Allah bizi uzmus olan erkekleri pismanlikla sinasin insallah !!
Ilerde buyuk ihtimal baskasiyla evlenirler zaman zaman akillarina gelelim,
keske o zaman onu birakmasaydim uzmeseydim diye vicdan azabindan huzursuz olsunlar insallah.
inşallah en yakın zamanda o günleride görürsün canım sana perişan bir halde döner umarım
ah canım yaa...kesinlikle sonuna kadaar katılıyorm sana . saten Allahımda olmasa kalkamazdm ben bu yükün altından. saanada sabır diliyorm canım kolay mesele degil insanın başına gelince anlıyo. varsın bu dünya onun olsun diyorum bazen ama biliyorm ki RAbbim ahımı koymaz yerde beni üzdü aglattı ve hayallerimde kurdugum o tertemiz beyaz gelinligi başkasına giydircek olması beni deli ediyo ama eminimki giydiremezRabbim kalbimdekileri biliyo tertemiz hayaller kurdum ben . benm hayallerimin üstüne sanmıyorm mutlu olacagını. ben ona neler yapmışken o iftira bile attı okadar zoruma gidiyoki ,bari sana yaptıklarım fedakarlıklara karşı yapmasaydın bunu. çok yıkıldım ben bunu Rabbim biliyo
tabi onlarda vicdan denen bi unsur varsa ... onca seyi yapan ALlahtan korkmayan birinin vicdanı oldugunu düşünmeyenlerdenim
yüzüne bakan kim
çok saol canim
iyi geceler kızlar yarın iş güç malum
allah hepimizin gönlüne yüreğine göre verisn
herşeyin hayırlısı herşeyin
çok mutlu olalım inşallah
cuma gününe de girdik dualarımız kabul olur inşallah
hayırlı cumalar
ah canım yaa...
en kötüsü de bu;madem başladıkları bişeyi sonuna kadar götüremeyecekler ozaman ne diye gelip hayal kurdururlar tertemiz hayallerimizi yıkarlar anlamıyor.
bende o günü iple cekiyorum ondan ahımın çıkacagı günü sabırsızlıkla bekliyorum.
Rabbim bu kadar yaptıklarını yanlarına bırakmaz heralde..
Aileleri kadar emeğimiz var üzerlerinde bilmiyorum ya onlarında mahfolacagı günü görecegiz insallah.ben buna inanmak istiyorum
Benim salakta vardi, Ayrilali bir yil oldu ayrildiktan sonra ciddi anlamda dibe vurmus, uyusturucu madde bile kullanmis.
Amma velakin bile bile benide kendisinide atese atti, daha da beter olsun insallah.
Benim salakta vardi, Ayrilali bir yil oldu ayrildiktan sonra ciddi anlamda dibe vurmus, uyusturucu madde bile kullanmis.
Amma velakin bile bile benide kendisinide atese atti, daha da beter olsun insallah.
benide mahveden o saten madem oynıcaktın madem sevmedin neden oynadın benle eline ne geçtiseviyo die hep aldatmışım kendimi şimdi anlıyorum bunu körmüşüm meger. inşallah canım inşallah o günü görcez . bunu düşünmek rahatlatıyo beni. bugünlerde geççek biliyorum bigün mutlu olcam ama o aslaaaa olamıcak.
ahın çıkmış demek ki ha...
biz bu pislikleri adam etmeye çalıştıgımız için suç bizde. hayvan olanı nekadr adam edebilirsinki . benle hayata tutundu ama çok çabuk unuttu o günleri ve şimdi aynı pis hayatına geri döndü, KEŞKE HİÇ TANIMASAYDIM , UMUDUM KALMADI , TÜKENDİM, GÜVENEMEM KİMSEYE GİBİ GELİYO BANA
biz bu pislikleri adam etmeye çalıştıgımız için suç bizde. hayvan olanı nekadr adam edebilirsinki . benle hayata tutundu ama çok çabuk unuttu o günleri ve şimdi aynı pis hayatına geri döndü, KEŞKE HİÇ TANIMASAYDIM , UMUDUM KALMADI , TÜKENDİM, GÜVENEMEM KİMSEYE GİBİ GELİYO BANA
o soru var ya insanı tam bir depresyona sokuyor cidden.amaç ne olabilir bende hala anlayamadım.
ama işte bunların tabiatında da böyle pislik var sanırım..
offf diyecek söz cokta ..kime diycen anlarlar mı sanki..utanırlar mı ..nerde.....
en iyisi bugünleri unutup hayata sıfırdan başlamak canım başka türlü olmuyor çünkü.
inşallah biz birgün onlardan çok çok mutlu olucaz neden olmasın ki....
