ah tutar mı ?

Ah tutar tabi...Hemde nasıl...
Allah bazı şeyleri geciktirirmiş ama unutmazmış...
Bakın peygamber efendimizde ne demiş...Canı yanan sabretsin! Canı yakanda canının yanacağı günü beklesin!

Sevenin ahı mutlaka tutar. Birçok kez şahit oldum. Fakat diyeceksiniz ki her seven sevdiğiyle olacak diye bir şey yok o zaman bütün sevenler ah etsin sevilen kişiler hep mahfolurdu... Olay bu değil...
Şunu yapan insana edilen ah haktır: birine güven veriyorsun, aylarca ya da yıllarca yanında oluyorsun, seni seviyorumlar aşkımlar canımlar... sonra keyfine göre ve genelde erkekler daha iyisini de bulabilirim aslında düşüncesiyle çeker giderler... işte bu durumda sen ah etmesen bile Allah ona mutlaka bu yaptığının karşılığını verir. Zaten ah lafta değil kalptedir. Dille beddua etmeyi bende doğru bulmam pek Allah olanları görüyor nasılsa...

Bir örnek vereyim lisedeyken 2 ay çıktığım bi çocuk vardı. Çocuk daldan dala bir tipti. 2 ay sonunda beni keyfiyetten bıraktı hevesi gitti demek daha doğru... 3 yıl boyunca sevdim o çocuğu her şey yaptım sevgim için... O başkasını seviyorum dedi sen kimsin dedi salladı beni.. bi geldi bi gitti.. bi geldi bi gitti... Allah büyük...

Aradan 5 yıl geçti ben unuttum ble onu. hayatımda başkası vardı. Bu yaz kapıma geldi benim, beni affet diye. Direk kendi sözlerini aktarayım:
Sevmek çok güzelmiş ama sevilmek eşsiz bir şeymiş dedi bana. Sevecek çok insan bulunuyor ama ben senden başka beni seven birini bulamadım...! Hah işte yüce rabbim bana bunları da duyurdu ya... Hep dedim ki içimden sen başkalarına koş bakalım sevgisiz kalacaksın... benim sevgime muhtaç olacaksın işte sonuç.

Daha bi şey demeye gerek bile yok.

Tutar tutar hemde nasil tutuyo..Sana 1 yaptilarsa 4 baslarina geliyooo.Mazlumun ahini Allah bosa cevirmiyoo

Benim ahımda tuttu.. Bensiz mutlu olama dedim hep içimden.. Olmadı tabii sonra evlendik biz :)

Kısa ve öz yazdım ama ah ah ne acı dönemler geçirmiştim.. Neler çektim ben bilirim..

iyi olmus ona.bu sözleri duymak sana nasıl iyi gelmiştir tahmin edebiliyorum.
insallah herkes hakettiklerinin cezasını çeker

benimde canım yandı beddua da ettim Allaha da havale ettim. elbet bir gün çekecekler. elbet bir gün biz bi kalp kırdık diyecekler. o günü iple çekiyorm. dikkatli bir şekilde yaşamaya çalışırken yapmadığım birşey yüzünden suçlandım. ama Allah büyük. en güzel cevabı O verecektir.

​amin hakedenler hak ettiklerini bulsun insalahhh

Temiz kalpten seven her insanın ahı tutar emin ol... Sadece Aşk hayatında değil arkadaşlık akraba ilişkileri vb.. !

kısa bir ilişkim olmuştu. yıllarca peşimden koşan birine sonunda evet demiştim 2 ayın sonunda bir telefon ''ayrılıyoruz''. bende tamam dedim. ama içime fena halde oturmuştu ertesi gün aradım neden diye sordum. o anlatırken telefonu başkası aldı ve bana benim terbiyemin miüsade etmeyeceği şeyler söyledi. o başkası ile meğer 1 hafta önce nişanlanmışlar zaten. ne krizler geçirdim. çok zor günler geçirdim. çok ah ettim. Şimdi verilmiş sadakam varmış diyorum. gittiğim bir aile içi şiddet seminerinde isimleri örnek olarak verildi. çok şaşırdım. kıza silah çekmiş ayrılmışlar barışmışlar vs. vs. tek bir şeye üzüldüm bir oğulları olmuş kalbi delikmiş. çocuktan da çıkmış benim ahım galiba.

mrb konu sahibi yazdıkların dikkatimi çekti aynılarını bnde yaşadım nişanlıydık neler yaptım ne fedakarlıklar yaptım onun için aynı senin gibi... ama onadan ne gördün gözyaşııı çok yıprattı 2 senede beni hayata küstüm adeta . 1 ay oldu ayrılalı bende canımı yakanın canını yak die dua ediyorm rabbime ve biliyorm ahımı yerde koymaz seninkinide koymıcak. zulme ugradım çünkü neler yaşadım anlatsam roman olur deerler yaa ben üzülürken o sevinmiş meger . aşkın gözü kör oluyo şimdi anlıyorm herşeyi... çok canım yanıyo .

ah tutar elbet tutmaz mı

kimsenin yaptığı yanına kar kalmaz kimsenin

o benim değerimi bilmedi emeklerimi hiçe saydı ya

rabbim ona onun gibi değer kıymet bilmeyen birini nasip etsin ki anlasın beni

ben hep bunu diliyorum allahtan hep

ah etmeyim diyorum dilim sussa kalbim konuşuyor bazen hadi onu geç gözyaşlarım hakkını istemez mi.. Allah büyük herkes bu dünyada yaşattıgını yaştmadan ölmeyecekmiş derler. ben yaşadıklarımı sınav olarak düşündüm sabrımı korumaya çalıştım inş. mükafatıda gelecektir.

eğer haklıysan Allah ondan cıkartır sen ah etmesende etsende çıkar ondan ..

yaa üzüldüm senin adına da canım,ayrılıgınız cok yeniymiş daha.insallah acısı gecicektir.
bende umut ediyorum ki yaptıklarının,bize cektirdiklerinin aynısını çekecekler böyle inanmak istiyorum.
dedigin gibi bende o kadar çok fedakarlık yaptım her zorluga karsı yanında oldum ama işte....
bize layık gördükleri böyle bir son oldu.....

Allah büyük... ne diyelim yanlarına koymasın..

amin insallaahhh:85:

haksızlığa uğramış ve hakkı yenmiş her insanın ahı tutar
sistem kaydeder ve insanın en mutlu anında yapışır yakasına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…