Ah yine mi keder

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aslında erkek arkadaşım kötü biri değil. Arkamda durabilirdi fakat o da zamanı olduğunu söylüyor ne zamanı Allah aşkına ya insanların ön yargısı kırılmaz ki.. Evlensem bile burnumdan getirirler ileriyi görüyorum şükür.
ya yapmayın bunu farkında olmadan tutulmussunuz sız ondan kotu bırı degıl aslında erkek arkadasım dıyorsunuz
ne yapsa kotu kabul ederdınız ? yapmıs yapacagını hakkınızda bır cok laf soylenmıs susmus ve sınırınızı bozacak sekılde sıze yansıtmıs
karakter yok, kısılık yok, tavır yok, olgun degıl ,nerde nasıl davranması gerektıgını bılmeyen, haksızlıga karsı susan ezdıren bırı
elle tutulur bır yanı yok

eger dedıgınız gıbı ıyı bırı olsaydı derdık kı adam ıyı olduktan sonra kapınızı kapatırsınız herkes dısarda kalır hangımızın kayınvalıdesı ıyı kı derdık
bakın en cok erkek arkadasınıza kızıyoruz bız

Adam gibi adam, karakter sahibi erkekleri tenzih ederim lakin bebeklere, hayvanlara, doğaya vicdan yaparım ama erkeklere vicdan 😬
Puxhu kinci değilimdir ama bazı lafları asla kabul edemem, mesela ailesi "o kadından ayrıl yanlış yoldasın düzgün birini bulalım" dediğinde erkek arkadaş arkamda durmamışsa o an ilişki biter bende, ne demek düzgün birini bulalım, yanlış yoldasın? Ne yerine konuyor kadın o sözlerle, şerefime onuruma hakaret edilmiş sayarım, hakaretleri dinleyip gık bile demeyen adamı da yanımda tutmam, herkes bir haddini bilecek bu erkek arkadaş değil eş de olsa aynısı, benim şerefimi haysiyetimi ağzına sakız yapanları da yaptıranı da çıkarırım hayatımdan, alsınlar kıymetli oğullarını hayrını görsünler.

Her cümlene katılıp aynısını düşünüyorum. Bu akşama kalmaz bitecek bu iş zaten.. O çok istedikleri gelin adayı da onları rezil ettiğinde ben de bir sigara yakar kahvemi yudumlarım artık.

Sizi düşünmeyeni siz neden düşünesiniz
Dün biz telefonda konusuyoruz. Pat mesaj Twitter profilimin ekran görüntüsünü almış ve şunu yazmış. Hayatında hiç bir değişiklik olmamasına çok üzülüyorum. Bu başına gelen olayın sebebini bence uzakta arama. Görüşmeye devam ettiğin sürece lanetli gibi hayat yaşayacaksın.. Çünkü ben lanetliyim sanırım. Keşke böyle olsaydım ne kadar nefret ettiğim insan varsa bir selamımla hayatları yerle bir olsaydı. Lanetli olmak bunu gerektirir çünkü. Offf zihniyetine.....

ya yapmayın bunu farkında olmadan tutulmussunuz sız ondan kotu bırı degıl aslında erkek arkadasım dıyorsunuz
ne yapsa kotu kabul ederdınız ? yapmıs yapacagını hakkınızda bır cok laf soylenmıs susmus ve sınırınızı bozacak sekılde sıze yansıtmıs
karakter yok, kısılık yok, tavır yok, olgun degıl ,nerde nasıl davranması gerektıgını bılmeyen, haksızlıga karsı susan ezdıren bırı
elle tutulur bır yanı yok

eger dedıgınız gıbı ıyı bırı olsaydı derdık kı adam ıyı olduktan sonra kapınızı kapatırsınız herkes dısarda kalır hangımızın kayınvalıdesı ıyı kı derdık
bakın en cok erkek arkadasınıza kızıyoruz bız
3. Bir göz her zaman iyi oluyormuş onu anladım. Yok yok bu aile kapını kapat ne derse desinler cinsinden bile değiller..

