ah tutuyo canım kesinlikle benim kızım küçükken çok mızmız bir bebekti eltimde inadına damarına basar daha çok mızlatır yada ağlatırdı yapma derdim sonrada kızıma kızardı bigün dedimki sana ne oluyo mızlıyosa bana mızlıyo o ara çok kalbimden dilimden hatta yüzünede sööyledim rabbim sana öyle bi mızmız evlat versinki çek dedim ve Rabbim verdi hemde benim kızım yanında çok sakin kaldı yani alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste
Hiç Bir Canlı Ettiğini Bulmadan, Bu Dünyaya Gözlerini Kapatmayacaktır..
zaten sen daha fazla üzülme diye belli etmemeye çalışıyorlardır ama evladının canı yanan her ana babanında canı daha fazla yanar.sabah ezanlarında uyumadıgın anlar oluyordur elbet bir ah çek bakalım allahın adaleti nasılmış gör onlarda seni hatırlasın ona ve ailesine bunu yaşattık bizimde bu yüzden bu başımıza geldi desinler...sende kulagınla duy inşallah..
Herkes ettiğini bulur İnşallah yoksa o yapılanlar insanın içini yakıp kavuruyor ettiğini bulsunki anlasın anyayı konyayı ancak öyle içim soğur
mevlana der ki; bir yerde bir acı varsa, ama böyle ciğerden gelen gerçek bir acı, işte oraya rahmet yağar...
hiçbir acı çektirenin yanına kalmaz. bilerek, isteyerek, sorumsuzca mutsuz eden muhakkak mutsuz olur. gerçekten içi yanan gerçekten yakanı bir sözüyle altüst edebilir...
edilen ah'lar bir zaman tutar.
çektirilen acı havada asılı kalmaz, çektirenin başına düşer.
gerçek hayatta işler her zaman böyle yürümez diyen de olabilir buna ama;
hayatın gerçek olduğunu kim söyledi ki
gunaydin herkese oncelikle.ben kimseye ahh.. etmedim ama için gercekten yaninca yakan kisi karsiligini buluyor.ben basimdan gecen bi olayi anlatiyim size,bundan yillar once nisanliyim turkiyedeyim ozaman,benimde bir eltim vardi oda turkiyede nisanliydi ayni zamanda ikimizinde dugunu olcakti ve o benden once yurt disina gelebiliyodu cunki onun butun vize islemleri tamamlanmisti.benimki bir kac ay sonraya kalmisti,eltimin annesi bana dediki,yaaaa gordunmuu benim kiz senden once gitcek oralari senden once taniyacak senden once dili ogrenecek belki hamilede kalir senin gitmene herseyi ogrenir kizim dedi.ama bu konusma okadar havali olduki,Benn yeni evlenmisim esim beni birakip yurt disina donecekti bende turkiyede kalacaktim,agladim onun bole konusmasina,ama sonra ne oldu buna hiçç sevinmedim ama bunu sonra anladim,eltim yurt disina cikamadan trafik kazasi yapti vefatt etti,kadin beni gordugu zman hep pisman oldugu o konusmayi hatirlarCan yakanin cani yaniyo.
canım sen ah etsen de etmesen de Allah görüyo zaten.ettiğini bulacaktır emin ol.iki yakası bir araya zor gelir onun bi daha.düzen filan tutturamaz.çevremde gördüm hala görüyorum. o yüzden hiç kafanı yorma.öyle biriyle evlenseydin de bırakıp gitseydi nolcaktı?boşver kurtulmuşsun!
Ah tutar derler, eğer ki karşıdaki kişi bunu gerçekten hak etmişse.. Kimse yazmadan ben yazayım ilk, alma mazlumun ahını demişler
Ah tutar derler, eğer ki karşıdaki kişi bunu gerçekten hak etmişse.. Kimse yazmadan ben yazayım ilk, alma mazlumun ahını demişler
Tek ahım eski sevgilimeydi:
Unutma beni, unutama beni demiştim.
Her aklına geldiğimde kalbin sızlasın demiştim.
İlk ayrıldığımız zamanlar 1-2 defa konuştuk ahımın tuttuğunu söyledi sonra kendisinden haber almadım telefonumu da değiştim bana ulaşamaz artık, umurumda da değil...
Allah kalbine göre versin onun da...
Şiii O Nasıl Bir Cümle, Bu Kadar Kinci Olma..Herkes ettiğini bulur İnşallah yoksa o yapılanlar insanın içini yakıp kavuruyor ettiğini bulsunki anlasın anyayı konyayı ancak öyle içim soğur
Şiii O Nasıl Bir Cümle, Bu Kadar Kinci Olma..
olsun olsun hak ediyorlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?