Ah bu gelinler arası ayrımcılık:(

hayatta en son kıskanacağım kişiler kv ve elti olur sanırım. evlilil bağı hariç onlarla herhangi bi akrabalığın yok, gönül işin yok, hatır yok bişey yok. neyini kıskanıyosun ki?

hayatta en son kıskanacağım kişiler kv ve elti olur sanırım. evlilil bağı hariç onlarla herhangi bi akrabalığın yok, gönül işin yok, hatır yok bişey yok. neyini kıskanıyosun ki?
kıskançlık değil benim onlara karşı hiçbir zararım olmadı aksine iyi bile davrandım sanırım bu davranışları haketmediğimi düşünüyorum zaten bana kalsa hayatta görüşmem etmem ama mümkün olmuyor iste zaten uzakta olunca problem yok biraraya gelirsek onların o yapmacık tavırları bana vurulmaya çalışan laflar sınır ediyor.

Kv ilgisi bekleyen bir insan.degilim com şükür beni sevmesin d3 zaten.Yapmacik ölüp sevilmektwnse sevmesin.Sadece bana karşı dile getirmesin s3n diğer gelinin yanında goze sokarsan bazı şeyleri o zaten sana sıcak davranamaz.hatta konu açılınca ne güzel işte benden göremediğin hayri yeni gelininden görürsün deyip gulmuslugum d3 var.Beni hiç arayıp sormasa önemsemem.aevlendigim günden beri çok şükür ona ihtiyacım olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…