Ben yiyorum istee .((. Cok pismanim suanButun bunlari nasil yediniz cidden? 6 dilim pasta
Insan seker komasina girer yahu.
Haftada bir gun tatli yiyorum da 6 dilim pasta olunca sevkim kacti.(Bi kereyle olmaz bi şeeeeey... tamam azıcık kaçırmışsın ama haftada bir gün istediğini ye zaten. Hiçbi şey yemeden de olmaz ki.
Olmaz bi şey kendimden biliyorumHaftada bir gun tatli yiyorum da 6 dilim pasta olunca sevkim kacti.(
Bence oyleyim cnm ilk defa bekarligim gibi oldum o yuzden cok kiymetli tam 18 kilo verdim dogumdan sonra emzirerek o yuzden aklim cikiyor geri alcam diye vicdan azabi cekiyorum suanKardeş bence sen hiç konuşma.
Doğum kilosunu verememiş, üstüne bir de kilo almış bir kadınım.
Hem de doğru düzgün bir şey yiyemeden aldım bu kiloları.
O saydığın şeyleri yesem 200 kiloydum.
O sebeple, benim gibi kadınların asabını bozma bence, yarın biraz fazla hareket et bikaç gün de dikkat et, geçer.
Uzun sure diyet yaptiginiz icin sanirim. Gozunuz ac kalms resmen. Haftada bir gun ödül gunu yapin. O gun caninizin istedigi seylerden azar azar yiyin. Boylesi daha iyi olur. Mesela bi tane kucufuk cikolata bir dilim pizza gibi. Haftada bir gun yapinca hem vucut onu tolore ediyo hem de gozunuz ac kalmamis oluyor.Ben yiyorum istee .((. Cok pismanim suan
Ben yiyorum istee .((. Cok pismanim suan
Hahah.).evet bir adet pasta desek daha mantikli olur .)6 dilim Pasta mı?Bildiğin pastanın hepsini yemişsin. Oy yA çok şaşırdım. Yani bi kere Yemen mümkün değil çok ağır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?