyorum:)
9 yıllık evliyim.Benim sorunum şu ki kaynanam her seferinde eltimi övüp onu ön plana çıkarıyor.Hatta kaynımla evlenmeden öncesinden beridir var bu.Ben de evlensin de görelim derdim hep.Ama maalesef SİNİR OLUYORUM BU DURUMA. Kaynanama gitmekten nefret eder hale geldim.Uzun zamandır gitmiyorum zaten bu yüzden.En basitinden ONA oğlum senin gibi asil bir kızla evlendiği için çok şanslı diyor.Ama ben söz konusu olunca sen oğlum gibisini bulmuşsun çok şanslısın.Tabii bu en basiti.Her şeyi anlatamıyorum haliyle.Ben mesafeliyim ama eltim arar sorar.Annecimler sarılmalar,öpmeler vs.Ben de bunları yapmadığım için ona göre sen de ara sor oluyor. Ufak bir ayrıntı:
Ben evlenirken ne yardım etti ne sordu.Hatta düğün altınlarımı bile alıp düğünümde mutsuz olmama neden oldu.Çocuğuma bir kez olsun bakmışlığı yok.Bu kaynanaya nasıl istediği şeyleri yapayım ki şimdi.(Tabii asla ona göre davranmam o da ayrı:))Benim gibi eltisini değil de eşinin tarafının ona davranışlarından rahatsız olan arkadaşlardan öneri bekliyorum.Lütfennnn(
Bu söz hoşuma gitti doğru diyorsunuz.Arayan soran eltiniz
Bizim Karadeniz de çok meşhur bir söz var
Yılan bile sıcağa akar derler
Öner’im ise takmayın
Dert etmiyorum inanın.En başından beri tavırlıydım zaten ama sonradan iyice sevmemeye başladım işte...Peki mecbur aynı ortama girdik ve yine aynı şeyler yaşandı ben rahatsızlık duydum o durumda ne önerirsiniz?Anne olsa evlat ayrılmaz,ayrılmamalı derdim ama o kv siz de gelinlerisiniz.
Demek ki diğer gelinini daha çok seviyor.
Siz niye bu kadar dert ediyorsunuz bu durumu?
Belli ki siz de kayınvaldenizi fazla sevmiyorsunuz.
Aslında bir sorunumuz yok ama eşimle ve kaynanamla daha çok muhabbet içinde.Onların yanında hiç susmuyor nerdeyse.Ben bir şey sorarsam cevap veriyor.Eşimle araları daha iyi.Yani eh işte diyebilirim.Peki eltinizle sizin aranız nasıl.
Peki eşiniz size sen de işini bil öyle ol deyip onu savunursa.Burası gıcık maalesef.Neden umursuyorsunuz ki ? Zaten mesafeliymişsiniz,ne güzel işte yakın olup ne yapacaksınız ?
Peki eşiniz size sen de işini bil öyle ol deyip onu savunursa.Burası gıcık maalesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?