Ah bu oglak erkegi((((

Merhaba arkadaslar ,ben yaklasik 2aydir oglak erkegi ile konusuyorum.Amma anlamiyorum biz arkadasmiyiz yoksa sevgilimi.Benimle cok konusmak istedi bende bi şans verdim.Amma hic konusdugu yok,ara sira konusuyoruz.Haftada 2kez falan,bazen 3kez oluyor nadiren.Yani hoslandigini soylemiyor,amma yani hoslanmasasa konusmazdi herhalda.Yada konuşmayimi sevmiyo,hic anlamadim.Cok yerde okudumda burc sayfalarinda oglak burcu erkekleri soguk oluyor falan.Siz ne dusunuyorsunuz,bi akil verin lutfennn 🙏🙏🙏
Eşim oğlak burcu Allah yardımcın olsun:)

Sizden hoşlanmıyor malesef,yani hoşlansa 7 gün 24 saatte 8 gün 25 saat yazardı.Zaman harcamaya değmez.Biraz ilgi gösterip kendi egosunu tatmin ediyor işte
Boyle soyleyeyim,biz sosyal medyadan tanisdik,yani henuz gorusmedik.Amma benimle gorusmek istedigini soylemisdi.Yani boyle bir birimizi tanimak icin konusuyoruz aslinda.S
Eşim oğlak burcu Allah yardımcın olsun:)
Allah mutlu etsin sizi🤣❤️Sizde nasildi ilk zamanlar ?Yani boyle konuskan tip degilmidir nedir anlamiyorum))

Boyle soyleyeyim,biz sosyal medyadan tanisdik,yani henuz gorusmedik.Amma benimle gorusmek istedigini soylemisdi.Yani boyle bir birimizi tanimak icin konusuyoruz aslinda.S
Allah mutlu etsin sizi🤣❤Sizde nasildi ilk zamanlar ?Yani boyle konuskan tip degilmidir nedir anlamiyorum))
Eşim kapalı kutuydu tam 2 sene tam olarak içini açması için uğraştım emek ettim ve asla da pişman değilim çok şükür ☺️ Darısı size inşallah ❤️

Back
X