kızlar bu konuda kesinlikle sizinle hem fikirim kardeşim olmasa valla hayatımdan çıkarırım selam bile vermem ama kardeş işte insan hep iyiliğini düşünüyor..
ne olur yargılayın ama çözüm de sunun bana, sizce bu kişi o kız mıdır? eğer oysa bu fırsatı kaçırmak istemiyorum? ne olur bi yorum yapın o mudur? o ise hangi amaçla yaptı acaba? siz olsanız bundan nasıl bir yorum çıkarırsınız? soyadı da dedğişik evlendi mi acaba , onu mu göstermek istemiş? yoksa "sen sanki düzgün bi adam mısın da böyle şeyler paylaşabiliyorsun" demek için soyadını değiştirip sadece adını yazmış ve kendini hatırlatmış? ben son söylediğimi düşündüm...
kızlar bu konuda kesinlikle sizinle hem fikirim kardeşim olmasa valla hayatımdan çıkarırım selam bile vermem ama kardeş işte insan hep iyiliğini düşünüyor..
ne olur yargılayın ama çözüm de sunun bana, sizce bu kişi o kız mıdır? eğer oysa bu fırsatı kaçırmak istemiyorum? ne olur bi yorum yapın o mudur? o ise hangi amaçla yaptı acaba? siz olsanız bundan nasıl bir yorum çıkarırsınız? soyadı da dedğişik evlendi mi acaba , onu mu göstermek istemiş? yoksa "sen sanki düzgün bi adam mısın da böyle şeyler paylaşabiliyorsun" demek için soyadını değiştirip sadece adını yazmış ve kendini hatırlatmış? ben son söylediğimi düşündüm...
Sizin sorunuz iletişime geçme üzerine ama ben başka bir şey söyleyeceğim.
Zaten konunun ne olduğu rahat bir şekilde anlaşılıyor. O kız gerçekten "ortada kaldıysa", yıllardır neler çektiğini düşünmek bile istemiyorum. Çünkü kız için sorun olmasaydı o zaman kardeşiniz helalleşme derdine düşmezdi diye düşünüyorum. Bazı insanların sırf bu yüzden hayatı kararıyor. Böyle bir durumda aradan yıllar geçmiş, kardeşiniz baktı ki başka birinin "sahiplenme" (bu da çok aşağılayıcı bir ifade ama genelde böyle kullanılıyor) ihtimali var, şimdi helalleşmek istiyor. Yani bana göre hala işin kolayına kaçıyor. Bence şimdiden sonra ortaya çıkması kızın hayatını tekrar alt üst edebilir. İletişime geçmeden önce iyi düşünün.
çözüm sunulacak bir konu değil ki.. paylaşanın kız olduğunu sanmıyorum. hiç araştırma çabasına girişmeyin. kızı bulmaya da çalışmayın. bu onu iyice yıkmaktan, geçmişi hatırlatmaktan başka bir işe yaramaz. kardeşin çok pişmansa oturup tövbe etsin. bir daha da kimsenin canını yakmasın. yeter.
Eger nadir bulunan bir isimSe o kızdır soyadı da degişikse evlenmiştir..Bence o kızdan uzak durun neden mi ?
Eskiye dair olanları çoktan kapatmış bu duruma dair beklentilerini ahirete intikal ettirmiştir..Her iki sebeble de paylaşmış olabilir o paylaşımı..Ama erkek kardeşin ömrü hayatı boyunca kandırdıgı bu kızın lekesini 41 hamam suyuyla yıkasa yine te-miz-le-ye-mez..
Üzmeyin bence kızı..Ona ulaşşanız ne olacak ? Kardeşiniz oturup derdine yansın sadece..Kolay mı yahu ? Nasıl mutlu olacak acaba merak ediyorum..
Ne gururlu bir kız ki erkek kardeşine sülük gibi de yapışmamış..
canım sence o değil midir tesadüf müdür? ama hem paylaştığı resim çok manidar hem de ismi tutuyor soyadı farklı sadece
bilemem o mu değil mi ama oysa da iletişime geçmeye çalışmayın bence. hayatı karartılan bir kızın karşısına geçip hakkını helal et demek bana pek mantıklı gelmiyor. bilmem ki kimin yüzü tutar böyle bir şeye. Allah affetsin..[/QUO
...peki neden paylaşmış olabilir sizce? iletişime geçmek istemiyor mudur yani
Bence o kız .
Evlenmiş olsa bile kardeşinizi tamamen unutmamış .
Yoksa niye facesine girip kendini göstermeye çalışsın .
peki neden paylaşmış olabilir sizce? iletişime geçmek istemiyor mudur yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?