ah hocam :(

yazarhanim35

Yazar Hanım
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
29.425
43.922
798
ben hocama aşığım öyle böyle değil delicesine üniversiteye gidiyorum o 31 yaşında bende 20 yaşındaym ADAM EVLİ DEĞİL BEKAR NİŞAN SÖZ FALANDA YOK ADAMDA öyle böyle değil 3.5 aydır aklımdan çıkmıyor bir an bile olsun ona ihanet etmedim bir başkasına bakmadım beni sevmeyeceğini ble bile sevdim onu adam biliyor benim ondan hoşlandığımı ilk başlarda gözlerimin içine falan bakıyordu çok göz göze geliyorduk derslerde sonra bir gün imza kağıdının arasına seni seviyorum diye yazıp koydum bunu da sınıftan kızlar bulmuş sevdiğim adama söylediler bende bu olaydan 5 gün sonra sevdiğim adama itiraf ettim gülümseyerek ben okumadım o kağıdı dedi ve hızlı adımlarla dersine gitti sonra o gün öğleden sonra bir başka sınıfa dersi vardı bende izin istedim dersinize girebilir miyim diye gülümsedi ve gel dedi sınıfa girince imza kağıdını çıkarttı en önce benim önüme koyarken o sınıftan olmadığım aklına geldi arkadaşa uzattı kağıdı ders anlatırken hep yanımda falan duruyordu sonra aramızda 1 insan mesafesi varken konuyu falan mırıldanıyordum içimden yanımdaki arkadaşımın duymasına imkan yokken dönüp efendim dedi bende söyledim konuyla alakalı bir şeyler konuyu anlatmaya devam ederken gözlerimin içine baktı ve kekeledi ki bu adam benim bu yazdığım kocaman satırı okusa yada ezberden söylese kekelemez o kadar diksiyonu düzgün biri ders çıkışında hocam sizden çok hoşlanıyorum ya dedim gülümsedi sağol dedi ve arkamı döndüm gidiyordum anlıyorum seni dedi gülümseyerek bende gülümsedim ve gittim. o hafta numarasını buldum bir kaç kere özelden aradım ve mesaj attım mesajıma hiç bir şekilde cevap vermedi. bir kaç gün sonraki derste de göz göze geldiğimizde gözlerini kaçırdı birde yanımdaki arkadaş soru sorunca göz göze geldik uzun uzun baktı o zaman.bir yerden numarasını buldum mesaj attım 1 ayay yakın bir süre ama bir gün bna sakın bir daha mesaj atma hocan olarak seni ilk ve son defa uyarıyorum dye mesaj attı.bn o mesajdan sonra 2 hafta boyunca hiç mesaj atmadım cuma gnkü derstede çok sıcak oldu camı açın dedi tam kalktım açmaya sen açma üşütür hasta olursun dedi ve o gün ne zaman bna baksa yüzünde gülümse oldu dün nazım hkmetn tarih ile ilgli br şiirni okudu benim ona attğm ilk şiirde nazım hkmetndi ve bayapı nazım hikmetide övdü geçen akşm mesaj attım tek bir şey sormk istiyorum şansım olup olmadığını çnkü bu bendeki heves değil bunu çok iyi biliyorum geçen zaman bunu bana çok iyi anlattı bu mesajdan sonra numaranıda siliyorum iyi akşmlar dye hç brşekilde cevap atmadı cuma gnkü derstede beklyrdum kızsın bağırsın laf soksun dye ama aksine sıcak davrndı yne imza kağıdını en önce benim önüme koydu bayanlara öncelik diyerek birşey sölediğimde yada sorduğmda gülerek cevap verdi.geçen çarşambada yılbaşı diye buna hediye aldım ama asla kabul edemem dedi bugünkü derstede ben surat astıkça o bna bakıp gülümsedi bir ara klimayı kapatmak için zıpladı bnde onu izliyordum bna dönüp gülümsedi boyum yetişmedi deyip gülümsedi sonrada konuşmadğım halde bna bakıp sus dedi.bnde 2 tane resmi vrdı deftermn arasnda bnde dosyasına koydum o resimleri görsün diye. o hafta beni yanına çağırdı ve br daha mesaj atmamı peşnde dolaşmamı söyledi.tamam dedm bnde geçen hafta cuma bn tlfnda knşyrdm oda merdvneden çkyrdu sırtı bana dönktü brneden bahsedyrdm o bna aşıktı br zamanlar dedm dönp br baktı ama kıskanç br adam bakışı attı arkdş ble dedi kıskandı snn ki dye . derste kısada olsa geldi yanıma oturdu hç yanıma gelmeyen adam dünde sözlü yaptı hep bn elimi kaldırdım sorulara br kaç soruya kaldırdı sonra hç kaldırmadı bni ama şok oldu benim o kdr çalştğmı sanmyrdu konu anlatımlı kağıt vardı hocam konuları buldum dedim baktı güzel olmş bu yeterli falan dedi onun dşnda da hç br konuşmamız olmadı ragmen denk gelyrz ve her sefernde kısada olsa bna bakyr.final hftsında da bzm bölmde işi olmmsna rgmn glyr arada bana bakıyor gibi geliyor brde snki bkmmk içn çba hrcyr

