- 27 Ocak 2016
- 1.684
- 3.172
- 133
- Konu Sahibi ruzgargulu_
-
- #2.061
sürekli hayal kırıklığı olduysa kısa bir sürede üstüste bir sor bakalım nerede yanlış var? sen aslında benden daha iyi kullanıyorsun enerjini vs..bilincin de şahane..ama bence bir yerde ,seçimlerde birşeyin etkisinde yanlış yapıyorsun...Vallah İsmail’e çok üzülmüştüm çünkü onunla çok tuhaf tı kendimi zor şey ettim toparladım zaten çok öyle olmam bunda sıkıntı yok zatem bi tuhaf Buda yani öyle çok aman aman aşık değildim seviyorum çok iyi bir insan üstüme titriyor ama olmazsa olmaz değil bende artık tuhaf hal aldım sevdiğim insana bile ne kadar üzüldüm ki buna üzüleyim çünkü önceliklerim belli artık kuru kuruya bağlanıp yas tutamam kankam yeter yani bi kulak arkam kaldı edilmedik
neden tartıştın kuzum? mahkeme durumunda olumsuz birşey olur diye mi? yani hiç tartışma bile öyle birşey olmayacaksa..Kızlar selam, bugün arkadaşımla içmeye gittik. O sırada mekanda tel çekmiyordu, benimki de köpekle ilgili bir şey sormak için aramış falan. Neyse ben 9-10 gibi çıktım mekandan baktım arama var. Sorma bir sürü mesaj yazmış kimle nerelerdesin falan. Çok asabım bozuldu arayıp saydırdım terbiyesizlik yaptığı o ima, içim allak bullak. Kaç saattir onunla tartışıyorum. Kendimi yine puroya verdim. Biraz kendime geleyim yazacağım mesajlarınıza cevap. Uyuyanlarınız olursa iyi geceler şimdiden
Bu renkler de çok güzel ama çok ince ayarı var ya. Oturur herhalde canım bi bak bakalım bence kötü de olmamıştır gözün alışmamıştır sadece dahaBiraz daha yoğun bakır yaptım ama iki üç yıkamaya oturur herhalde.
sadece saçını ışıkta çekip atsana...merak ettim.Biraz daha yoğun bakır yaptım ama iki üç yıkamaya oturur herhalde.
Sen benim hayatımda bir hiç değilsin öyle birşey bir daha duymayımArar o...ama ben niyetini sevmedim diyeyim...herhalükarda arayacağı için dik dur...çok afedersin ama garsoniyerdi o teklif ettiği...o yuzden ben mıstafanın üstünü çizdim ama ben senin hayatında bir hiç olduğum için sen aradığında bir dik dur olur mu?
Çabuk kapılıyorum herkesi kendim gibi sanıyorumsürekli hayal kırıklığı olduysa kısa bir sürede üstüste bir sor bakalım nerede yanlış var? sen aslında benden daha iyi kullanıyorsun enerjini vs..bilincin de şahane..ama bence bir yerde ,seçimlerde birşeyin etkisinde yanlış yapıyorsun...
Eyvallah canım ama hayatında birini istiyorsun,sevilmek istiyorsun,güçlü birini istiyorsun her kadın gibi normal olarak..o yuzden aradığında etkilenebilirsin..bu da normal ama yukarıda yazdığımı unutma...kimse kıymet verdiği kadına öyle birşey teklif etmez..Ya nikah tarihi ile istediğin ev ile gelir ya da geldiği yere geri gitsin...sana onun gibisi çok şu an...10 sene sonra riskli ama şu an hiç sıkıntın olmaz ondan bir tane daha bulmak için...Sen benim hayatımda bir hiç değilsin öyle birşey bir daha duymayım
niye pardon sen tek mi yapıyorsun? sen insan değil misin? canın yok mu? geç o işleri kendini suçlama...Ya birde olacak olan oluyor ya bence geri kalan şöyle idi böyle idi insan kendini yıpratıyor yok şöyle yaptım yapmayacaktım çok yiz verdim vs olacak olana oluyor amannnnnn
Aynen öyle bana bugün şey diyor yenı bır öde daha girdim banane dedim ne demek banane senın ıcın ıstedıgon hayatı evı sana sunabılmek ıcın dedıEyvallah canım ama hayatında birini istiyorsun,sevilmek istiyorsun,güçlü birini istiyorsun her kadın gibi normal olarak..o yuzden aradığında etkilenebilirsin..bu da normal ama yukarıda yazdığımı unutma...kimse kıymet verdiği kadına öyle birşey teklif etmez..Ya nikah tarihi ile istediğin ev ile gelir ya da geldiği yere geri gitsin...sana onun gibisi çok şu an...10 sene sonra riskli ama şu an hiç sıkıntın olmaz ondan bir tane daha bulmak için...
