Ah tutar mı?

alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste

ahın cıktığına inanıyorum
istemeden de olsa içimden ah ettim bir insan için ve suan ahım cıkıyo
istemem sıkntı çekmelerini ama benim huzrumu kacıranın allahta aynısını yaşatsınki (fazlasını diil) anlasın benim nasıl üzüldüğümü diye düşünürüm
keşke engel olabilsek ah etmesek ama insanın canını cok yaktılarmı maalesef istemeden ah ediyo:çok üzgünüm:
ama nerdeen anlıcakalrr "zamanında b&m yi üzmüştüm cok yıpratım onun ahı tuttu" diye akıllarıına bile gelmez

Son düzenleme:
ben hayatımda iki kere ah ettim, ikisi de tuttu...Allah var yukarda, ikisinde de çok büyük haksızlığa uğramıştım, çok yaralanmıştım. ve bu insanların yaptıklarının bedelini ödemelerine de şahit oldum şükürler olsun

bende tutucagına ınanıyorum
aslında ah etmekte ıstemıyorum ama ıcımın acıtanın ıcı acısın
benden geldıgını anlasın

ben ilahi adalete çok inanırım.eğer haksızlığa uğrayan biri varsa ahı tutar,ah etmese bile hakkı kalmaz bence haksızlığı yapan da.

neyse Rabbime havale ettim o hersyin en dogrusunu bilendir ve yucedir.... belki benimde hatalrim var ben dort dortlugum demiyorum ama RABBIM de adaletsiz degildir....benim canim nasil yandiysa gunlerce nasil aci cekip agladiysam ALLAH'ta yuce rabbimde onu daha kotu sekilde yaksin oyle bi yaksin ki hemde hic hayati boyunca o yandigiyla kalsin
neyse YARATAN bilsin onunla o ugrassin cok kotusunu etmekdende korkarim ALLAH korusun doner dolasirmis ama ona havale ettim o benim kalbimi bilendir.... herseyin ondan gelduigine inanirim ben muhakkak gostericektir ....sabirla beklicem duymayi eger bisey olursa o zamanda dicem ki "eeee kimsenin ahi kimsede kalmaz" ama bakim o ahta tutcakmi onuda RABBIM bilir..... neyse ben nasil baskalarinn ahini almak istemezsem onlarda istemez ama nasil olsa "kopegin duasi kabul olmaz diyipde habire gunah isleyip daha cok ah almaya devam ederse o zaman sirti yere gelmicektir"
haaa ama onun hakkinda bisey duyarsam soyle oldu filan diye sunu soylicem " kaderiymis beddua etmemle ilgisi yok nasil olsa kpegin duasi kabul olmaz bedduasi hic olmaz" dicem nasil benim canim yandiginda "ALLAH'tandir kismet degildi olmadi dediler bende oyle dicem

aynı olayı ben de yaşadım 2 yıllık bir ilişkim vardı beni çok seviodu askerden gelince çok farklı davranmaya başladı ve ayrıldık. o bıraktı diyelim. ben de zor günler geçirdim başka birini hiç sevemicekmişim gibi geldi ama ben kısa sürede toparladım kendimi 1-2 ay içersinde. iyice soğumuştum ondan. inş.bana döner ben de onu reddederim aynı acıyı o da yaşar die ah etmiştim :1closedeyes: ve dediğim gibi de oldu çok da ii oldu naniknanik

bende hergun kahroldum onun umrunda bile degilken ben geceleri gozyaslari doktum ama ALLAH'indan bulsun bide bana utanmadan kpegin duasi kabul olsa dedi beni 1 gecede kopek gordu ALLAH'ima havale ettim yuzu hic gulmesin INSALLAH beni aglatti ALLAH'da onu yaksin oyle bi yaksin ki omur boyu o yandigiyla kalsin.... aci ceksin
sucum onu sevmekmiydi yani ne istedi ....ALLAH boyle serefsizlerin belasini versin

emin ol haklıysan Allahın gözünde ah tutuyor...Ben ah etmemeye çalışanlardanım,Allaha havale ettim,Allah hak ettiğini versin derim,iyiyse iyiliğini,kötü ise de hak ettiğini versin

Son düzenleme:
tutmaz mı tutar tabi.
başkasına yaptıgınla karşılaşmadn ölmezmişsin zaten. haklı issen tutar. haksızsan boş kefeden sallamış olursun :lepi:

içten.. gerçekten yürekten, yanık his ile edilen ah'tan çok korkarım ben...

canım ah tutar ama Allah korusun bi lah vardır beddua ah iki ucu sivri değnek gibidir bir ucu da sana değer diye
...
ben çok ah etmem ama içimi ykan canımı haksız yere acıtan insanlar hep nasıl olduysa mutlaka cezasını çekmiştir....
Allah kimsenin yanına birşeyi bırakmaz...

Yuce Rabbim herseyin en iyisni bilendir...bende cok ah ettim sinirlerimi bozan insanlara cok ah ettim..tam herseyi unuttum derken tekrar o kisinin yakinini benim calistiim yere aldirmakla daha coksinirlerimi bozanlar oldu.....ALLAH'ima havale ettim o yaratan yukarda ve herseyi goren bilendir onun sonsuz adaletine inaniyorum.....bende ah ettim hemde cok ah ettim o kadar kalbimi kirdilar canimi yaktilarki ah ettirdiler bana.... ama ALLAH'in dedigi ve diledigi olur ona guvenim sonsuz..... ben evimden isime isimden evime gecinip gidiyorum ailemle cok mutluyum.... benim utancak biseyim yok....sevmek suc degil....sadece sevdim ama utanicak ve utandircak bisey yapmadim.....ve o sahis isyerimde beni her gorusunde basi yerde gezdi .....ama ben hic umursamadim.....utanan kendileri olsun hep oyle utansinlar INSALLAH baskasindan bulsunlar ele gune rezil olsunlar yuze bakilmicak hallere dussunler INSALLAH beter olsunlar benim canimi nasil yaktilarsa ALLAH onlari bin beter yaksinda hep yandiklariyla kalsinlar......herseyi Allah'ima havale ediyorum.....ben saygidan sevgiden baska bisey gostermedim tamam belki benimde hatalarim oldu ama ozur dilemesini bildim....ama tabi bana kopeklik basti ...."kopegin duasi kabul olsa gokten kemik yagardi" dedi....ALLAH BELASINI VERSIN ben kopekmiyim.....ne yaptimda kopek oldum...... herseyini yedigimi ictimi paylastim onunla daha ne istedi

Hepsını yuce rabbıme havale ettım o herseyı en ıyı bılendır....o ne yapıcagını cok ıyı bılıyo ama ıste zaman herseyı gosterıcek.... Allah bılsın onunla allah ugrassın ....baska bısey demıyorum......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…