Dahada beter olsun,
Sevgiliyken beni cok uzmustu, ellerin kirilir insallah dedim, aylar sonra gerceklesti bu durum.
Nisanlanirken kolu alcidaydiAyrilali 1 yili yeni gecti, ve benim zaman zaman hala canim yaniyor.
Rabbim bunu onun yanina birakmasin insallah.
Suan askerde, hatta onun oldugu bolukte hastalikmi ne cikmis bunlari karantinaya felan almislar
Evlenemesin ama, ben hala biriyle bulusup gezemiyosam,
oda hic evlenemesin mutlu olamasin asik olamasin.
Sizi uzenlerde olmasin hepsi pismanlikla sinansin.
SÖZÜN bittigi yerdeyim inan hiç bişey diyesim gelmiyo artk onaa saten senedir düzelsin die elimden geleni yapmışım meger kendime kötülük yapıyomuşum. ama sunuda söleyim şükrediyorum pis bi insanla yuva kurmadım die. ama o benim boynumu bükük bıraktı dilerim onunda boynu bükük kalsın. deli olacam başkalarından neyimiz eksiktide onların sahip öıktıgı kadar o bana sahip çıkmadırezil etti beni herkesee , onunda canının yandıgı bi nokta vardır ordan yaksın RAbbim. evet hayatımıza bakmamız lazım ama kaldırabilirmiyim , kalka bilirmiyim bu yükün altından bilmiyorum Allahım gözlerimden yaş yerine kan akıyo artık sen bilirsin sana havale ediyorum
O son durum bendede var, gerci hala hayalimden tamamen cikaramadim.
Gerci hayallerimde hep pisman, Allah gostersin pismanligini.
Rabbim bize tez elden hem gonlumuze hemde gozumuze gore bir es nasip etsin insallah.
Allah korkusu olan, kuldan utanan biri olsun.
Birbirimize dua edelim insallah. Benim duam kabul olmazsa belki seninki olur.
Ne kadar cok kisi dua ederse o kadar yuksek ihtimal var kizlar,
ona gore ha
SÖZÜN bittigi yerdeyim inan hiç bişey diyesim gelmiyo artk onaa saten senedir düzelsin die elimden geleni yapmışım meger kendime kötülük yapıyomuşum. ama sunuda söleyim şükrediyorum pis bi insanla yuva kurmadım die. ama o benim boynumu bükük bıraktı dilerim onunda boynu bükük kalsın. deli olacam başkalarından neyimiz eksiktide onların sahip öıktıgı kadar o bana sahip çıkmadırezil etti beni herkesee , onunda canının yandıgı bi nokta vardır ordan yaksın RAbbim. evet hayatımıza bakmamız lazım ama kaldırabilirmiyim , kalka bilirmiyim bu yükün altından bilmiyorum Allahım gözlerimden yaş yerine kan akıyo artık sen bilirsin sana havale ediyorum
Oo senin duaların baya tesirli ozaman canım
sizde nişanlı mıydınız?...
ya her ne kadar beddua etmek iyi olmasada ama insanın içi dolup tasıyor işte.
mutlu bir yuva nasip etmesin rabbim onlara ya
bence de canım birbirimizin hakkında da bol bol dua edelim.O son durum bendede var, gerci hala hayalimden tamamen cikaramadim.
Gerci hayallerimde hep pisman, Allah gostersin pismanligini.
Rabbim bize tez elden hem gonlumuze hemde gozumuze gore bir es nasip etsin insallah.
Allah korkusu olan, kuldan utanan biri olsun.
Birbirimize dua edelim insallah. Benim duam kabul olmazsa belki seninki olur.
Ne kadar cok kisi dua ederse o kadar yuksek ihtimal var kizlar,
ona gore ha
Uzulme tatlim, sen askin icin elinden gelen herseyi yaptiysan icinde keske kalmaz.
Ilerde baskasiyla mutsuz olsan bile keske X icin sunuda yapsaydim bunuda yapsaydim demezsin
herseyi yaptin cunku, keskesiz yasicaz biz, ama onlarin keskeleri olacak.
Ayrilik kararini vermeseydim suan nasil bir hayatim olacakti diye hep dusunecekler mutsuz olduklarinda.
Rabbim onlarin bize cok gordugu mutlulugu, bizi mutsuz edenlere cok gorsun insallah.
Beddua etmekte nerdeyse kendimi uzman ilan edicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?