Ah şu dilim!

Empati yap, gerçekten iyice kötü hissetmedini istemişsin bence. Sebebi ne? Çok mu güzel?

Bence kırıcı olmuş yorumunuz. Her işe giren okulunu okusa bile tecrübe ile kendini geliştirme fırsatı buluyor. Arayıp kırmak istemediğinizi, moral vermeye çalışırken yanlış cümle kurduğunuzu belirtin.
Eğer yaptığı iş öğretmenlikse tecrübe olmasa bile bilgi gerekir
Yanlış cümle demem ben belki yerinde bir cümle değildi

Arkadaşım bu gece aradı ağlıyordu

Çalıştığı kurum onunla çalışmak istemediğini söylemiş

İşin erbabı bileni değildi zaten

İnsanların dalga konusu oluyordu

Bana ağlayınca sağlık olsun vardır bunda bir hayır

Bencede hayırlısı bu oldu

İşi bilmiyordun zaten bu yıpratıcı senin için dememle

Bağırmaya başladı ne demek bilmiyordum

Arada birsürü laf etti

Ve görüşmeyelim dedi

İsabet olur canım

Ama şimdi göğsüme bir öküz oturmuş vaziyette
Çok üzgünüm
Haksız olduğunu bilmeme rağmen genede üzgün hissediyorum
Arasam mı kızlar
Ararsam ne derim ;(

Ekleme yapma durumunda hissettim kendimi

Bu işi araya birilerini koyarak buldu

Bir defa kovulmanın eşiğinden döndü

Birçok kez mahcup olup alay konusu oldu

Akabinde arayıp ben çok emek verdim ama bu olmaz burada bırakmamalıyım iş arkadaşlarını suçlamaya başlayınca

Bence böylesi daha hayırlı işi bilmiyordun dedim

Ne diyeyim evet evet doğru mu deseydim

Ben bunu diyemem işte
Arkadaşınız zaten ne olduğunun farkında sizin hatırlatmanız sadece olayı derinleştirmiş yeni fayda sağlamadığı gibi üstüne de tüy dikmiş.
Yakın arkadaş iseniz boşver onlar kaybeden senin gibi çalışkan işini sahiplenen insan zor bulurlar diyip olayı kapatmanız lazımdı.
Ama olmayınca olmuyor yapacak birşey yok

:)) her doğru her yerde söylenmez demek bu oluyor demek.
Kadının canı sıkkın, he de geç. Zaten işten çıkarılmış, bir de kadının yeteneksizliğini yüzüne vurmak neden?
Biraz zamana bırakın. O da bağırmamalıydı. Soğuyunca konuşursunuz
Ben bir mesaj yollayayım
Yoksa vicdan azabından uyuyamam

Eğer çalıştığı sektör daha önce deneyim ya da eğitim sahibi olduğu bir alan değilse bence doğru söylemişsiniz. Bunda da alınacak bir şey yok. İş hayatı pembe yalanlarla ya da tesellilerle yürümez. Bildigi bir sektöre odaklanması onun için daha iyi olur. Birkac gün sonra arayıp gönlünü alırsınız.
Aynen sizin gibi düşünüyorum

İşi bilmiyordun zaten denir mi yahu?
Gerçekten bunun üzgün bir arkadaşa söylenebilecek bir şey söylediğinizi mi sanıyorsunuz?
Ben diyorum işte (o yüzden ah bu dilim dedim) sonrasında vicdani sancılarla kıvranıyorum

Torpillilere hiç acımıyorum işi de bilmiyormuş hem de , yerine işi bilen gerçekten hakkeden biri gelir kendimi sizin yerinize koydum ben yüzüne vurmazdım her doğru her yerde söylenmez gerçekten böyle can sıkabiliyorlar. Şimdi uğraş dur :)

Yuvarlak cümlelerin gözünü seveyim; hakkında hayırlısı olsun, inşallah çok daha iyi olacak senin için vs gibi cümleler kursanız hem yalan söylememiş hemde arkadaşınızı teselli etmiş olurdunuz.

Back
X