Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama biraz gerçekçi olması gerekirYangına körükle gitmişsiniz
O sizden destek almak için aramış ama düşündüğü gibi olmamış .
Aramayacağım ama mesaj yollarım heraldeBu bir teselli cumlesi degil ki. Yangina korukle gitmissin.
Bagirdiysa da bu onun ayibi ben olsam aramazdim.
Zamanlamanız yanlış olmuş amaAma biraz gerçekçi olması gerekir
Arkadaşın dediği gibi her doğru heryerde söylenmezin güzel bir örneğini yaşadım
Eğer yaptığı iş öğretmenlikse tecrübe olmasa bile bilgi gerekirBence kırıcı olmuş yorumunuz. Her işe giren okulunu okusa bile tecrübe ile kendini geliştirme fırsatı buluyor. Arayıp kırmak istemediğinizi, moral vermeye çalışırken yanlış cümle kurduğunuzu belirtin.
Arkadaşınız zaten ne olduğunun farkında sizin hatırlatmanız sadece olayı derinleştirmiş yeni fayda sağlamadığı gibi üstüne de tüy dikmiş.Arkadaşım bu gece aradı ağlıyordu
Çalıştığı kurum onunla çalışmak istemediğini söylemiş
İşin erbabı bileni değildi zaten
İnsanların dalga konusu oluyordu
Bana ağlayınca sağlık olsun vardır bunda bir hayır
Bencede hayırlısı bu oldu
İşi bilmiyordun zaten bu yıpratıcı senin için dememle
Bağırmaya başladı ne demek bilmiyordum
Arada birsürü laf etti
Ve görüşmeyelim dedi
İsabet olur canım
Ama şimdi göğsüme bir öküz oturmuş vaziyette
Çok üzgünüm
Haksız olduğunu bilmeme rağmen genede üzgün hissediyorum
Arasam mı kızlar
Ararsam ne derim ;(
Ekleme yapma durumunda hissettim kendimi
Bu işi araya birilerini koyarak buldu
Bir defa kovulmanın eşiğinden döndü
Birçok kez mahcup olup alay konusu oldu
Akabinde arayıp ben çok emek verdim ama bu olmaz burada bırakmamalıyım iş arkadaşlarını suçlamaya başlayınca
Bence böylesi daha hayırlı işi bilmiyordun dedim
Ne diyeyim evet evet doğru mu deseydim
Ben bunu diyemem işte
Ben bir mesaj yollayayım:)) her doğru her yerde söylenmez demek bu oluyor demek.
Kadının canı sıkkın, he de geç. Zaten işten çıkarılmış, bir de kadının yeteneksizliğini yüzüne vurmak neden?
Biraz zamana bırakın. O da bağırmamalıydı. Soğuyunca konuşursunuz
Bir de ne bilgili tipler var rezilin önde gideni insan ilişkilerinde sıfır mankafa tipler. Allah uzak tutsun bunlardanEğer yaptığı iş öğretmenlikse tecrübe olmasa bile bilgi gerekir
Yanlış cümle demem ben belki yerinde bir cümle değildi
Aynen sizin gibi düşünüyorumEğer çalıştığı sektör daha önce deneyim ya da eğitim sahibi olduğu bir alan değilse bence doğru söylemişsiniz. Bunda da alınacak bir şey yok. İş hayatı pembe yalanlarla ya da tesellilerle yürümez. Bildigi bir sektöre odaklanması onun için daha iyi olur. Birkac gün sonra arayıp gönlünü alırsınız.
Öğretmenlik bildiğini aktarma işidirBir de ne bilgili tipler var rezilin önde gideni insan ilişkilerinde sıfır mankafa tipler. Allah uzak tutsun bunlardan
Ben diyorum işte (o yüzden ah bu dilim dedim) sonrasında vicdani sancılarla kıvranıyorumİşi bilmiyordun zaten denir mi yahu?
Gerçekten bunun üzgün bir arkadaşa söylenebilecek bir şey söylediğinizi mi sanıyorsunuz?
İşte sadece bilgi yetmiyorÖğretmenlik bildiğini aktarma işidir
Bilgisi yoksa birinin bu etik mi bilene haksızlık değil mi
Üç beş arkadaşından biriyimAramayın herkes kendi yoluna baksin.
Eğer yaptığı iş öğretmenlikse tecrübe olmasa bile bilgi gerekir
Yanlış cümle demem ben belki yerinde bir cümle değildi