Her cümlene katılıp aynısını düşünüyorum. Bu akşama kalmaz bitecek bu iş zaten.. O çok istedikleri gelin adayı da onları rezil ettiğinde ben de bir sigara yakar kahvemi yudumlarım artık.
Heh şöyle, yani mevzu illa evlenmek değil, her ilişki evlilikle sonuçlanacak veya böyle bir beklenti içine girilecek diye bir şey yok ama yaşanan beraberliğin dahi bir onuru haysiyeti olmalı, kadın da erkek de birlikte olduğu kişinin arkasında durabilmeli, beraber güzel vakit geçirmek kadar önemlidir karakterli biriyle aşk yaşamak.
Ayrıca ne kadar bir kısmını kendin anlasan da adam laf taşıyor, ucundan çıtlatmasa ailesi tam olarak ne düşünüyor bilmen mümkün değil, laf taşıyan erkeği de hiç sevmem, kadına da yakışmıyor ama erkek de daha bir kötü duruyor.

Ah canım kadınlar, çook haklısınız ama ben neden böyle bir acıma içine girdim onu da bilmiyorum. Acıma yetime dediğinizi duyuyorum. Şimdi ben ona uzun uzun anlatsam da sen zoru gördün kaçtın ben seni bırakmadım diyecek. Haklıyken haksız duruma düşücem..
Sonrasında muhatap olmayacağınız için bırakın ne derse desin arkanızdan. Size bu durum böyle böyle mi diyen ortak tanıdık vs olursa anlatırsınız kendi tarafınızdan olanları. Genelde bu tarz zor durumda diye kadınların devam ettiği ilişkilerde erkek toparlanıyor başkasını da bulup kadını terk ediveriyor. "Ulen keşke ben terk etseydim" diye arkasından bakıp kalmanız olası, tecrübeyle sabit :D.

Kendimi kişiliğimi hayatımı ve özellikle çocuğumu bu insanların ağzına sakız edemem.
Sana bunları hissettiren bir ailenin içine girme derim. Sadece sen değil çocuğun içinde travmalar olacaktır bazı sözler ve davranışlar yüzünden.
Onun vebalini alma.
Bir tanıdığım ikinci evliliğini yapmış seneler önce. Kızı 5-6 yaşlarındaymış o zaman. Seninle aynı durumda olan kadında aile tarafından istenmemiş. O yaşı ve tecrübeleriyle bu durumu aşmış gördüğüm kadarıyla. Ama kızı için aynı durum söz konusu değil. Daha sonra 2.evlilikten de kardeşleri olmuş. İnan sosyal yaşamları, eğitimlerinde bile gözle görülür farklar var kardeşler arasında. Belki sen buna izin vermeyeceksin ama kök ailenin dışlanmışlık hissini aşılamasına engel olamazsın. Ufak bir söz bile kalıcı hasar bırakabilir evladında. Herkes için böyle olmaz tabi ama senin anlattıkların ailenin pozitif yaklaşacağı ihtimalini ortadan kaldırıyor.

