- 27 Mayıs 2020
- 3.400
- 5.968
- 88
- Konu Sahibi Hulya_2323__
Hıııı ..arkadaşsınız. buluşma yok.haftada 2 defa konuşma.canı sıkılınca arayan tiplerden galiba.kafanı yormaYa soyle soyleyim,bende cok uz vermiyor
Hayir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hıııı ..arkadaşsınız. buluşma yok.haftada 2 defa konuşma.canı sıkılınca arayan tiplerden galiba.kafanı yormaYa soyle soyleyim,bende cok uz vermiyor
Hayir
Ama bu teke![]()
oğlak erkeği?
kendi kendinizi böyle ortada olmayan şeylere kaptırmayın sonra da burçlara iftira atmayın![]()
Oğlak bul hemen sakal çiz bu olmadıe erkek deyip duruyo diye şey ettim![]()
![]()
Cidden akrep öyle ama,eşim akrep ben boğayım.Oğlak olduğu için böyle. Mesela boğa olsa günde en az 3 saat konuşurdu, saat başı da mesaj atardı.
Akrep olsaydı ayda 4 kere "slm nbr" yazardı sadece.
Başak olsaydı ilk buluşmaya tektaşla gelip hemen evlenelim derdi, ama mesela ikizler "anlamıyorsun sorunlarım var ailemle bile kötüyüz" der ve ayda 1 kere "nude atsana" derdi.
İşte bunlar hep burçtan.
Ben boğayı öneririm, oğlak aynı randımanı vermiyor maalesef. Değer kaybetmeden elden çıkarmaya bakın.
Boğa iyidir, tam evladiyelik. Alın dursun kenarda.
Yok her zaman oyle degil,her gun konusdugumuzda oluyor,amma arada oylede oluyor.Size ilgisi olsa her an konuşmak isterdi ama ilgi duymuyor. Merak etmiyor. Onu gözünüzde çok büyütmeyin
Senin burç ne?Yok her zaman oyle degil,her gun konusdugumuzda oluyor,amma arada oylede oluyor.
Yok her zaman oyle degil,her gun konusdugumuzda oluyor,amma arada oylede oluyor.
[/QUOTE
Amma dediginize de katiliyorum,yani ara sira yapsada boyle,eger devam ederse silecem zatenSize ilgisi olsa her an konuşmak isterdi ama ilgi duymuyor. Merak etmiyor. Onu gözünüzde çok büyütmeyin
KoçSe
Senin burç ne?
Neden şaşırdınızki?
Merhaba arkadaslar ,ben yaklasik 2aydir oglak erkegi ile konusuyorum.Amma anlamiyorum biz arkadasmiyiz yoksa sevgilimi.Benimle cok konusmak istedi bende bi şans verdim.Amma hic konusdugu yok,ara sira konusuyoruz.Haftada 2kez falan,bazen 3kez oluyor nadiren.Yani hoslandigini soylemiyor,amma yani hoslanmasasa konusmazdi herhalda.Yada konuşmayimi sevmiyo,hic anlamadim.Cok yerde okudumda burc sayfalarinda oglak burcu erkekleri soguk oluyor falan.Siz ne dusunuyorsunuz,bi akil verin lutfennn![]()
Gercektenmi(Ya işte tam ilgisizde degil,her gun konuşdugumuz anlarda oluyor,bazende boyle oluyor.Yani bazen cok ilgilidir,bazense tam tersi.Zaten boyle devam edemez bende anliyorum(Size ilgisi yok bu net
Gerçekten bir şeyler hissetseydi çoktaaannn siz daha ne olduğunu anlamadan hayatınızı ele geçirmişti, oğlak profesörüyüm ondan biliyorum![]()
Halbuki su tatliliga bakın hiç oyle haftada 2-3 kere yazacak gibi durmuyor![]()
oğlak erkeği?
kendi kendinizi böyle ortada olmayan şeylere kaptırmayın sonra da burçlara iftira atmayın![]()
Allah allah guldurmeyin ya)))Halbuki su tatliliga bakın hiç oyle haftada 2-3 kere yazacak gibi durmuyor![]()