Bizde altın aldık ama ben yükseliceğini düşünüyorum bizde uzun süre bozdurmıcaz o yüzden rahatımKızlar konu çok açık başlıkta yazdığım gibi
435-440 bandındayken gram aldık toplu bir para gelmişti
Ama o günden beri bu altındaki düşüş beni çok strese soktu.
Lütfen bilgisi olan rahatlatmak isteyen yazsın ne zaman yükselir daha da düşer mi
Niyetimiz aslında 1 yıl falan hiç bozdurmamaktı.
Ama böyle düştükçe stresim artıyor
Canim ben 2018 ocak ikramiyemle altin almıştım bir kaç aya 400 u görmüştü o zamanda beridir 400 altını görmedi sanki...yani çok uzun bir zamandir hic 300 lere düşmedi.
Keske altını, doviz falan dusse de alım gücümüz artsa. Biz garibanlar sadece paramizin değerini korumaya çalışıyoruz sonuçta.
Şubat aylarında hep düşmüştür altın öyle hatırlıyorum. Yaza yükselişe geçer diye ümit ediyorumKızlar konu çok açık başlıkta yazdığım gibi
Lütfen bilgisi olan rahatlatmak isteyen yazsın ne zaman yükselir daha da düşer mi
İnşallahŞubat aylarında hep düşmüştür altın öyle hatırlıyorum. Yaza yükselişe geçer diye ümit ediyorum
Kripto parayla ilgili biraz bilgi versenizBende elimdeki paramı kripto para ya yatırıyorum benimde yeni altınım orası Elime çok büyük bir para geçse hemen altın alır koyarım kenara düşerse düşsün birden yükseliyor nasıl olsa. Sakın panik yapıp ta balina lara yem olma. Piyasa fiyatlarını aşağı çekip sonra yatırım yapıyorlar küçük yatırımcıların yatırımlarını bu şekilde yiyorlar kendileri büyüyorlar.
O kadarını az çok anladımBorsa gibi biraz digital para birimi
altini uzun vade bekletmeniz lazim iner cikar ama beklerseniz kâr ettirir.O kadarını az çok anladım
Ama mesela şuan altın düşük daha da düşecek düşünce alın diyoruz ya
Bu işte nasıl oluyor
Mesela şuan alınmalı mı
Düşük mü yüksek mi
Siz hangi siteden alıyor sunuz
Ethereum varmış bide
Dediğim gibi uzun vadeli aldık amaaltini uzun vade bekletmeniz lazim iner cikar ama beklerseniz kâr ettirir.
benim zamaninda 156 liraya aldigim ceyreklerim duruyor. yukseldigindede bozmadim dustugunde de yine kardayim, ama bu kadar uzun bekletmeyecekseniz dusunce strese girmeniz normal tabi.
bekleyin biraz daha yukselir.
Korkma altın uçacakDediğim gibi uzun vadeli aldık ama
İşte düşmesi moral bozucu
En azından 1 yılda toparlasa ana param kendini
Ben biraz çalışayımBitcoin ethereum Polkadot lite coin Binance
Dash maker Avax AAVe bunlar ı takip ediyorum ben alt coin de de var bir kaç tane
Gerçekten miKorkma altın uçacak
Altin yakin zamanda firlayacak bekleyin.Kızlar konu çok açık başlıkta yazdığım gibi
toparlar merak etmeyin.Dediğim gibi uzun vadeli aldık ama
İşte düşmesi moral bozucu
En azından 1 yılda toparlasa ana param kendini
Aynen aslındatoparlar merak etmeyin.
hatta benim gibi ne kadar düşsede her turlu kârda oldugunuz zamanlari bile olur.
aslinsa ben boyle insin çiksin diye beklerken uzuluyorum, 3 kurus paramiz var zaten yatirim yapicaz diye kendimizi yiyoruz, altin cikarken dolar cikarken her seyin fiyatinin ustune koyuyorlar peynirden yumurtaya kadar, guya yatirim yapiyoruz baska taraftaki yamalarin ustune yama yapmaya basliyoruz gibi geliyor.
oyle maalesef, elde tutmayincada bir gram uzamiyoruz, ardinda para olmadan kendimizi guvende hissedemiyoruz maalesef.Aynen aslında
Tam dediğiniz gibi ama napalım üç kuruş paramız artsın diye
Gözüne bakıyorum resmen
Kesinlikle o para şimdi gram olarak aynıoyle maalesef, elde tutmayincada bir gram uzamiyoruz, ardinda para olmadan kendimizi guvende hissedemiyoruz maalesef.
hep basimiza gelecek daha kotu durumlarin hesabini yapmak zorunda kalarak yaşıyoruz
yok satmayın yeni alacaklarınızı o şekilde yapın ufakta olsa diğer yatırım araçlarından alınBi yükselsin satıp öyle yapayım o zman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?