Ahali Lokali

Hayırlısı olsun canım ya,vardır bir hayır.İcine sinmiyorsa olmasın zaten.
Evet içime sinmedi, yani elimdekilerden vazgeçmemi gerektirecek bir durum yok gibi ortada. Gelir olarak beni biraz daha üste taşıyabilir gibi duruyor ama yabancı olduğum bir konu olduğu için bir anda dibe de batırabilir.
Zaten baştan beri gönülsüzdüm

Hiç sorma ya gerçek hayatta da böyleyim herkes diyor nereden buluyorsun böyle sözleri cidden atasözleri ve deyimler kitabı gibiyim
Çok süper bi özellik bence ya olayın tam olarak içine giriyorsun ruhuna bürünüyorsun adeta atasözüyle deyimle falan açıklayınca bi de her duruma özel fıkra bulup anlatanlar vardır bak onları da çok severim

Mesala en sevdiğim söz sıkılmıs amın davası olmaz çok da ağzı bozuk argo insanım

Kızlar selam, bugün arkadaşımla içmeye gittik. O sırada mekanda tel çekmiyordu, benimki de köpekle ilgili bir şey sormak için aramış falan. Neyse ben 9-10 gibi çıktım mekandan baktım arama var. Sorma bir sürü mesaj yazmış kimle nerelerdesin falan. Çok asabım bozuldu arayıp saydırdım terbiyesizlik yaptığı o ima, içim allak bullak. Kaç saattir onunla tartışıyorum. Kendimi yine puroya verdim. Biraz kendime geleyim yazacağım mesajlarınıza cevap. Uyuyanlarınız olursa iyi geceler şimdiden

Geçmişte etmediği merakları şimdi mi edesi gelmiş derdi merak da değil belli ki

Abla dünden konuştuk işte abla diyorum ua evitacım dünden konuştuk bugünde ayrıldık
Arar o...ama ben niyetini sevmedim diyeyim...herhalükarda arayacağı için dik dur...çok afedersin ama garsoniyerdi o teklif ettiği...o yuzden ben mıstafanın üstünü çizdim ama ben senin hayatında bir hiç olduğum için sen aradığında bir dik dur olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…