Selamlar...
3 yıl önce boşandım, 2 yıl boyunca da hayatıma kimseyi almadım. Kendimi dinledim vs vs. Derken lisede tanıdığım ve o zamanlar da bana platonik olan arkadaşımla yıllsr sonra karşılaştım ve yakınlaştık. Her şey o kadar güzel gidiyordu kii ailesi duyana kadar. Sonra efendim malumunuz toplumun asla değişmeyecek değiştirilmesi teklif dahi edilemez saçma sapan tutumu olan "boşanmış kadın" damgasını sonunda ben de yedim. Erkek arkadaşımla çok iyi anlaşıyoruz fakat ailesi sürekli, o kadını bırak yanlış yoldasın, düzgün birini bulalım. Tabii ilk etapta çok önemsemedim ama daha sonra canımı sıkmaya başladı bu durum. Karşıma alıp bakın sizin o kafa diye taşıdığınız organı sevmek istiyorum diyemiyorum ne yazık ki... Erkek arkadaşım da bana göre ikili oynuyor ama neyse. Asıl konu şu yaklaşık 2 hafta önce erkek arkadasımın başına bir badire geldi. Yanında olup destek oluyorum haliyle. Fakat dün sevgili ablası "sen o kadınla görüştüğün için bunlar başına geliyor sebep arama" dedi. Seni amigdalası yoğun çalışan seniii demek vardı da işte neyse tut kendini puxhu sakin ol diye telkin verdim kendime.. Erkek arkadaşım neden bu kadar her şeyi şeffaf anlatıyor diyebilirsiniz anlatmıyor aslında ben anlıyorum. Ki bilmediğim bir çok hakaret falan da edilmiştir arkamdan.. Sevgili kadınlar asıl sorum şu; şimdi erkek arkadaşım kötü bir sürecin içine girdiği için şuan bırakamıyorum çünkü zor gününde giden kadın olmak istemiyorum,, zaten haberim olmadan bir çok bla bla kadın olmuşum sağolsun canım ailesi layık gördü. Bu iş olmayacak onu biliyorum çünkü benim erkek arkadasım da ben o kadını seviyorum uleeyn diyecek bir organ yok.. Sizce bu durumda terk mi etmeliyim yoksa zaman mı geçmeli.. Kendimi kişiliğimi hayatımı ve özellikle çocuğumu bu insanların ağzına sakız edemem. Açıkcası uğraşacak da halim yok ne yapayım?
Bırak gitsin ağrımayan başına dert alma ailesi şimdiden cephe almışlar sana asla huzur vermezler boşver daha güzel kısmetler çıkar karşına inş

Sonrasında muhatap olmayacağınız için bırakın ne derse desin arkanızdan. Size bu durum böyle böyle mi diyen ortak tanıdık vs olursa anlatırsınız kendi tarafınızdan olanları. Genelde bu tarz zor durumda diye kadınların devam ettiği ilişkilerde erkek toparlanıyor başkasını da bulup kadını terk ediveriyor. "Ulen keşke ben terk etseydim" diye arkasından bakıp kalmanız olası, tecrübeyle sabit :KK70:.
O zevki ona vermemeliyim dimi 😃

Bırakamadığınıza göre gerçekten zor durumda diye düşünüyorum.
Toparlanınca terk etme olasılığı yüksek. O yüzden sonunuzun olmayacağını bildiğinizi, ama bu zor günlerde eski bir dost olarak yanında olabileceğinizi söyleseniz?

Ah canım kadınlar, çook haklısınız ama ben neden böyle bir acıma içine girdim onu da bilmiyorum. Acıma yetime dediğinizi duyuyorum. Şimdi ben ona uzun uzun anlatsam da sen zoru gördün kaçtın ben seni bırakmadım diyecek. Haklıyken haksız duruma düşücem..
Başından boşanmayla sonuçlanan bir evlilik geçmiş. Muhtemelen üzücü şeyler yaşamışsındır diye düşünüyorum.
Bunca yaşanmışlık insan "sallamama" yeteneği veriyor. Sende de olduğuna eminim...
Herkesin herşeyi söyleyebilir, ben ne kadar önemsiyorum önemli olan o...

Başına bunların gelmesinin sebebi sizmişsiniz ya zaten, seni kurtarmak için gidiyorum deyin ayrılın. O alır mesajı.

Tabi ki değmez de açıkcası kafam da evlilik fikri de yoktu. Ki zaten ben bu aileyle baş edemem. Yani ederim de enerjimi bunlara laf anlatmaya kullanasım yok. Belki biraz arkamda dursaydı fikrim de değişirdi ama o sadece durumu idare ediyor.
sizi üzecek bir şey demek istemem ama annem bekar bir anneydi. Kendini ve beni böyle bir ailenin içine laflarına konuşmalarına ağızlarına atsaydı bunun zorluğunu yaşardım. Çocuğunuz varsa uzak durun.

