benim kocişim çok anlayışlıdır allahtan.evdeki toza, dağınıklığa v.s bişi demez. bende buna müsade etmem zaten çok titiz bir insanımdır.ama insanlık hali, bazen hiç birşey yapmak istemez canım.oda anlayışla karşılar, hatta yemeği dışardan söyleyelim mi der.Şeniz
hasta olduğumda özelliklede, benim diyen ev kadınına taş çıkarır.:lepi:
bebek gibi bakar bana, 1 dediğimi 2 etmez.yemeğimi yapar. evi toparlar. süpürgeyi bile açmak ister ama ben müsade etmem.evimin temizliğini kimseye yaptırmam!!!...delikafadulden
kısslar bu birazda huy meselesi.eğer kocanızda bu işlere en ufak bir meyil varsa onu istediğiniz şekilde yönlendirebilirsiniz alttan alttan.ama yapmayanda yapmıyor ,onada yapacak birşey yok öyle kabullenmek zorundasınız.senağlama
hasta olduğumda özelliklede, benim diyen ev kadınına taş çıkarır.:lepi:
bebek gibi bakar bana, 1 dediğimi 2 etmez.yemeğimi yapar. evi toparlar. süpürgeyi bile açmak ister ama ben müsade etmem.evimin temizliğini kimseye yaptırmam!!!...delikafadulden
kısslar bu birazda huy meselesi.eğer kocanızda bu işlere en ufak bir meyil varsa onu istediğiniz şekilde yönlendirebilirsiniz alttan alttan.ama yapmayanda yapmıyor ,onada yapacak birşey yok öyle kabullenmek zorundasınız.senağlama