• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ah yine mi keder

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Erkek arkadaşın dediğin adam ailesinin karşısına çıkıp ben bu kadını seviyorum diyemeyen adam ya vururum kıçına tekmeyi cehennemin dibine git derdim. Sem kötü gününde bırakamıyorsun ama aptal ailesi sana kötü günler yaşatıyor. Derhal terket acıma kardeşim.

Ah canım kadınlar, çook haklısınız ama ben neden böyle bir acıma içine girdim onu da bilmiyorum. Acıma yetime dediğinizi duyuyorum. Şimdi ben ona uzun uzun anlatsam da sen zoru gördün kaçtın ben seni bırakmadım diyecek. Haklıyken haksız duruma düşücem..

Sütten ağzınız yanmışken bile bile lades demeyin bence. Hayatındaki kadın için ablasına annesine laf ettirenden, ortada hiç bir sorun yokken arkasından atıp tutandan bir cacık olmaz. Zaten boşanmış bu stresi bir kez yaşamıssınız, daha huzurlu bir birliktelik ve evlilik yaşayın, tekrar aynı ateşe girmeye değer mi ?
Tabi ki değmez de açıkcası kafam da evlilik fikri de yoktu. Ki zaten ben bu aileyle baş edemem. Yani ederim de enerjimi bunlara laf anlatmaya kullanasım yok. Belki biraz arkamda dursaydı fikrim de değişirdi ama o sadece durumu idare ediyor.

Dünyada tek erkek o ayyy ölüyorum bitiyorum mu yazdım acaba bir yerlerde dedim ama yok yazmamışım. 🤭 Ayrılık zaten kesin onda hem fikiriz de şuan ki durumu için vicdan yapıyorum nedense.
Sizi ailesine karşı koruyamayan biri için neden vicdan yapıyorsunuz .. arkadaşımın sizin gibi bir kızı var boşandı şimdiki eşi de çok yakın arkadaşım ben tanistirdim.. ailesine ben evlenicem siz karışamazsiniz dedi evlendiler bir çocukları var şimdi çokta mutlular..

yok ondan degıl sankı dunyada tek erkek o varmıs gıbı onca lafa ragmen nıye hala duruyorsunuz anlamında dedı bence arkadas
ne yalan soyleyeyım bende konuyu ılk okudugumda aynı seyı dusundum forumda tanıdıgım kadarıyla aklı basında bırısınız
bellıkı suan ıcınde bulundugu durum dolayısıyla bırakmak ıcınıze sınmıyor sankı zor durumundayken terk etmıs gıbı olmak ıstemıyorsunuz ama ınanın buna gelene kadar cok daha sıkıntılı seyler yasıyorsunuz zaten
:KK43:
Evet. Mesela o aile olacak aile şunu demez yine de bırakmadı helal olsun.. Zamanımı boşa harcıyorum acıkcası bu laflardan sonra da soğudum. Yani o kim ne derse desin ben arkandayım diyen insanla şuan ki arasında fark var. Bunu görünce insan bir soğumuyor değil. İnsanları yaftalamak yargılamak ne kadar kolay ve basit. Şu dillerini bir tutabilseler keşke.

Sizi ailesine karşı koruyamayan biri için neden vicdan yapıyorsunuz .. arkadaşımın sizin gibi bir kızı var boşandı şimdiki eşi de çok yakın arkadaşım ben tanistirdim.. ailesine ben evlenicem siz karışamazsiniz dedi evlendiler bir çocukları var şimdi çokta mutlular..
Aslında erkek arkadaşım kötü biri değil. Arkamda durabilirdi fakat o da zamanı olduğunu söylüyor ne zamanı Allah aşkına ya insanların ön yargısı kırılmaz ki.. Evlensem bile burnumdan getirirler ileriyi görüyorum şükür.

Şu ülkedeki dul kadın, bakire kadın, çocuklu kadın ayrımını hiç anlamadım, hiç anlamayacağım.
Sizin yerinizde olsam 1 dakika durmam zaten kötü kadınım, arkamdan hakaret ediliyor yine değişen birşey olmayacak. Ezik arkadaşınız ve terbiyesiz ailesi de kendisine başka bir aday bulsun.

İş olmazsa olay erkeğin yetersizliği, basiretsizliğidir, hiç ailesine bilenip ona sevgi beslemeyin.

2 kız arkadaşım, ikişer çocuklu iken hiç evlilik yapmamış adamlarla evlendiler ki + 8 yıldır mutlu mesut yaşıyorlar...
İşte böyle örnekler de var.

Şu ülkedeki dul kadın, bakire kadın, çocuklu kadın ayrımını hiç anlamadım, hiç anlamayacağım.
Sizin yerinizde olsam 1 dakika durmam, zaten kötü kadınım, arkamdan hakaret ediliyor yine değişen birşey olmayacak
Herkea dengine göreymiş öyle diyorlar

Ah canım kadınlar, çook haklısınız ama ben neden böyle bir acıma içine girdim onu da bilmiyorum. Acıma yetime dediğinizi duyuyorum. Şimdi ben ona uzun uzun anlatsam da sen zoru gördün kaçtın ben seni bırakmadım diyecek. Haklıyken haksız duruma düşücem..

