- 7 Kasım 2019
- 5.836
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.421
- 198
- Konu Sahibi Kelebekmisali00
köyde yasamadım hıc de kayınpeder bısey almak zorunda degıl benım bıldıgım kocan kendıne guvenıyosa evlenır:)) anan da anan yazmıssın ona buna. Guzel bısey yazasım kactı bana da küfür eder gibi konuscaksın.bılıyorum.Arkadaslar ben normalde bu zamanlar evlenicektim ama ocak ayında nikah kıydık eşime kaçtım gibi bişey oldu acele ettik seviyorduk birbirimizi diye ocak ayında nikah kıyıp evimize gectık benım babam evin yarı eşyasını aldı yarısını eşimin ailesı yani yaptıkları tek masraf eve giden bu ne bir kıyafet ne bir altın ne bir çamaşır hic bşey yapmadı ailesı biz sevgiliyken hep derledi bu kadar altın yapcaz bunu yapcaz etcez tek bi parca bişey almadılar sonra kayınbabam gittiğimiz her yerde pazarlık yapar ama acayıp utandırır sekılde her seye para para ve benım yanımda tamam durumları olmaz buna bişey demiyorum kesinlikle ama o kadar vaatler de bulundular ki anlatamam size evime misafir gelıyo bir parca elbise almadılar bana ben utanıyorum insan çağırmaya üzüldüğüm sey de onların köyünden biri olsam herseyım yapılacaktı hemde herseyım şimdi 20 gün sonra düğünüm var o kadar umursamaz rahatlar ki ben napıcam bilmiyorum eşim dıyo bişey oldu mu bana soyle git benım maasım dan al ne eksiğin varsa ama onun maasıyla ben ne alıcam ne Almıcam kızken giydiğim şeylerle duruyorum inat etmiştim onlar alıcak dıye ama almadılar tabi şimdi düğün alısverısim olucak mı Almıcaklar mı ben bilmiyorum o kadar soğudum ki onlardan bu yuzden sürekli millet soruyu niye altının yok gelin alışverişine çıktınız mı kafam hep eğiliyor ben napıcam ne edicem hic bilmiyorum görmek istemiyorum artık..