Ah şu dilim!

Olabilir kendini kötü hissetmee, bence yoluna girer bu arkadaşlık. Sen bi adım, o bi adım sinirler yatıştıktan sonra düzelir her şeeey.. He bi de bence açık sözlü olman çok güzel, en azından dürüstsün yorumlarından da tanıdığım kadarıyla baya gerçekçi birisin, seni bilen bilir zaten amaaan

Yok ya çok ta şey yapma
Yaparım, kimse kusura bakmasın.
Ülkenin hali içler acısı, işsizlik tavan olmuş.
Millet kolay yoldan hooop ayak kaydırıyor.
Herkes uzman olduğı şeyi yapsın, kimse kimsenin hakkını gaspetmesin bir zahmet!
Ben boşuna işsiz değildim, pekala devlete sözleşmeli kapağı atıp trt ye sırtımı dayayıp emekli olacak düzeyde çevrem var ve söylenen bütün teklifleri reddettim.
Emek hırsızlığı olmuş arabuluculuk, torpil, kısım akraba...
Herkeste bu bilinç olsa keşke!

Olabilir kendini kötü hissetmee, bence yoluna girer bu arkadaşlık. Sen bi adım, o bi adım sinirler yatıştıktan sonra düzelir her şeeey.. He bi de bence açık sözlü olman çok güzel, en azından dürüstsün yorumlarından da tanıdığım kadarıyla baya gerçekçi birisin, seni bilen bilir zaten amaaan
:KK19:

Yaparım, kimse kusura bakmasın.
Ülkenin hali içler acısı, işsizlik tavan olmuş.
Millet kolay yoldan hooop ayak kaydırıyor.
Herkes uzman olduğı şeyi yapsın, kimse kimsenin hakkını gaspetmesin bir zahmet!
Ben boşuna işsiz değildim, pekala devlete sözleşmeli kapağı atıp trt ye sırtımı dayayıp emekli olacak düzeyde çevrem var ve söylenen bütün teklifleri reddettim.
Emek hırsızlığı olmuş arabuluculuk, torpil, kısım akraba...
Herkeste bu bilinç olsa keşke!
Ülkenin haline girersek çıkamayız
Biz şimdi olayı bireysel alalım

9 ay sonra ya da daha az. o zaman mı anlamıslar ısı yapamadıgını bence cok sacma nerdeyse 1 seneye yakın. her iş yerinde dalga gecıyolar, uğraşıyolar tabi ki bu bahane değil. bi insan calısarak deneyım sahıbı olur. sans verılmezse olmaz tabi ki. psikolojisini dusunemıyorum, resmen insanlarla oynuyolar. keşke siz de oyle soylemeseydınız o psikolojıyle daha cok yıpranır. kendisini beceriksiz olarak goruyor suan.

Çok fazla açık sözlüsün lakin yeri değildi sanki..

Azıcık teselli edip ,normal bir vakitte gerçek düşüncelerini söyleyebilirdin. Seni aradığına göre onun için değerlisin . Bunu düşünerek bile çeneni tutabilirdin. Ben de sanırım aynı tepkiyi verirdim sana .

Acik sozlu birisiniz de keske bu konuda yapmasaymissiniz.

Cunku yetenegi emegi olmayan ne mevkilerde insanlar var onlar belki bu sozleri isitmiyordur.

hayda şimdi de olay birisi buldu, torpilli oldu kısmına geldi. yahu arkadaşlar ne torpili sadece aracı olmuştur bırısı referans olmustur onlarda bakıp ona gore almıslardır nerden nereye saptırdınız yahu..

Son düzenleme:
Daha iyi işler bulursun üzülme deyip geçebilirdiniz
Ama lafınızı sakınmadınız
O da sinirle alevlendi

Mesaja dönmediyse bir daha arama derim

Back
X