ah tutar mı ?

hiç merak etme Allah'ın adaleti sonsuz ve inan bu dünyada ödetiyor bedelini.
Kimsenin yaptığı kimsenin yanına kalmaz.

bazen aklımdan geçmiyor değil

ya bana vermediği değer kıymeti başkasına verirse

ya odun gibi olan adam başkasına anlayışlı olursa

işte bunu kaldıramam

inşallah

benim gib kimse onu çekmez hiç kimse

değerimi bilcek ama çok geç olacak çok geç

inşallah

benim gib kimse onu çekmez hiç kimse

değerimi bilcek ama çok geç olacak çok geç

aynen öyle canım ..kim böyle senin gibi sevecek arkasından üzülecek ki...
onlarında hesap günü gelecektir elbet..bakalım..nereye kadar gider bu devran böyle..

hatalarını anlasın
ayaklarıma kapansın ama dönüpte yüzüne bile bakmicam
bi zamanlar sen bana değer vermezdin şimdide ben sana değer vermiyorum

hiçsin artık benim için dicem

pek nete giremiyorm ama göz atarken konun dikkatimi çok çekti. evet henuz daha çok yeni acım çok tazee umarım ve dilerim hiç yüzü gülmesin... asla hakkımı helal etmem ona çok çektirdi bana şimdide mutlu ama bu dünya geniş ya öbür dünyada napcak??? öyle şeyler yaptıki bana dilerm iki cihandada gülmez yüzü..

hatalarını anlasın
ayaklarıma kapansın ama dönüpte yüzüne bile bakmicam
bi zamanlar sen bana değer vermezdin şimdide ben sana değer vermiyorum

hiçsin artık benim için dicem
​merak etme canım o günlerde gelecek.. kalpten iste ve sabret olur olur böyle yanına kalmaz

evet hemen hemen aynı şeyler yaşamısız galiba canım

çok zor bir durum,çok iyi anlıyorum.
ha onlar mutlular hayatlarına devam ediyorlar belki yeni yeni hayalleri ve umutları bile var.
bizimde sadece Allah'ımız var.Oda biz yeter.
kimse bilmesede o biliyor neler cektigimizi ne zor günlerden gectigimizi en iyi o biliyor.
insallah onların mutlulukları da cok uzun sürmez.

kolay mı kii;bir insanın hayalleriyle duygularıya en önemlisi hayatıyla oynamak....

bbaşkalarını aglatarak mutlu olamazsın ..! ben buna inanıyorum.

yaniii...öyle...
İlahi adalet denilen birşey var ...hep mutlu olup gülüp eglenmeyecekler heralde,birgün elbet acısı çıkacaktır inşallah.
bizde o gün geldiginde;o ilahi adaleti görecegiz şahit olacagız inşallahhh...

Allah bizi uzmus olan erkekleri pismanlikla sinasin insallah !!
Ilerde buyuk ihtimal baskasiyla evlenirler zaman zaman akillarina gelelim,
keske o zaman onu birakmasaydim uzmeseydim diye vicdan azabindan huzursuz olsunlar insallah.

kesinlikle sonuna kadaar katılıyorm sana . saten Allahımda olmasa kalkamazdm ben bu yükün altından. saanada sabır diliyorm canım kolay mesele degil insanın başına gelince anlıyo. varsın bu dünya onun olsun diyorum bazen ama biliyorm ki RAbbim ahımı koymaz yerde beni üzdü aglattı ve hayallerimde kurdugum o tertemiz beyaz gelinligi başkasına giydircek olması beni deli ediyo ama eminimki giydiremez Rabbim kalbimdekileri biliyo tertemiz hayaller kurdum ben . benm hayallerimin üstüne sanmıyorm mutlu olacagını. ben ona neler yapmışken o iftira bile attı okadar zoruma gidiyoki ,bari sana yaptıklarım fedakarlıklara karşı yapmasaydın bunu. çok yıkıldım ben bunu Rabbim biliyo

Allah bizi uzmus olan erkekleri pismanlikla sinasin insallah !!
Ilerde buyuk ihtimal baskasiyla evlenirler zaman zaman akillarina gelelim,
keske o zaman onu birakmasaydim uzmeseydim diye vicdan azabindan huzursuz olsunlar insallah.

tabi onlarda vicdan denen bi unsur varsa ... onca seyi yapan ALlahtan korkmayan birinin vicdanı oldugunu düşünmeyenlerdenim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…