- 27 Nisan 2012
- 15.812
- 19.034
- 498
- Konu Sahibi gulendam_34
-
ben de topuklarımdan rahatsızım topuk dikeni tanısı almadım ama konuyu takipte kalacağımMerhaba Arkadaşlar
yaklaşık 2 aydır topuk dikeninden muzdaribim egzersiz ayakkabı değişimi vs fayda etse de yine de ağrılarım tam geçmedi
işyerinde hareketliyim birde ev taşımak zorunda kaldık bu süreçte yine çok ağrımaya başladı
yarın kortizon iğne vurulacak özel bir hastanede
bilen arkadaşlara sormak istedim hemen basabiliyor muyuz işlemden sonra?
o gün şehir dışından kardeşim yeğenlerim de gelecek çünkü.. acaba ertelesem mi iğneyi diye düşündüm
teşekkürler
çok teşekkür ederimDoktora sordum şimdi iğneden hemen sonra basabilir sorun olmaz dedi. Fizik tedavide kırma işlemi yapıyorlar denediniz mi?
inşallah almazsınızben de topuklarımdan rahatsızım topuk dikeni tanısı almadım ama konuyu takipte kalacağım
Rica ederimçok teşekkür ederim
önce iğneyi deneyeyim dedim daha pratik diye
çok mutlu etti mesajınız uğraşıp etmişsiniz sağolun
içimi rahatlattınız çok teşekkür ederimMerhaba geçmiş olsun. Topuk dikeni çok sıkıntılıdır. Bu söz ettiğiniz kortizon iğnesi yapılırken ağrılı oluyor ama ondan sonra normal yürüyerek çıkabiliyorsunuz. Günlük rutinlerinize dönebiliyorsunuz ancak çok ayakta kalmanızı gerektirecek ağır işler yapmayın.
çok sağolunRica ederim
Yanında bulunduğum doktor da uyguluyor iğne ama ben hiç gidip bakmadığım için sormak istedim. Çok geçmiş olsun
ayakkabımı değiştirdim bende biraz faydası olsa da çok etki etmedi maalesefOfff o bende de var ve iş hayatında da sürekli ayaktayım ağrısını bilirim ki hele o ilk uyandığın zaman ki, ben şimdilik silikon tabanlık aldım baya faydası oldu
bunu görmüştüm ama biçok yerde bunlar geçici çözüm diye okuyunca yapmadımOfis arkadaşım bunu denemiş ve yıllardır ne yaptıysam geçmeyen şey böyle geçti dedi. Denemekten zarar gelir mi bilmiyorum bir araştırın isterseniz.
Kız 3 sene önce falan yapmış bir daha olmamış. Arkadaşına da denetmiş hatta. Normalde böyle şeyleri kendim denerim ama önermem ne olur ne olmaz diye siz yine de araştırınbunu görmüştüm ama biçok yerde bunlar geçici çözüm diye okuyunca yapmadım
teşekkür ederim
yarın iğneye iyice niyetlendimKız 3 sene önce falan yapmış bir daha olmamış. Arkadaşına da denetmiş hatta. Normalde böyle şeyleri kendim denerim ama önermem ne olur ne olmaz diye siz yine de araştırın
Allahım şifa versin inşallah tekrarlamazzyarın iğneye iyice niyetlendimolur da bir daha tekrarlarsa Allah korusun birde böyle yapacağım
Kanka kilon kacMerhaba Arkadaşlar
yaklaşık 2 aydır topuk dikeninden muzdaribim egzersiz ayakkabı değişimi vs fayda etse de yine de ağrılarım tam geçmedi
işyerinde hareketliyim birde ev taşımak zorunda kaldık bu süreçte yine çok ağrımaya başladı
o gün şehir dışından kardeşim yeğenlerim de gelecek çünkü.. acaba ertelesem mi iğneyi diye düşündüm
teşekkürler
daha yeni 59 oldumKanka kilon kac
Kişiye Özel tabanlık yaptırın. Daha çok basindasiniz. Ben 1 yıldır uğraşıyorum. Hatta burda konu da açtım. Sağolsun arkadaşlar tavsiye etti. Doktorda onermişti. Fiyat yüksek olunca almamıştım. Ama burdan arkadas yazdı. Çok memnun kalmış tabanliktan. Bende hemen yaptırdım. İyiyim şimdilik. Ama hala var ağrım.Merhaba Arkadaşlar
teşekkürler
teşekkür ederim bilgi içinKişiye Özel tabanlık yaptırın. Daha çok basindasiniz. Ben 1 yıldır uğraşıyorum. Hatta burda konu da açtım. Sağolsun arkadaşlar tavsiye etti. Doktorda onermişti. Fiyat yüksek olunca almamıştım. Ama burdan arkadas yazdı. Çok memnun kalmış tabanliktan. Bende hemen yaptırdım. İyiyim şimdilik. Ama hala var ağrım.
Kırdırma da yaptırdım 5 seans
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?