aslında kendin o kadar güzel özetlemişsinki durumu,bi kere öyle bir ortamda hemde arabayla gittiyse ve yanında kuzenleri varsa onlarla beraber poz verirdi düşünüyorum,bana da başka kızla gitti gibi geldi,
msn şifresini biliyormusun,telefonunu istediğinde eline alabiliyormusun,eğer cevabın evetse ilişkin konusunda yine bir otur düşün,ama bunları yapamıyorsan ortada zaten ilişki yoktur,zamanı gelince bitecektir
bir de tecrübelerimden biliyorum,eğer onu terkedersen değerli olursun,bi yerlerine tekmeyi yedi mi en kıymetlisi sen oluyorsun,peşinden koşar ki öyle de oluyormuş,ama ilişkiyi devam ettirirsen ve o seni ilerde bırakırsa,onun için o eski sevgili listesine girer ve diğer kızlardan farksız olursun..
gururlu ol,affetme ki senin kendine onun da sana saygısı olsun,
benim eski ilişkimdede böyleydi aldatıldım affettim,aynen senin sevgilin gibiydi kapıma gelirdi ağlar sızlar içerdi,sonra birgün ansızın terkettim seni artık sevmiyorum dedim,benleyken bile başkasıyla beraber olmaktan çekinmeyen adam,benden ayrıldıktan sonra hayatına birdaha hiçkimseyi almadı (1.buçuk sene oldu düşün)