Ah Gram:(

Bizde altın aldık ama ben yükseliceğini düşünüyorum bizde uzun süre bozdurmıcaz o yüzden rahatım

Alım fırsatı diye düşünün ben olsam satmam. Elime toplu para geçse de parça parça farklı şeylere yatırım yaparım. Düşen de olur çıkan da

Şubat aylarında hep düşmüştür altın öyle hatırlıyorum. Yaza yükselişe geçer diye ümit ediyorum

Kripto parayla ilgili biraz bilgi verseniz
Bende denemek istiyorum ama

Borsa gibi biraz digital para birimi

Borsa gibi biraz digital para birimi
O kadarını az çok anladım
Ama mesela şuan altın düşük daha da düşecek düşünce alın diyoruz ya
Bu işte nasıl oluyor
Mesela şuan alınmalı mı
Düşük mü yüksek mi
Siz hangi siteden alıyor sunuz
Ethereum varmış bide

altini uzun vade bekletmeniz lazim iner cikar ama beklerseniz kâr ettirir.
benim zamaninda 156 liraya aldigim ceyreklerim duruyor. yukseldigindede bozmadim dustugunde de yine kardayim, ama bu kadar uzun bekletmeyecekseniz dusunce strese girmeniz normal tabi.
bekleyin biraz daha yukselir.

Bitcoin ethereum Polkadot lite coin Binance
Dash maker Avax AAVe bunlar ı takip ediyorum ben alt coin de de var bir kaç tane

Dediğim gibi uzun vadeli aldık ama
İşte düşmesi moral bozucu
En azından 1 yılda toparlasa ana param kendini

Altin yakin zamanda firlayacak bekleyin.

Dediğim gibi uzun vadeli aldık ama
İşte düşmesi moral bozucu
En azından 1 yılda toparlasa ana param kendini
toparlar merak etmeyin.
hatta benim gibi ne kadar düşsede her turlu kârda oldugunuz zamanlari bile olur.
aslinsa ben boyle insin çiksin diye beklerken uzuluyorum, 3 kurus paramiz var zaten yatirim yapicaz diye kendimizi yiyoruz, altin cikarken dolar cikarken her seyin fiyatinin ustune koyuyorlar peynirden yumurtaya kadar, guya yatirim yapiyoruz baska taraftaki yamalarin ustune yama yapmaya basliyoruz gibi geliyor.

Aynen aslında
Tam dediğiniz gibi ama napalım üç kuruş paramız artsın diye
Gözüne bakıyorum resmen

Aynen aslında
Tam dediğiniz gibi ama napalım üç kuruş paramız artsın diye
Gözüne bakıyorum resmen
oyle maalesef, elde tutmayincada bir gram uzamiyoruz, ardinda para olmadan kendimizi guvende hissedemiyoruz maalesef.
hep basimiza gelecek daha kotu durumlarin hesabini yapmak zorunda kalarak yaşıyoruz

oyle maalesef, elde tutmayincada bir gram uzamiyoruz, ardinda para olmadan kendimizi guvende hissedemiyoruz maalesef.
hep basimiza gelecek daha kotu durumlarin hesabini yapmak zorunda kalarak yaşıyoruz
Kesinlikle o para şimdi gram olarak aynı
Ama değeri düştükçe azalıyor ya param üzülüyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…