Tabi ki değmez de açıkcası kafam da evlilik fikri de yoktu. Ki zaten ben bu aileyle baş edemem. Yani ederim de enerjimi bunlara laf anlatmaya kullanasım yok. Belki biraz arkamda dursaydı fikrim de değişirdi ama o sadece durumu idare ediyor.
Kadınların erkeklere duyduğu vicdana bayılıyorum, keşke biraz da ben de olsa öyle bir vicdan😬
Ne güzel demişsiniz sadece idare ediyor, onun da evlenmeye niyeti yok zaten, seven ve arkanızda duracak bir adam olsaydı, ailesinin ilk lafında onca lafı yutup konuşmaya devam etmelerine izin vermezdi, size de o lafları taşımazdı, e o zaman vicdan yapıp ayrılmak için beklemeye ne gerek var?
Terk edilmeyi mi bekliyorsunuz?

Herkea dengine göreymiş öyle diyorlar
O zaman sevgilinizle ayrılırken "ailenin söylediğine hak verdim, herkes dengene göredir. Üzgünüm seviye olarak denk değiliz, senden daha kalitelisiyle olmak benimde hakkım 😌" diyin. En azından kimin seviyesinin düşük olduğunu anlasınlar.

Kadınların erkeklere duyduğu vicdana bayılıyorum, keşke biraz da ben de olsa öyle bir vicdan😬
Ne güzel demişsiniz sadece idare ediyor, onun da evlenmeye niyeti yok zaten, seven ve arkanızda duracak bir adam olsaydı, ailesinin ilk lafında onca lafı yutup konuşmaya devam etmelerine izin vermezdi, size de o lafları taşımazdı, e o zaman vicdan yapıp ayrılmak için beklemeye ne gerek var?
Terk edilmeyi mi bekliyorsunuz?
Mune bile teşrif etmiş konuma yaa 🤪 haklısın daha önce de bu vicdanın kurbanı oldum ben. İflah olmam lazım artık.

O zaman sevgilinizle ayrılırken "ailenin söylediğine hak verdim, herkes dengene göredir. Üzgünüm seviye olarak denk değiliz, senden daha kalitelisiyle olmak benimde hakkım 😌" diyin. En azından kimin seviyesinin düşük olduğunu anlasınlar.
Ahahahah çok iyi yaa 😃

Aslında erkek arkadaşım kötü biri değil. Arkamda durabilirdi fakat o da zamanı olduğunu söylüyor ne zamanı Allah aşkına ya insanların ön yargısı kırılmaz ki.. Evlensem bile burnumdan getirirler ileriyi görüyorum şükür.
Kimse kötü değildir olmak istemez . Arkadaşınız hem karnım doysun hem pastam dursun istiyor. Yaa aileye çok düşkün biri ,yada size olan duyguları eksik iki türlusude size üzer. Siz zaten bu işin olmayacağını mantığınizla biliyorsunuz. kalbinizle kötü biri değil diye aklamaya çalışıyorsun bu kötülükle alakalı değil bakış açısı aynı pencereden bakmıyorsunuz birbirinize.

Evet. Mesela o aile olacak aile şunu demez yine de bırakmadı helal olsun.. Zamanımı boşa harcıyorum acıkcası bu laflardan sonra da soğudum. Yani o kim ne derse desin ben arkandayım diyen insanla şuan ki arasında fark var. Bunu görünce insan bir soğumuyor değil. İnsanları yaftalamak yargılamak ne kadar kolay ve basit. Şu dillerini bir tutabilseler keşke.
kalplerı kotu cunku
neyınızı gormuslerde daha tanımadan bırsuru sey soyluyorlar tamamen kotuluklerınden
sızı hakeden bırı mutlaka cıkacaktır ;)

Mune bile teşrif etmiş konuma yaa 🤪 haklısın daha önce de bu vicdanın kurbanı oldum ben. İflah olmam lazım artık.
Adam gibi adam, karakter sahibi erkekleri tenzih ederim lakin bebeklere, hayvanlara, doğaya vicdan yaparım ama erkeklere vicdan 😬
Puxhu kinci değilimdir ama bazı lafları asla kabul edemem, mesela ailesi "o kadından ayrıl yanlış yoldasın düzgün birini bulalım" dediğinde erkek arkadaş arkamda durmamışsa o an ilişki biter bende, ne demek düzgün birini bulalım, yanlış yoldasın? Ne yerine konuyor kadın o sözlerle, şerefime onuruma hakaret edilmiş sayarım, hakaretleri dinleyip gık bile demeyen adamı da yanımda tutmam, herkes bir haddini bilecek bu erkek arkadaş değil eş de olsa aynısı, benim şerefimi haysiyetimi ağzına sakız yapanları da yaptıranı da çıkarırım hayatımdan, alsınlar kıymetli oğullarını hayrını görsünler.

ıstedıklerını dusunebılırler ,hakkınızda onca laf soylenmıs buna mı takılacaksınız dusunduklerı sızın sorununuz degıl onların sorunu :) kendınızı altına batırıp cıkarsanız ıstedıklerı herseyı de yapsanız yaranamayacaksınız kı zaten

bu kadar laf soyledık hala burada demelerınden ıyıdır kactı gıttı demelerı , evet kactınız kacırttılar cunku , ıyı oldular da sız mı nankorluk yaptınız sankı ? vıcdan yapacagınız bır durum yok ıcınız rahat olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X