- 30 Ocak 2013
- 29.425
- 43.922
- 798
- Konu Sahibi yazarhanim35
-
allah yardımıcımız olsun evet bu saatten sonra akışına bırakıcam benm arkdşlarımda diyor bu adama sana karşı boş değil ama mesleği ön planda diyor beklerm bn onu istediği kadar çok ürküttüm bununda farkındayım 7 aylık olmamdan dolayı br anda olsun bitsine getirdim ben işi.
bnde çok kıskancm ama allhtn ders dşnda hç br kızla muhtp olmaz bnm aşkım erkeklere slm verr ama kızlara asla :)
bnmki kantine inse ble ya su alır yada lipton ice tea :) veya tek başına otrr yemek yer yda erkeklerle. normalde slm vermeyn adam geçen hfta pazartesi arkdşlarla kenarda duruyrdk 3 kız kafasıyla slm verdi napyrsnz kızlar gibisindn bşy dedi ama bn donup kaldğm içn anlayamdm arkdşta o kdr ay dır dersimize gryr slm vermesi normal dedi ama ilk slmı bnmki verdi
:))) benim hocada kahve yada çay alır :))) benim hoca gbi aynen sninkidekız o dğl geçen bu drsmzdn çktı arksndn kapnın yanına gttm kapnın kulpunu tutyorm sırf o tttu dye ;D ya bunlar güzel hatra olck bence ilerde evlenirsk dcem ona senin arkndn bunları ypıyodm dye :)
özelden mesaj atcktm face kullanyrsan ordan irtibata geçelm dye ama 100 mesaj istyr
:))) benim hocada kahve yada çay alır :))) benim hoca gbi aynen sninkidekız o dğl geçen bu drsmzdn çktı arksndn kapnın yanına gttm kapnın kulpunu tutyorm sırf o tttu dye ;D ya bunlar güzel hatra olck bence ilerde evlenirsk dcem ona senin arkndn bunları ypıyodm dye :)
Ah kuzum aynen ya ;( Mecbur beklicez yada başka yerden iletişime geçicez :)
evt bnde ses kaydı ble vr dnlyrm sırf o oturdu dye banka gttm oturdum derste gzlice resmini çektm :) sırf o dokundu dye ders notlarına sarıldım resmen kardeşim sn manyakmsn dyr br ara telefonuma elini koydu yanlşlıkla kokusu sindi ama çekmedi elini bn aldım telefonu elnn altndn o kokuyu koklyrdm ya :))
burdan knşlm bakalm 100 mesaj olurmu bu akşm :)
Ay kıyamam ya halimize bakama dicem ona belki açılıncada derim böyle böyle diye halime bak derim ama çok kmik ya sen daha çatlaksın Allah ne yapmasn seni
Bence olmaz ama şimdi söz knusu svdklermz olunca olur mu olur
ben ona resmleri verdm gördü ztn ama merak ettiğim ne yaptı o resmleri kendi resmi atcağını pek snmyrm en azından snnki sndn hoşlnyr ya bnmkinde o yok :/
Atmaz tabi bence ondadır :) kız nerden çıkardın nerden anladın hoşlandığını ben hiç sanmıyorum ;(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?