Şu ülkedeki dul kadın, bakire kadın, çocuklu kadın ayrımını hiç anlamadım, hiç anlamayacağım.
Sizin yerinizde olsam 1 dakika durmam zaten kötü kadınım, arkamdan hakaret ediliyor yine değişen birşey olmayacak. Ezik arkadaşınız ve terbiyesiz ailesi de kendisine başka bir aday bulsun.
Sanıyorlar ki biz bir kez bekaretten kurtulduk mu önümüze gelenle yatarız, cinsellik yaşamaya ihtiyacımız olur :işsiz: Bizim hiç aşk, sevgi, şefkat ihtiyacımız yok, sadece derdimiz seks. O kadar cinsellik diye ölüyoruz ki, kriter falan kalmıyor, erkek olsun yeter diyoruz sanıyorlar :D.

Diğer kısımda da katılıyorum sana, zaten arkasından hakaret ediyorlar, değişen bir şey olmayacak.

Neden düşesin? Kazadan evvel her lafı ettirmiş ailesine senin hakkında, höyt diyememiş. Sorarsa bunu dersin, sende bana koca olacak yeterlilik yok dersin, ailen sana kendilerine layık bir kırmızı kuşaklı hatun bulur, zaten sen anca onların eliyle... Ahah çok gittim ben. Haksız duruma düşmezsin, haksızlığın ta kendisi adam zaten. Adam dedim lafın gelişi.

Sanıyorlar ki biz bir kez bekaretten kurtulduk mu önümüze gelenle yatarız, cinsellik yaşamaya ihtiyacımız olur :işsiz: Bizim hiç aşk, sevgi, şefkat ihtiyacımız yok, sadece derdimiz seks. O kadar cinsellik diye ölüyoruz ki, kriter falan kalmıyor, erkek olsun yeter diyoruz sanıyorlar :KK70:.

Diğer kısımda da katılıyorum sana, zaten arkasından hakaret ediyorlar, değişen bir şey olmayacak.
Kişi kendinden bilir işi, onlar dişi sineğe bile "cinsellik 🤤" gözüyle baktıkları için bizi de öyle zannediyorlar herhalde. Kıt akıllılar. :rolleyes:

bunca lafa karşılık göğsünü gere gere çıkıp "ben bu kadını seviyorum, size ne" diyemeyen adam için fazla ince düşünmüşsünüz.
ailesi siz ne yapsanız bir şey bulup yaftalayacak zaten.
salın gitsin. sizi hakeden insanlara yer açılsın hayatınızda.

Neden düşesin? Kazadan evvel her lafı ettirmiş ailesine senin hakkında, höyt diyememiş. Sorarsa bunu dersin, sende bana koca olacak yeterlilik yok dersin, ailen sana kendilerine layık bir kırmızı kuşaklı hatun bulur, zaten sen anca onların eliyle... Ahah çok gittim ben. Haksız duruma düşmezsin, haksızlığın ta kendisi adam zaten. Adam dedim lafın gelişi.
Ahahahah çok tatlısın ya.

bunca lafa karşılık göğsünü gere gere çıkıp "ben bu kadını seviyorum, size ne" diyemeyen adam için fazla ince düşünmüşsünüz.
ailesi siz ne yapsanız bir şey bulup yaftalayacak zaten.
salın gitsin. sizi hakeden insanlara yer açılsın hayatınızda.
katılıyorum cnm ya. adamın popoya hemen tekmeyi vur. ama ondan önce malı mülkü üstüne geçirmeyi unutma

erkek olsun yeter diyoruz sanıyorlar :KK70:.
A-aaaa lütfen onlar erkek, bakın söylerken bile nasıl ağız dolduruyor çift r'yle söylerseniz daha etkili oluyor, kadın onlara göre başında her daim erkek bulunması gereken bir canlı, namusunuz nerede ne zaman kimlerle görüşeceğiniz, yediğiniz içtiğiniz giydiğiniz erkekten sorulur, boşanmışsanız vay halinize kim bilir erkeği nasıl mutlu edemediniz de adamcağız boşandı.

Boşanıp da suçlu çıkarılan bir tane erkek var mı? Hep mazlumlar :( hatta üzülmesinler diye davullu zurnalı düğün yapıp hiç evlenmemiş kadın layık görülür ama kadın yeniden evlenmek isterse utana sıkıla sanki ayıp bir şeymiş gibi davranılır, neden ? Çünkü o kadın ve kadının adı yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X