er ya da geç çıkar değil mi?...
bilinmez ama..belki de biz o günü göremeyiz malesef
aynen canım o günü iple çekiyoruminş mewlam benimde ahımı çıkartır ondan...bunu görmeyi çok istiyorum.
bazen aklımdan geçmiyor değil
ya bana vermediği değer kıymeti başkasına verirse
ya odun gibi olan adam başkasına anlayışlı olursa
işte bunu kaldıramam[/QUOTE
olsa bile mutlulukları kısa sürecektir bence..ya da düşün o karsısındaki kişi senin gibi sever mi ? senin gibi ona karsı anlayıslı olabilir mi ?..
o kişide onu üzer...
inşallah
benim gib kimse onu çekmez hiç kimse
değerimi bilcek ama çok geç olacak çok geç
yaa üzüldüm senin adına da canım,ayrılıgınız cok yeniymiş daha.insallah acısı gecicektir.
bende umut ediyorum ki yaptıklarının,bize cektirdiklerinin aynısını çekecekler böyle inanmak istiyorum.
dedigin gibi bende o kadar çok fedakarlık yaptım her zorluga karsı yanında oldum ama işte....
bize layık gördükleri böyle bir son oldu.....
Allah büyük... ne diyelim yanlarına koymasın..
​merak etme canım o günlerde gelecek.. kalpten iste ve sabret olur olur böyle yanına kalmazhatalarını anlasın
ayaklarıma kapansın ama dönüpte yüzüne bile bakmicam
bi zamanlar sen bana değer vermezdin şimdide ben sana değer vermiyorum
hiçsin artık benim için dicem
pek nete giremiyorm ama göz atarken konun dikkatimi çok çekti. evet henuz daha çok yeni acım çok tazeeumarım ve dilerim hiç yüzü gülmesin... asla hakkımı helal etmem ona çok çektirdi bana şimdide mutlu ama bu dünya geniş ya öbür dünyada napcak??? öyle şeyler yaptıki bana dilerm iki cihandada gülmez yüzü..
​merak etme canım o günlerde gelecek.. kalpten iste ve sabret olur olur böyle yanına kalmaz
bbaşkalarını aglatarak mutlu olamazsın ..! ben buna inanıyorum.
inşallah en yakın zamanda o günleride görürsün canım sana perişan bir halde döner umarıminşallah tek dileğm
nekadar hata ettiğini anlasın
onunda hakkından
odun biri gelsin
Allah bizi uzmus olan erkekleri pismanlikla sinasin insallah !!
Ilerde buyuk ihtimal baskasiyla evlenirler zaman zaman akillarina gelelim,
keske o zaman onu birakmasaydim uzmeseydim diye vicdan azabindan huzursuz olsunlar insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?