AH TOPUK DİKENİ :(

gulendam_34

inanmak yolun yarısıdır :)
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2012
15.812
19.034
498
Merhaba Arkadaşlar
yaklaşık 2 aydır topuk dikeninden muzdaribim egzersiz ayakkabı değişimi vs fayda etse de yine de ağrılarım tam geçmedi
işyerinde hareketliyim birde ev taşımak zorunda kaldık bu süreçte yine çok ağrımaya başladı
yarın kortizon iğne vurulacak özel bir hastanede
bilen arkadaşlara sormak istedim hemen basabiliyor muyuz işlemden sonra?
o gün şehir dışından kardeşim yeğenlerim de gelecek çünkü.. acaba ertelesem mi iğneyi diye düşündüm
teşekkürler

ben de topuklarımdan rahatsızım topuk dikeni tanısı almadım ama konuyu takipte kalacağım

Doktora sordum şimdi iğneden hemen sonra basabilir sorun olmaz dedi. Fizik tedavide kırma işlemi yapıyorlar denediniz mi?
çok teşekkür ederim
önce iğneyi deneyeyim dedim daha pratik diye
çok mutlu etti mesajınız uğraşıp etmişsiniz sağolun

Merhaba geçmiş olsun. Topuk dikeni çok sıkıntılıdır. Bu söz ettiğiniz kortizon iğnesi yapılırken ağrılı oluyor ama ondan sonra normal yürüyerek çıkabiliyorsunuz. Günlük rutinlerinize dönebiliyorsunuz ancak çok ayakta kalmanızı gerektirecek ağır işler yapmayın.

içimi rahatlattınız çok teşekkür ederim

Offf o bende de var ve iş hayatında da sürekli ayaktayım ağrısını bilirim ki hele o ilk uyandığın zaman ki, ben şimdilik silikon tabanlık aldım baya faydası oldu

Ofis arkadaşım bunu denemiş ve yıllardır ne yaptıysam geçmeyen şey böyle geçti dedi. Denemekten zarar gelir mi bilmiyorum bir araştırın isterseniz.

Offf o bende de var ve iş hayatında da sürekli ayaktayım ağrısını bilirim ki hele o ilk uyandığın zaman ki, ben şimdilik silikon tabanlık aldım baya faydası oldu
ayakkabımı değiştirdim bende biraz faydası olsa da çok etki etmedi maalesef
teşekkür ederim
Ofis arkadaşım bunu denemiş ve yıllardır ne yaptıysam geçmeyen şey böyle geçti dedi. Denemekten zarar gelir mi bilmiyorum bir araştırın isterseniz.
bunu görmüştüm ama biçok yerde bunlar geçici çözüm diye okuyunca yapmadım
teşekkür ederim

Kız 3 sene önce falan yapmış bir daha olmamış. Arkadaşına da denetmiş hatta. Normalde böyle şeyleri kendim denerim ama önermem ne olur ne olmaz diye siz yine de araştırın
yarın iğneye iyice niyetlendim olur da bir daha tekrarlarsa Allah korusun birde böyle yapacağım

Eğer yeni başladıysa kortizon iğnenin faydası olur.
İlk gün akşam biraz ağrısı oluyor ertesi gün normal hayata dönerim diye düşünün daha garanti olur.
Çok zor bu hastalik Allah şifa versin annem 2 senedir bununla uğraşıyor ameliyat oldu ama çözüm olmadı umarım sizin çabuk geçer

Kanka kilon kac

Kişiye Özel tabanlık yaptırın. Daha çok basindasiniz. Ben 1 yıldır uğraşıyorum. Hatta burda konu da açtım. Sağolsun arkadaşlar tavsiye etti. Doktorda onermişti. Fiyat yüksek olunca almamıştım. Ama burdan arkadas yazdı. Çok memnun kalmış tabanliktan. Bende hemen yaptırdım. İyiyim şimdilik. Ama hala var ağrım.
Kırdırma da yaptırdım 5 seans

teşekkür ederim bilgi için
yarın kortizonlu iğne için randevu aldım onu yaptıracağım
kimi önerdi kimi önermedi iğneyi ama mecburum bir yerde
şans meselesi iğneden sonra tamamen geçeni de 6 ay 1 sene sonrası tekrarlayanı da var

önce iğne sonra geçmezse kırdırma işlemini deneyeyim diyorum
tabanlık da yaptıracağım
çok mu pahalı? ne kadar tahmini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…