Put a lit on it
2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 21 Ağustos 2016
- 423
- 113
- 23
- 32
- Konu Sahibi Put a lit on it
-
Eski sevgilimle son konuşmamızda bana ailesinin o kızdan hayır gelmez dediğini söyledi. Ben de sen beni tanımadın mı bu zamana kadar dedigimde ben aileme güveniyorum dedi. Hiç unutmuyorum o gün kandildi ve eski sevgilime değil ama onu diyen şahsiyetler için içimden 'Allah bildiği gibi yapsın Allaha havale ediyorum, öyle bir gelin versin ki hayırsızı görsünler' demiştim ağlayarak. O gün çok canım yanmıştı, içime dokundu resmen, onu duyunca içimden böyle döküldü cümleler. Ah etmiş mi oluyorum?
Yani
Bu aynı Nihat Hatipoğlu an sorulan sorular gibi oldu
Ne alaka?Mune konuyu siz de kontrol eder misiniz? teşekkürler.
O kadar dokundu ki o laf ne içimden öylle geçti beddua olarak düşünmedim o anAh etmek ne demek bu direk beddua ya girer
Eski sevgilimle son konuşmamızda bana ailesinin o kızdan hayır gelmez dediğini söyledi. Ben de sen beni tanımadın mı bu zamana kadar dedigimde ben aileme güveniyorum dedi. Hiç unutmuyorum o gün kandildi ve eski sevgilime değil ama onu diyen şahsiyetler için içimden 'Allah bildiği gibi yapsın Allaha havale ediyorum, öyle bir gelin versin ki hayırsızı görsünler' demiştim ağlayarak. O gün çok canım yanmıştı, içime dokundu resmen, onu duyunca içimden böyle döküldü cümleler. Ah etmiş mi oluyorum?
Üzülmüyorum günahımı aldılar cünküAllah a havale etmissiniz bir yerde :) bence uzulmeyin
Mune ile ne.kadar ücrete anlaştınız.asistanlik yapıyonuz galiba.cok iticisinizMune konuyu siz de kontrol eder misiniz? teşekkürler.
Aynen, ispiyoncu öğrenciler olur ya her şeyi şikayet eden öyle aynenMune ile ne.kadar ücrete anlaştınız.asistanlik yapıyonuz galiba.cok iticisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?