Ah şu dilim...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynı ben ya :D
Ben de yeni tanıştığım bir arkadaşın gülüşünü birine benzettim, "bir abla vardı böyle gülüyordu, sonra öldü" dedim :D
o an patavatsızlığıma karşılıklı güldük, hiç de alınmadı, çok yakın arkadaş olduk, hala o söylediğimi hatırlar güleriz :D
bence kendini değiştirmeye çalışma, etrafından öyle alıngan insanları temizle. Onlarla ömür geçmiyor cidden.

Aynı ben ya :KK70:
Ben de yeni tanıştığım bir arkadaşın gülüşünü birine benzettim, "bir abla vardı böyle gülüyordu, sonra öldü" dedim :KK70:
o an patavatsızlığıma karşılıklı güldük, hiç de alınmadı, çok yakın arkadaş olduk, hala o söylediğimi hatırlar güleriz :KK70:
bence kendini değiştirmeye çalışma, etrafından öyle alıngan insanları temizle. Onlarla ömür geçmiyor cidden.

Yaa sizinki daha komik bence benim durumdan ne güzel sizinki başlama sebebiniz olmuş bizde bitiş. Ya bende hiç şans yok eşim diyor ki sen bir dizi izle o haftaya final yapar gerçekten hangi diziye baktiysam erken final yaptı. Kimi sevdiysem gitti.

Yaa sizinki daha komik bence benim durumdan ne güzel sizinki başlama sebebiniz olmuş bizde bitiş. Ya bende hiç şans yok eşim diyor ki sen bir dizi izle o haftaya final yapar gerçekten hangi diziye baktiysam erken final yaptı. Kimi sevdiysem gitti.

Yaa demeyin öyle o_O Cidden kimse için kendini üzmeye değmez. Resmen tripleriyle sizi bastırmışlar.
böyle saçma sapan şeylerden küsenler de olmayıversin. Kendiniz diyorsunuz 1 yanlış cümleyi düzeltmek için ne kadar dil döküyorum diye. Ay değer mi?

Bana bunları söyleseniz hiç birine alınmam. Bence çevrenizdekiler çok art niyetliymiş.

Kalbimi Allah biliyor bir gram kötü duygu yok konuşurken. Ama bundan sonra iyi de olsa soylemicem. Kendi adına çok üzülüyorum bazen bu yüzden oturup hüngür hüngür ağlıyorum.

Yani olabilir seyler bunlar sizinki yine tatli laf sokmalarmis
Benim soktuklarimi bi bilsen hem gulmekten yarilir hemde utancindan yerin dibine girersin
Bazen ben bile lafin nereye gittigini tahmin edemiyorum
Dikkatli dusunerek konusmak lazim

saf değilsin patavatsızsın sanırım. biri derdini anlatınca yorum yapmak yerine sadece dinle ve hayırlısı olsun de geç niye yorum yapmak zorunda hissediyorsun ki kendini

Sonuncuya kadar ben bir problem göremedim. O ilk iki olayda ben olsam "ben kötü bişey söylemedim niyetimin iyiliğini bildiğin halde bu tavrı yapiyosan sen iyi niyetli değilsin" der çekilirdim kenara gönül monul almazdım. Sizin her tavır yapanın ardından yana yakıla kosturdugunuzu bildikleri için yapıyo olabilirler. Dik durun, taviz vermeyin bana kalırsa. Bı insanin evi küçükse küçüktür yani "aayyy sizin eviniz minnaciikk inanamıyorum hobbit evi gibi" falan demediginiz sürece sorun yok bence. Evimizi kucumsedin ne demek, görüşmeyin o kompleksli arkadasinizla

Bunu bana mi söylediniz ?
Ben en azından kimseyi bu kadar kirmadim. En azından bu kadar bilmem anlatabildim mi?
:skandal:

Aaa niye kırıldınız şimdi kötü bir şey demedim ki sizde benim patavatsızlığıma verin madem. Azcık empati yaptırdıysam ne mutlu bana :halay:

Abi benim niye gülesim geldi 🤣🤣
Yadırgama bende gülüyorum konuyu okuduğumdan beri 😅😅😅😅 kız ilk ikisnde bişey yok da üçüncüsü resmen patavatsızlık olmuş 🤭 ben olsam güler geçerim orası ayrı da kimi alınıyor böyle söylemeden önce az düşün öyle konuş bende bazen böyle salıveriyom aklıma ne gelirse Mandalinakolik Mandalinakolik

Aaa niye kırıldınız şimdi kötü bir şey demedim ki sizde benim patavatsızlığıma verin madem. Azcık empati yaptırdıysam ne mutlu bana :halay:

Ben kimseye hakaret etmiyorum etmedim de sizinki çok farklı bilerek kasıtlı. Sizi kalbinizle başbaşa bırakıyorum

Ben burda kendi adima olan bir uzuntumden bahsediyorum. Tavsiyeleriniz önemli diyorum. Insan vurmaya ne kadar meraklıyız bir insan hatasını söylüyor diye yardım istiyor diye bir de ben tekme atayım davranışında olanlar gerçekten sizin adınıza daha çok üzüldüm. En azından ben bu kadar kimseyi kirmiyorum ya kendime bir özür borçluyum sanırım.

Senin yaptiklarin ne ki biz arabamizi sattik esim bir turlu araba alamadi cok sık olmasada acil ihtiyaclarimizda cok yakin arkadasi arabasini veriyor sagolsun komsum bana diger komsumun yaninda siz nasil olsa elin arabasini alip carsiya cikmaya aliskinsiniz dedi o an bi sok gecirdim kac kere kapina araba diye geldim Allah muhtac etmesin dedim eve cikti gicik oldum.sizin öldü lafiniz disinda bise goremedim

Ben kimseye hakaret etmiyorum etmedim de sizinki çok farklı bilerek kasıtlı. Sizi kalbinizle başbaşa bırakıyorum

Pardon ben size hakaret mi ettim ! Hani nerede hakaret ? bazı insanlarda utanma duygusu daha ağırdır, daha bir içe kapanıktır daha bir düşünür analiz eder irdeler bazıları ise bu konularda daha rahattır... bunda kötü bir şey yok ki. Siz başkalarına karşı alıngan algısı yaratmak yerine birazda kendinize bakın zira kendinizle çelişiyorsunuz. İnsanları dilinizle bir öldürmediğiniz kalmış kendinizi çok iyi niyetli, saf görüyorsunuz da beni niye kötü kalpli gördünüz ? Kazanın doğurduğuna inanıyorsunuz da, öldüğüne niye inanmıyorsunuz. Beni tanımıyorsunuz, o sizin düşünceniz.

Pardon ben size hakaret mi ettim ! Hani nerede hakaret ? bazı insanlarda utanma duygusu daha ağırdır, daha bir içe kapanıktır daha bir düşünür analiz eder irdeler bazıları ise bu konularda daha rahattır... bunda kötü bir şey yok ki. Siz başkalarına karşı alıngan algısı yaratmak yerine birazda kendinize bakın zira kendinizle çelişiyorsunuz. İnsanları dilinizle bir öldürmediğiniz kalmış kendinizi çok iyi niyetli, saf görüyorsunuz da beni niye kötü kalpli gördünüz ? Kazanın doğurduğuna inanıyorsunuz da, öldüğüne niye inanmıyorsunuz. Beni tanımıyorsunuz, o sizin düşünceniz.

Ben neden böyle bir konu açtım düşünür müsünüz ya da okur musunuz ne amaçla ?
Bir de sizin amaciniza bakalım. Her şey ortada bence daha fazla konuşmaya gerek yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X