Ah tutar mı?

inanıyorum o an içindeki can yangını öyle şiddetli oluyo ki, o ahın tutmaması mümkün değilmiş gibi geliyo.

evet sabah ezanlarında uyumuyordum,ağlamaktan yoruluyodum,sızıyodum sonra resmen.o yastıgım nasıl ıslanırdı.evimiz 1. kat bahçeli bir ev,o kadar daralırdım ki,gider balkonda yatardım tek basıma düşün ne halde oldugumu,yanardı her taraf yanardı,sanki hersey benimle beraber aglardı.balkonda 3 tane yavru kedim vardı annesiz ben bakıyodum,hatta torunum bile oldu bu sene ona da ben bakıyorum şimdi :) neyse konuyu dagıtmayayım; aglarken o kediler oturup gözümün içine bakarlardı. okşardım onları severdim içimdeki acıyı hissetsinler Allah'a benim için dua etsinler diye,belki saçma gelir size ama benim böyle düşüncelerim oluyo bazen :).
neyse işte inşallah dediğin olur onların ciğerleri de yanar da ben de duyarım...en çok da babama üzülmüştüm, yanlış anlama sözümü ben çerkez kızıyım, malesef de bütün özellikleri var kandan dır nedir? sonuna kadar savaşıyoruz işte,emin ol evli olsamda aldatıldım diye yuvamı yıkmazdım ama artık ona sabrım kalmadı işte şimdi ilerde evlendiğimde olaylara tepkim nasıl olur bilmiyorum.Allah bir daha bu günleri göstermesin inşallah.

mevlana der ki; bir yerde bir acı varsa, ama böyle ciğerden gelen gerçek bir acı, işte oraya rahmet yağar...
hiçbir acı çektirenin yanına kalmaz. bilerek, isteyerek, sorumsuzca mutsuz eden muhakkak mutsuz olur. gerçekten içi yanan gerçekten yakanı bir sözüyle altüst edebilir...
edilen ah'lar bir zaman tutar.
çektirilen acı havada asılı kalmaz, çektirenin başına düşer.
gerçek hayatta işler her zaman böyle yürümez diyen de olabilir buna ama;
hayatın gerçek olduğunu kim söyledi ki

tek kelime ile müthiş bir söz, çok tşk ederim, inşallah olur bütün bunlar.

gunaydin herkese oncelikle.ben kimseye ahh.. etmedim ama için gercekten yaninca yakan kisi karsiligini buluyor.ben basimdan gecen bi olayi anlatiyim size,bundan yillar once nisanliyim turkiyedeyim ozaman,benimde bir eltim vardi oda turkiyede nisanliydi ayni zamanda ikimizinde dugunu olcakti ve o benden once yurt disina gelebiliyodu cunki onun butun vize islemleri tamamlanmisti.benimki bir kac ay sonraya kalmisti,eltimin annesi bana dediki,yaaaa gordunmuu benim kiz senden once gitcek oralari senden once taniyacak senden once dili ogrenecek belki hamilede kalir senin gitmene herseyi ogrenir kizim dedi.ama bu konusma okadar havali olduki,Benn yeni evlenmisim esim beni birakip yurt disina donecekti bende turkiyede kalacaktim,agladim onun bole konusmasina,ama sonra ne oldu buna hiçç sevinmedim ama bunu sonra anladim,eltim yurt disina cikamadan trafik kazasi yapti vefatt etti,kadin beni gordugu zman hep pisman oldugu o konusmayi hatirlarCan yakanin cani yaniyo.

evet çok ağır olmuş ama,bence ağzımızdan çıkan bir laf birinin hayatını karartabilir. ya da herşeyi mahvedebilir, çok dikkatli olmak lazım.bence bu biraz da nispete giriyo türkiyem, dinimizde nispet günah oysa ki. o benim karaktersiz eski erkek arkadasımın nişanlandıgı kız da ben le ugrastı işte öyle bir süre. O nişanları olana kadar bana anlatacagını bildiği kişilere havasını atıp atıp yolladı bana.Biliyodu oglanın babasının beni istemediğini; haber yolluyodu yok kayınbabam beni çok seviyo, yok düğün için acele ediyo yok şu yok bu. 24 haziranda nişanları oldu , 3 gün sonra kandil gecesiydi hatta takmıs bütün altınları görgüsüz salak karsı komşumuzla kızın kuzeni arkadaslarmıs o vesileyle evimin karsısına gelecek kadar abarttı nispet olayını anlayacahgın.bir de utanmadan beni çağırtıyo neymiş efendim benim düştüm hale çok üzülüyomus benle dost olmak istiyomus.ben de dedim söyleyin ona ben o kadar mezhebi geniş bir insan değilim dost olacak bir durumum yok onunla dedim.maksadı dost olmak da değil,her yaptıklarından haberdar edecek,beni çağırdıgında gitseydim nispet yapacaktı.
senin eltinin annesinden farkı yok bence yaptıgının.bir de düne kadar beddua etmesin çocuga onunla ben nişanlandım benım ne sucum var dıyomus millete.kendi de yanacak yanında diye.eee kızım sen de rahat durmuyosun ki,benı tanımazsın etmezsin, bana ne çektirdiklerini bilmezsin, ortaya düşüyosun bana duyuru yapmak için.en sonunda bizim komsuyu kötü etti işte, gitmiş kaynanasını doldurmus benı cagırdılar evlerine, şunu dediler bunu dediler diye...BENCE kendilerine layık gelin bulmuşlar, bu kadarını yaptıgına göre fena bir kız gibi geldi bana hem de :)

