Ah erkekler...

Merhabay

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2015
330
211
23
Merhaba hanimlar.

Sevgilimle 2 yila yakın bi ilişkimiz var. Evlenelim de evlenelim diyip duruyor ailelerimiz tanıştı. Ama benim çekincelerim var onu çok seviyorum ama bu cekinceleri dusundukce işi yıllara yaymak istiyorum açıkçası. Sizce haklı miyim?

Sorun su: ilişkimizin ilk cicim aylarında sevgilim yine öyle çok romantik değildi ama daha çok üzerime düşerdi. Ben de biraz bundan hoslandigimdan biraz da yeni iliskinin heyecanıyla onun ufak tefek odunluklarını görmezden gelirdim.

Şimdilerde öyle değil ama. Artık sevgilim hem romantık değil hem sevgisini belli edemiyor hem üzerime düşmüyor hem de o ufak tefek odunluklari devam ediyor.

Bana simdiye kadar doğru düzgün bi hediye almadi, doğru düzgün bi evlenme teklifi yok, ağzından çıkan en ufak bi güzel söz yok hatta laf sokar guler saka yaoiyroim bu kadarcik da samimi degil miyiz der ben bozulunca. biraz da cimrilik var hatta. Kalabalik bi yolda yürüruz önden önden yürür asla beklemez beni. Doğum günümü telefonla kutladı bulusmadik bile ki ben ona sürpriz organizasyon yapmistim.

Böyle ufak tefek odunluklar ilişkimizin eski heyecani kalmadıgi için, eskisi gibi sevgisini belli etmediği için hatta bazı zamanlar kanka gibi takildigimiz için bana batmaya başladı. Sevgilim romantikliği, jestleri hediyeleri, geçtim guzel bi söz bile soylemez. Seni seviyorum bile demez doğru düzgün. Ben onu çok seviyorum mantikli düşününce onun da beni sevdigini hayatımda olmak istedigini fark ediyorum ama duygusall olarka hissedemiyorum.

Biliyorum ne yazık ki hemcinslerim aldatma şiddet neler neler yaşıyor , kotu seyler yasayan herkese yardimci olsun Rabbim böyle şeylerle karsilastirmasın , bazen kendime çocuk musun sen taktigin şeylere bak diyorum ama yine de aklma takiliyor beni uzuyor :/ napicam ben?

Şimdi böyleyse evlenince nolur halin dicemde, evlenmeyi de düşünmüyor sanki bu adam.

Ayrilcan napacan, adami gommussun sana zorla vermedilerya uymuyorsa sana ayrilacaksin yani omrunu adama dikmedin ya.
Ben de "ama seviyorummm :(" culardanim. Sevgilim sadiktir saygikidir iyi kalplidır hoş sohbettır birlikte iyi vakit geçiririz seviyorum da acaba bu odunluklar ayrılik için geçerli sebep mi diye düşünüyorum. SevgiliM de abartiyorsun diyör her erkek gibi. Kendimi sorguluyorum

Şimdi böyleyse evlenince nolur halin dicemde, evlenmeyi de düşünmüyor sanki bu adam.
Yok aksine o evlenelim evlenelim diyor her ne kadar şık bi evlilik teklifi etmese de. İsler ciddilesti gibi oldu aileler tanısinca ama ben yakın zamanda "tamam kesin evleniyoruz" diyemeyecegim gibi duruyro :/ ben uzatiyorum anlicanuz

hayatın önemli kısımları bunlar değil, inan değil.
belki arada insan arıyor ama hayat ve evlilik bunlarla yürümüyor.
güvenilir mi?sana ve fikirlerine saygı duyuyor mu?
sana sahip çıkıyor mu?seni destekliyor mu?pek çok ortak noktanız var mı?
şiddet eğilimi var mı?genelde agresif ve kötümser bi tip mi yoksa pozitif ve mutlu mu?
ailesine aşırı düşkün mü?iyi bir işi var mı ve sorumluluk sahibi mi?
evlenilecek adamda baklılması gereken özellikler bunlar.
yoksa ne adamlar var her gün karısını dövenler aldatanlar.
bunlar da barışmak için ne romantiklikler yapıyolar amaa...hayat işte.
evlilik bambaşka bişey, şu saydıklarınızın olup olmaması evlenince belki yüzde beş yer tutacak hayatınızda.

şiddet eğilimi var mı?genelde agresif ve kötümser bi tip mi yoksa pozitif ve mutlu mu?
evlilik bambaşka bişey, şu saydıklarınızın olup olmaması evlenince belki yüzde beş yer tutacak hayatınızda.

Evet bu yorumu iyi oku. Cok guzel anlatmis çünkü..

Ya beklentilerimizi asgari duzeye indirip bu insanla yola devam edeceksiniz ya da "adiós mi amor" diyeceksiniz.

Kıskandır, lafı ağzına ver kavga ederken ama sen sus sonra vicdan yapsın, başında dır dır etme mesela ben guzelmıyım deme git güzel ol o kendin fark etsin falan filan sorun olursa burdayım.
Onun aksine ben bulusmalarimizda falan çok özen gosteririm bakımlı giderim. Sosyal bi insanimdir kiskanir da. Ama içinde yokmuş da ben cicim aylarında fark etmemiş miyim anlamadım :/ ve aynen dirdir etmemeye calisiyroum. Sağolun yorumunuz icin

Çok güzel yazmissiniz uzun uzun çok teşekkür ederim. Ben de sizin gibi düşünüyorum bu yüzden diyorum ya çocukluk yapiyorum bunları takmamam lazim diye kendime :/ ama asamiyorum bi türlü birçok kadın gibi ben de ilgi istiyorum. Ama cok haklısınız bir iliskide en son kafaya takılacak şey bu olmalı evlilik kararında cok daha baska şeyler ince elenip sık dokunmali. Çok teşekkür ederim yorumunuz icin

Yazdiklariniz dogru ama gelin bunlari hic evlenmemis bir insana anlatin anlatabilirseniz.

Yazdiklariniz dogru ama gelin bunlari hic evlenmemis bir insana anlatin anlatabilirseniz.
Ben farkindayim bi ilişkide dikkat edilmesi gereken çok daha başka şeyler oldugunun zaten saygida sadakatte bi problem olsa sevgilimin yanında bir dakika durmazdim. Allah korusun aldatma gibi şiddet gibi çok daha büyük sorunlar yasayan insanlar olduğunu da biliyorum. Ama insanoglu işte böyle şeyler de akliniza takiliyor sevgilim çok temiz kalplidir şimdi onu burada daha fazla gömmek istemiyorum ama birçok kadının aklına takılirdi ilişkide kendine laf sokan , sokakta önden önden yürüyen bi sevgilisi olsa. Ve bi de biz daha genciz daha simdiden aşkı hissetmemeye alismak istemiyorum, tutkusuz heyecansiz bi ilişki ıstemiyorum. Küçük bi sorun oldugunun farkındayım ne dertler var ama işte aşamiyorum kendimi aklıma takiliyor :/

Onun aksine ben bulusmalarimizda falan çok özen gosteririm bakımlı giderim. Sosyal bi insanimdir kiskanir da. Ama içinde yokmuş da ben cicim aylarında fark etmemiş miyim anlamadım :/ ve aynen dirdir etmemeye calisiyroum. Sağolun yorumunuz icin
Rica ederim ;)

Back
X