Canım benim o kadar güzel anlatmışsın ki lakin çok ama çok acele etmişsin bak kuzum sen 3.5 aydır seviyormuşsun sanırım ama bende üniversite son sınıfa gidiyorum (2 yıllık) ve ingilizce hocamı okula kayıt olmaya geldiğim gün gördüm o görüş o görüştür adama öyle aşığım ki 24 saat abartısız onu düşünüyorum onu bırak rüyalarımda bile bırakmıyor beni :) kendisi 25 yaşında çok genç başta öğrenci sanmıştım :) ben 2 yıldır kafamı kaldırıpta kimseye bakmadım belki olmayacak ama ne bileyim belki sonucunda üzülen ben olacağım ama ben pişman değilim inan bir 2 yılım daha olsa yine severim yine severim yani VAZGEÇMEYECEĞİM DE ta ki o diyene kadar.. Bak kuzum hiç acele etme çünkü o sana bişeyler hissetse de şu anda bişeyler olmaz o da riskli sende riskli duruma düşersin mezun olmayı bekle ben şahsen öyle yaptım benim 4 ayım var mezun olmama okulum bitince söylicem ona gerçi biliyoda yani anlıyo :) bak kuzum hocam sınıfa girince ilk bana bakar, bişey deyince göz ucuyla bakar ben bakınca kaçırır gözlerini, yine öyle güzel bakar ki bana ben bakınca yere bakar kaçırır hemen gözlerini :) belki oda bişeyler hissediyo ne bileyim ama onuda anlamak lazım sık boğaz etmemek lazım bugün okula gittim arkadaşlarla harita bakıyorduk oda konferanstan çıkmış benim haberim yoktu arkadaş bana buse sana baktı biliyor musun dedi geçen snav çlşrken yine bkmış arkadaşm ddi :) ama gel gör facdn samimi knuşn ben adamı görünce kilitleniyorm yne knuşmdm ;( arkadaşlarla knuşyodu ben braktm çktm okuldan o arkada kaldı blmyorum ne kadar doğru bi hareketti :) bide bunun odasnda çok yakn arkadşı var bna imalı imalı bkıyo acaba bhsetti mi dyorum :))) ben kızdm kıskandım bugün onu knferansı yapan kız çok güzldi ;( arkdaşlar ddi hocm btti mi knferans diye oda evet uyuduk ddi yanımda benim snrada odasna gtti kıza hç bkmadı ble mhtap ama knfrnta bkmştr bkacğı kadar parçlycktm kızı ;((( öyle işte kuzum çok acele etmşsn belli ki ondada var bişeyler ama sen acele etme akışına brak onu zor duruma düşürme sana öyle cevap vermesi öğrenci hoca ilişkisinden dolayı ancak o sadece seni öğrencisi olark da greblr sen onu svysn ya hoşna gtmş blli ki.

allah yardımıcımız olsun evet bu saatten sonra akışına bırakıcam benm arkdşlarımda diyor bu adama sana karşı boş değil ama mesleği ön planda diyor beklerm bn onu istediği kadar çok ürküttüm bununda farkındayım 7 aylık olmamdan dolayı br anda olsun bitsine getirdim ben işi.