Seni yakaladığım yerde yiyeceğim kadınniye pardon sen tek mi yapıyorsun? sen insan değil misin? canın yok mu? geç o işleri kendini suçlama...
Allah allah ..borç batağında herhalde..tek başıma çalışıyorum,çocuk okutup ev bakıyorum ben tutabilirim o evi böyle zaruri birşey olsa..amma zorlandı 2.500 kira için..evleniyorsun ya...sanki her ay benim hesaba at dedi kız...Aynen öyle bana bugün şey diyor yenı bır öde daha girdim banane dedim ne demek banane senın ıcın ıstedıgon hayatı evı sana sunabılmek ıcın dedı
Kurutunca atarıms
sadece saçını ışıkta çekip atsana...merak ettim.
Ya anlayana davul zurna saz anlayamayana sivri sinek azAllah allah ..borç batağında herhalde..tek başıma çalışıyorum,çocuk okutup ev bakıyorum ben tutabilirim o evi böyle zaruri birşey olsa..amma zorlandı 2.500 kira için..evleniyorsun ya...sanki her ay benim hesaba at dedi kız...
Sen derdini çok sert anlatıyorsun herhalde...ben gerçekten anlamıyorum...ben seninle kiralanmış uygun bir evde aşk yaşamak istemiyorum 3-5 kuruş daha fazla düzgün bir evde aile kurmak istiyorum diyor musun? yoksa sürekli kavga gürültü mü konuşmalar...Ya anlayana davul zurna saz anlayamayana sivri sinek az
Ya ben çok alttan alan bir insan değilim direk kestirip atıyorum sşkerler diyip geçiyorum bilmiyorum oda anlamıyorsun diyor bende anlıyorum ama bana uygun değil diyorum şu aralar çok uygun değil oda benim umrumda değil tabi git gtunu sktr yani ben çok şeyim oda anlayış istiyor kanaat etmemi ama edemem etmem edersem serefsizimSen derdini çok sert anlatıyorsun herhalde...ben gerçekten anlamıyorum...ben seninle kiralanmış uygun bir evde aşk yaşamak istemiyorum 3-5 kuruş daha fazla düzgün bir evde aile kurmak istiyorum diyor musun? yoksa sürekli kavga gürültü mü konuşmalar...
bak bunu söyle mutlaka sakince ''ben seninle kiralanmış uygun bir evde aşk yaşamak istemiyorum 3-5 kuruş daha fazla düzgün bir evde aile kurmak istiyorum '' bşşka da birşey deme..bak derdini güzel anlatamıyorsun...bunu mesaj yaz at..başka birşey de konuşma...Ya ben çok alttan alan bir insan değilim direk kestirip atıyorum sşkerler diyip geçiyorum bilmiyorum oda anlamıyorsun diyor bende anlıyorum ama bana uygun değil diyorum şu aralar çok uygun değil oda benim umrumda değil tabi git gtunu sktr yani ben çok şeyim oda anlayış istiyor kanaat etmemi ama edemem etmem edersem serefsizim
Derdi belli, can acıtmak, iftira... Çok pis bozdum ağzımıGeçmişte etmediği merakları şimdi mi edesi gelmişderdi merak da değil belli ki
Tartışma sebebim bana aradığında ulaşamadığı için bilip bilmeden beni başka biri ile beraber olmakla suçlaması. Yani ahlaksızlıkla suçluyor. Açtım ağzımı yumdum gözümü ben de deliye döndüm valla alkolün de etkisiyleneden tartıştın kuzum? mahkeme durumunda olumsuz birşey olur diye mi? yani hiç tartışma bile öyle birşey olmayacaksa..
Sneş görmeye geleceğim ben muhakkakbak bunu söyle mutlaka sakince ''ben seninle kiralanmış uygun bir evde aşk yaşamak istemiyorum 3-5 kuruş daha fazla düzgün bir evde aile kurmak istiyorum '' bşşka da birşey deme..bak derdini güzel anlatamıyorsun...bunu mesaj yaz at..başka birşey de konuşma...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?