Ah şu cadı kaynanam

Görüşmek istemiyorum artık doldum

siddhartha gautama yani bizim bildigimiz adi ile buda demis ki:

- yapabilir cunku yapabilecegini dusunuyor.

siz de sayet gorusmek istemiyorsaniz gercekten, gorusmezsiniz. ornek; ben de gorusmuyorum. bunun icin de herhangi bir savasim, kabul ettirme zorlugum olmadi cunku gercekten gorusmemenin benim hayatim icin daha dogru olduguna inandim.

burada gercek duygu ve dusunceniz onemli. bircok kisi gorusmek istemeyip de karsi taraftan da kabul tepkisi geldiginde "kv neden benimle ilgilenmiyor, buna onu yapiyor - suna sunu ediyor da bana yapmiyor" diye dertleniyor. isteginizin ne oldugunu sorun yureginize bu dogrultuda da devam edin. asla yalniz kalmaz yahut asla yargilanmazsiniz.

Off ben anlatsam roman olur. Ev ısı yaparım . Etrafta dağınıklık bisey arar . Onda bisey bulamazsa . Senin cocuğun zayıf . Laf sokar . Umursamazsin . Yemekte kusur arar . Ondada bulamazsa oğlunda arar neden beni almış diye. Bisey yaparsın sagol demek yok. Neşesi bile belli değil soğuk nevleri. Bazen ne yapacağımı bilmiyorum . Ben bile bunaldım . Ha unutmadan soyliyeyim 3 defa günde telefonla taciz . Ne yaptın ne pişirdin. Ne yedin vs ALLAH yardımcımız olsun

Bi sen değilsin kardeeşşş bana da gına geldi valla .
Ben bozuğum hafiften konuşuyorum ama evlerine gitmiyorum son bi iki aydır doğru düzgün ,kayınbaba gelmiş kaynana kızımın resmine bakıp ağlıyormuş e vicdansız çok özlediysen çık gel araba ile beş dakka töbe töbeee eşimde gidek mi diyo ben gitmem dedim. Bu olay geçen pazar olmuştu hala gitmedim ama eşim kızımı da aldı ve gitti ben yalnız evdeyim :63:

kocanı asla tek yollamıyacaksın kv gile ne olursa olsun sende gidecen ki kocanı kaybetmemen için ,

orada sadece doldurma işlemi olur çünkü

Evim tertipli temiz her defasında bi yerde kusur bulmaya çalışır kendi kafasına göre eşyaların yerini değiştirir çok rahatsız oluyorum
Rahatsızsan rahatsızlığını dile getir
Orda sus pus oturuyosunuz burda 'cadı kaynana' diye yağdırıyosunuz bi güzel
Ben açık açık diyorum herkesin evi düzeni kendine diye, karışamıyor kimse.

kocanı asla tek yollamıyacaksın kv gile ne olursa olsun sende gidecen ki kocanı kaybetmemen için ,

orada sadece doldurma işlemi olur çünkü

Haklısın da benim öyle bi durumum yok yapabilecekleri bişey yok yani eşim beni bilir onlar da cesaret edemez laf konuşmaya :KK51:

Dün sabah bütün evimin işlerini yapmıştım evim pırıl pırıltılı öğleden sonra geldi fakat hep bi kusur arar yapacak iş bulamayınca ayakkabılarını düzeltti kendi kafasına göre eşyalarının yerini değltryr
benim kide eşyalarımın yerini değiştirirdi hep sustum birgün fiskosumun yerini değiştirmiş bende mutfaktaydım geldim salağa yattım ve aaaa bu fiskosu kim aldı buraya dedim aldım böyle sert bir şekilde fiskosu yerine koydum.allah dedim ben milletin evine gittim mi iğnesini ellemem nedense millet benim evde evin eşyasının yerini değiştirir bendemi bir gariplik var allah alllah anlamdım gitti diye söylene söylene yerine koydum o oldu... ama 2-3 sene sabrettim baktım anlamıyo yaptım valllaaaa..oooohhh iyi ettim.dinsizin hakkından imansız gelirrrr.

Bebeğim çok zayıf sürekli kendi kızının erkek çocuğuyla kıyaslıyor görümceler aynı zamanda doğum yapmamış ay bebek ne kadar zayıf ahmet çok tombul bi biberon süt bitiriyor senin kız büyümedi
ağzının payını ver bak bakalım konuşuyormu daha

Her şeyime karışıyor evime düzenine bebeğime
Yahu he de geç niye takıyosun. Eşyaların yerini değiştiriyo diyosun bırak yapsın gittikten sonra istediğini yap bi süre sonra pes eder. Saygısızlık etme sakın ki haksız konuma düşme. Hoşuna gitmeyen şeyler dediğinde cevap verme dinlemiyomuş gibi yap :) Ama ben yine de hepsini boşver sıcaklık göster samimi ol derim. Belki bunu göremediği için senden gıcıklık yapıyodur. En önemlisi Allah için sevelim herkesi...

Yahu he de geç niye takıyosun. Eşyaların yerini değiştiriyo diyosun bırak yapsın gittikten sonra istediğini yap bi süre sonra pes eder. Saygısızlık etme sakın ki haksız konuma düşme. Hoşuna gitmeyen şeyler dediğinde cevap verme dinlemiyomuş gibi yap :) Ama ben yine de hepsini boşver sıcaklık göster samimi ol derim. Belki bunu göremediği için senden gıcıklık yapıyodur. En önemlisi Allah için sevelim herkesi...
saygısızlık etme demişsin de kız zaten susuyor peki bu susmanın karşılığında bu tarz olayların devam etmesi saygısızlık değil mi?

Böyle kadınların beyninde bi sorun var bence saygısız utanmaz insanlar benimde annem var bu güne kadar gelininin evinde ne birşeye karıştı ne de dokundu

konu sahibi arkadaş kv si ile görüşmeyen var mı diye sormuşsun. ben görüşmüyorum.5 yıllık evliyim. önce ankarada yaşıyorduk.3 yıl oldu izmire taşınalı.önceden ben de ses etmezdim.o ne dese yaşlıdır der susardım.eşim annesiyle tartışsa ben barıştırırdım o senin annen yapma öyle diye. ayda bir mutlaka dışarı çıkarır, üstüne başına kıyafetler alır, elinin harçlığını verir,mutfak masrafını karşılar,sigortasını yatırır, bi mağazada bişey beğendiyse mutlaka alırdım. ne oldu? ben sinir hastası oldum.günde 3 tane hap kullnıyorum.hep susup içime attım.aman ses çıkarma dedim ama olmadı. bana kullandığı sözlerden bi kaç tanesini söyleyeyim: orospu karılar gibi giyiniyorsun, okumuşsun ama adam olamamışsın,görgüsüzsün. en son geçen ay kavga ettik ve ben artık görüşmüyorum. eşim de ben de iş gereği sürekli şehir dışındayız.kavga sebebimiz ise eşim şehir dışından gelmişti.sadece hafta sonumuz vardı.cuma ,cumartesi görüştük.pazar günü için de plan yapmış kv.ben de pazar günü bari baş başa kalalım istedim.
kadın oğluna boşa bunu dedi ve o günden sonra görüşmüyorum. eşim isterse gidiyor görüşüyor

ah aynı konudan bende muzdaribim maalesef. her şeyin yerini değiştiriyor gidince düzeltmekle uğraşıyorum. bir de sürekli laf sokması var. eşinle konuş en iyisi :KK14:

Back
X