- 27 Ocak 2016
- 1.684
- 3.172
- 133
- Konu Sahibi ruzgargulu_
-
- #2.081
kursumla canlı yayına katıldım ben...instagram varsa direk oradan görebilirsiniz..kayıtlı hocanın sayfasında...yazmayı unuttum iyi dedin...haftaya salı bir daha var.Sneş görmeye geleceğim ben muhakkak
Aşk olsun yüz yüze gelmekten bahsediyorum ayrıca ben sosyal medya kullanmıyorumkursumla canlı yayına katıldım ben...instagram varsa direk oradan görebilirsiniz..kayıtlı hocanın sayfasında...yazmayı unuttum iyi dedin...haftaya salı bir daha var.
yok kuzum tabi..başımla beraber...Aşk olsun yüz yüze gelmekten bahsediyorum ayrıca ben sosyal medya kullanmıyorum
Başka biri ile olsan bile ona ne?Şimdi mi aklına gelmiş bir karisi olduğu,piç herifTartışma sebebim bana aradığında ulaşamadığı için bilip bilmeden beni başka biri ile beraber olmakla suçlaması. Yani ahlaksızlıkla suçluyor. Açtım ağzımı yumdum gözümü ben de deliye döndüm valla alkolün de etkisiyle
Harvard ve Stanford kütüphanesinde kitabı olan birisi için ne tirajik bir durum aslında ama hayat böyle bir şey, belki de onu yapmak durumunda kalacağım işimi yapmak yerine. Bunu düşüneceğim Evitam güzel niyetin ve düşüncen için çok teşekkür ederim, ne güzel insanlar tanıdım burada, her karanlığın içinden bir ışık çıkıyor işte, bana bu karanlıkta ışık oldunuz.tarot öğreteyim sana...danışmanlık ver...olmaz mı? hergün ders yaparım öğrenene kadar..ne dersin? bak çok düşkün herkes..düzgün birşekilde yaparsan bayağı ek gelir olur...birde hesap açarız sana..online bakarsın...
10 derste öğretirim sana bütün inceliklerini...online birşekilde teamsden falan bağlanalım...olur mu? ister misin?
Biz bırada resimlerimiz i paylaştıkyok kuzum tabi..başımla beraber...
hani kullanan varsa görmüş olur diye dedim konusu gelmişken...
Ama sen yoktun askımBiz bırada resimlerimiz i paylaştık
Böyle birsey oldu ama gunışıği ile daha iyi belli olur,ön taraf komple beyaz o yüzden oralar daha turuncu.Kurutunca atarım.
ben de öyle dedim yanında, alkole sigaraya sardığımda niye demedin iyimisin ne oluyor diye de şimdi soruyorsun sana ne kimleysem, hesap mı vereceğim sen bana hesap veriyo musun nerdesin diye, olaya bak ya allahım yaBaşka biri ile olsan bile ona ne?Şimdi mi aklına gelmiş bir karisi olduğu,piç herif.
hiç umursama daha çok kudursun...Tartışma sebebim bana aradığında ulaşamadığı için bilip bilmeden beni başka biri ile beraber olmakla suçlaması. Yani ahlaksızlıkla suçluyor. Açtım ağzımı yumdum gözümü ben de deliye döndüm valla alkolün de etkisiyle
bir şey diyeceğim bence kötü değil bu ya ciddenBöyle birsey oldu ama gunışıği ile daha iyi belli olur,ön taraf komple beyaz o yüzden oralar daha turuncu.
Akacak zaten kankambir şey diyeceğim bence kötü değil bu ya cidden
Şaka gibi 20 lik gibisinBöyle birsey oldu ama gunışıği ile daha iyi belli olur,ön taraf komple beyaz o yüzden oralar daha turuncu.
aksın ben sevdim valla, az daha açığı daha güzel zatenAkacak zaten kankam
kuaförden çıkmış gibi aslında renk de sana yakışmış ama dibe ne yapmak lazım acaba..gerçi ufak biryer..yıkandıkça karışır herhalde..Böyle birsey oldu ama gunışıği ile daha iyi belli olur,ön taraf komple beyaz o yüzden oralar daha turuncu.
Ben canım sıkıldıkça değişik renk alıp boyuyorum zatenaksın ben sevdim valla, az daha açığı daha güzel zaten
Bencedekuaförden çıkmış gibi aslında renk de sana yakışmış ama dibe ne yapmak lazım acaba..gerçi ufak biryer..yıkandıkça karışır herhalde..
15 günde falan oturuyor rengikuaförden çıkmış gibi aslında renk de sana yakışmış ama dibe ne yapmak lazım acaba..gerçi ufak biryer..yıkandıkça karışır herhalde..
aaa özelden mi? görmedim ki..bakiim bende ya..bana da gönderin ne olur bende gönderirim.Biz bırada resimlerimiz i paylaştık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?