Son düzenleme:
ama ah ederken çok dikkatli olmak gerekir ki zaten hepimiz her önümüze gelene beddua etmiyoruzdur gerçekten haklıysak tutar özellikle ikili ilişkilerde eğer karşı taraf size yeşil ışık yakmışsa, umut vermişse, yıllarınızı çalmışsa, duygularınızla oynamışsa o zaman tutabilir ben size haksız bir beddua örneği vereyim dayımın kızı evlenmeden önce birini seviyordu karşı taraf da evlilikle ilgili herhangi bir yeşil ışık yakmamış hep olamayacağını söylemiş zaten sonra çocuk evlendi dayımın kızı ağlayarak ah etti inşallah çocuğu olmaz da doktor doktor gezer dedi buna ben şahidim çünkü yanındaydım neyse çocuk evlendi çocuğu da oldu dayımın kızı da 2 yıl önce evlendi çocuğu olmadı henüz doktorlara gitti yani bu da haksız yere yapılan bedduanın sahibine döneceğine örnek insanın neler yaşadığını tabiki kendisi bilir ama gerçekten mazlumsanız ahınız tutar dayımın kınıza geçenlerde söyledim bak sen haksız yere beddua ettin belki de o yüzden böyle oldu dedim bana amannn sen de nerden aklına geldi eski sayfaları karıştırma dedi.

canım sen ah etsen de etmesen de Allah görüyo zaten.ettiğini bulacaktır emin ol.iki yakası bir araya zor gelir onun bi daha.düzen filan tutturamaz.çevremde gördüm hala görüyorum. o yüzden hiç kafanı yorma.öyle biriyle evlenseydin de bırakıp gitseydi nolcaktı?boşver kurtulmuşsun!

benim bundan 1.5 yıl önce basımdan eski sevgilim yüzünden cook ama cook kötü zamanlarım geçti. depresyonun dibindeydim 1 ayda 8 kilo wermiştim cidden kötüydü hala hatırladıgımda gözlerim dolar ömür asla kapanmayacak geçmeyecek yaralar izler bıraktı bende. aldattı yalanlar felan falan kii benim için ölüyordu ve ben o kadar aşıktımki ona duydugum aşka kelime bulmam çok zor hala bile. ama bitirdim onu artık hayata döndüm allaha ettiğim dualar ve namazlar sayesinde çok şükür yaram war ama artık acımıyor. neyse biz ayrılalı 1.5 yılı geçti. ayrılırken asla ama asla sana hakkımı helal etmiyorum herseyimi unut ama bunu sakın unutma öbür dünyada da etmicem bunu bilerek yaşa demiştim. mart ayında bana faceten ulaştı normal konuşuyor ama benle yüzsüz sonra kaza yapmış 2 buyük sonra işten kovulmuş beni uğruna bıraktığı kızla ayrılmış ailesi evden kovmuş babası sorunlu adamdı zaten felan fıstık benden helallık istedi başıma gelmeyen kalmadı hakkını helal et dedi bende gercekten beddualar etmiştim ama kalbim o yarayla herşeyi diyebiliyordu. ona dedimki ewet beddular ettim ama ben sna ah etmeseydimde sen onları zaten yaşayacktın allahın adaleti war dedim tabi 1 şey diyemedi. o kadar ........ 1 insanmışki helalliğin nasıl alınacağını bile bilemiyor. benden uzak durmasını söyleyen 1 mesaj atmıştım bana geri dönüşü beni aldattığı kızla ben barıştım artık senle konuşmak istemiyorum eski ilişkilerimin gündemde olması sadece zarar werir k.i.b yazmış... yani bu kadar adam olmayan 1 adammış.
hiç 1 ilgim yok artık onunla son konuşmayla herşeyi bitirdim kendimi yeniden doğurdum çok değiştim diyebilirim. kimsenin üzmesine izin wermiyorum kalpsiz oldum bende ben hiç hakketmemiştim ama oldu hayırlısı allahtan. şimdi ahı bırak adını bile anmıyorum ne iyi ne kötüsünü konuşuyorum hakkında kendi yolumu çizdim mutluyumda çook allaha havale ettim onu ama hakkımı hiç bir zaman ne bu dnyada nede öbür dünyada helal etmicem herşeyi ahirete bırktım we allahıma
allahımı seviyorum seviyorum çünkü gerçek yüzünü acıda olsa gösterdi bna onun ya evlenseydim o zaman ne olacaktı ??????? allahın sevgili kuluymuşum kurtardı...

Ah tutar derler, eğer ki karşıdaki kişi bunu gerçekten hak etmişse.. Kimse yazmadan ben yazayım ilk, alma mazlumun ahını demişler

Tek ahım eski sevgilimeydi:
Unutma beni, unutama beni demiştim.
Her aklına geldiğimde kalbin sızlasın demiştim.
İlk ayrıldığımız zamanlar 1-2 defa konuştuk ahımın tuttuğunu söyledi sonra kendisinden haber almadım telefonumu da değiştim bana ulaşamaz artık, umurumda da değil...
Allah kalbine göre versin onun da...

Son düzenleyen: Moderatör:

Şuanda herşeyleri süper çok mutlular, bakalım zaman ne gösterecek, inşallah gelmez iki yakası bir araya.biliyor musun benden gördüğü sevgiyi değeri ailesinden bile görmedi o.şimdi hersey fıstık onlara göre.Allahım yüce Rabbim kapıma getirsin onları özellikle de onu, kimse senin gibi olamadı desin, yalvarsın kapımda yatsın inşallah.O anamın gözyaşlarının hesabını versinler, kendimi katmıyorum bile şuan.tşk ederim yorumun için.

ben de diyorum işte, Allahım onu bin pişman kapıma getirsin...inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…