Tabi bekle bende beklerim bekledim de bekleyeceğim de sadece 4 ay kaldı bence de Allah yardımcımız olsun evet acele etmişsin bayağı akışına bırak onu zor durumda bırakma onun elinden şu anda bişey gelmez düşüncesindeyim. Kuzum ben dün yanlış mı yaptım arkadaşlar onunla konuşurken ben çıktım gittim o arkada kaldı ama kıskandım o yüzden ;(

bnde çok kıskancm ama allhtn ders dşnda hç br kızla muhtp olmaz bnm aşkım erkeklere slm verr ama kızlara asla :)

bnde çok kıskancm ama allhtn ders dşnda hç br kızla muhtp olmaz bnm aşkım erkeklere slm verr ama kızlara asla :)

Kuzum aynen benim hocamda öyle ama okulda iş olmayınca konferansa girmiş ama 'uyuduk' dedi izlememiş pek oralı olmamış yani buna sevindim ama yine de kızdım benim hoca derse girer direk odasına :) kantine bile inmiyo kızlar yüzünden ;( parçalamazsam iyidir kızları Oda anlıyo :)))

bnmki kantine inse ble ya su alır yada lipton ice tea :) veya tek başına otrr yemek yer yda erkeklerle. normalde slm vermeyn adam geçen hfta pazartesi arkdşlarla kenarda duruyrdk 3 kız kafasıyla slm verdi napyrsnz kızlar gibisindn bşy dedi ama bn donup kaldğm içn anlayamdm arkdşta o kdr ay dır dersimize gryr slm vermesi normal dedi ama ilk slmı bnmki verdi

:))) benim hocada kahve yada çay alır :))) benim hoca gbi aynen sninkide kız o dğl geçen bu drsmzdn çktı arksndn kapnın yanına gttm kapnın kulpunu tutyorm sırf o tttu dye ;D ya bunlar güzel hatra olck bence ilerde evlenirsk dcem ona senin arkndn bunları ypıyodm dye :)

evt bnde ses kaydı ble vr dnlyrm sırf o oturdu dye banka gttm oturdum derste gzlice resmini çektm :) sırf o dokundu dye ders notlarına sarıldım resmen kardeşim sn manyakmsn dyr br ara telefonuma elini koydu yanlşlıkla kokusu sindi ama çekmedi elini bn aldım telefonu elnn altndn o kokuyu koklyrdm ya :))

Ah kuzum aynen ya ;( Mecbur beklicez yada başka yerden iletişime geçicez :)

burdan knşlm bakalm 100 mesaj olurmu bu akşm :)

Ay kıyamam ya halimize bak ama dicem ona belki açılıncada derim böyle böyle diye halime bak derim ama çok kmik ya sen daha çatlaksın Allah ne yapmasn seni

Ay kıyamam ya halimize bak ama dicem ona belki açılıncada derim böyle böyle diye halime bak derim ama çok kmik ya sen daha çatlaksın Allah ne yapmasn seni

ben ona resmleri verdm gördü ztn ama merak ettiğim ne yaptı o resmleri kendi resmi atcağını pek snmyrm en azından snnki sndn hoşlnyr ya bnmkinde o yok :/

Arkadaşların da senin kafadan anlaşılan.
Ahh keşke onlar senin gözlerini açmana yardımcı olabilecek mantıkta olsalarmış.
Adamın sana "defol git" demediği kalmış resmen.
Mesajlarına cevap vermiyor, seni mesaj atmaman konusunda uyarıyor vs.
Hiç mi gururun yok senin! :O
Şok oldum okurken.
Kendine gelmelisin. Çocuk değilsin, 20 yaşında bir üniversitelisin.
Böyle ezik davranma. Adamın seveceği olsaydı da artık bitmiştir sanırım.
Az ağır ol.

Bir de ilişki yaşıyormuşsunuz gibi "ona ihanet etmedim, kimseye bakmadım" demişsin ya pes.
Hiç sağlıklı değil bunlar. Silkelen bir an evvel. Epeyce küçük düşmüşsün bana kalırsa.
Çünkü yüzsüzce davranmışsın.

Sana hiçbir şekilde ilgi duymadığı bariz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…