- 18 Şubat 2018
- 13.585
- En iyi cevaplar
- 2
- 62.736
- 598
- 45
- Konu Sahibi ruzgargulu_
-
- #2.021
Eee kolay gelsinBen gidip saçımı boyayayım,acayip üşeniyorum ama artık beyazlarım coşmuş vaziyette.Cok soğuk ya,üşüyorum çok.
aradı mı seni bugün? durum ne? tarotu kime baktıracaksın? saçma sapan enerjileri çekme kendine...kime baktıracaksın bir sıfatına bakayım ben onun...Tarot mevzusu açılmışken ben arada krize giriyorum tarot baktırsam sorun olur mu :) sonuçta onu ayrı turuyoruz
Abla dünden konuştuk işte abla diyorum ua evitacım dünden konuştuk bugünde ayrıldıkaradı mı seni bugün? durum ne? tarotu kime baktıracaksın? saçma sapan enerjileri çekme kendine...kime baktıracaksın bir sıfatına bakayım ben onun...
Burada takip ettiğim diğer forumlar da bir kaç numara var mesaj kutumda krizim gelince baktırırım diyordum telwe yi bıraktım işte çünkğ ben hem telefon hem telwe gidiyordum şuan da içiyorum iki vodka attım kaç gündür sadece bulaşık Ocak sil mutfağı topla evi topla bi ev süpürmezdim herneyse sorun bu değil ama meditasyon devam spor ara bakımlar devam konuyla alakasız ama anlatmak istedimaradı mı seni bugün? durum ne? tarotu kime baktıracaksın? saçma sapan enerjileri çekme kendine...kime baktıracaksın bir sıfatına bakayım ben onun...
Ayrıldınız mı?Abla dünden konuştuk işte abla diyorum ua evitacım dünden konuştuk bugünde ayrıldık
Evet kankaAyrıldınız mı?
Hayırlısı olsun canım ya.Sonuç olarak ben dedim sikerler istemiyorum
Öyle kankaHayırlısı olsun canım ya.
Ne durumdasın şu anda,anlat rahatlaÖyle kanka
Vallah İsmail’e çok üzülmüştüm çünkü onunla çok tuhaf tı kendimi zor şey ettim toparladım zaten çok öyle olmam bunda sıkıntı yok zatem bi tuhaf Buda yani öyle çok aman aman aşık değildim seviyorum çok iyi bir insan üstüme titriyor ama olmazsa olmaz değil bende artık tuhaf hal aldım sevdiğim insana bile ne kadar üzüldüm ki buna üzüleyim çünkü önceliklerim belli artık kuru kuruya bağlanıp yas tutamam kankam yeter yani bi kulak arkam kaldı edilmedikNe durumdasın şu anda,anlat rahatla.
Hee buna sevindim kanka,olmuyorsa olmuyor.Üstelemeye hic gerek yok.Çok daha iyisi olacaktır eminim kiVallah İsmail’e çok üzülmüştüm çünkü onunla çok tuhaf tı kendimi zor şey ettim toparladım zaten çok öyle olmam bunda sıkıntı yok zatem bi tuhaf Buda yani öyle çok aman aman aşık değildim seviyorum çok iyi bir insan üstüme titriyor ama olmazsa olmaz değil bende artık tuhaf hal aldım sevdiğim insana bile ne kadar üzüldüm ki buna üzüleyim çünkü önceliklerim belli artık kuru kuruya bağlanıp yas tutamam kankam yeter yani bi kulak arkam kaldı edilmedik
Sıkma canını sen çok güzel bir kadınsın çok da akıllısın zaten, bunların biri çok seçenek demek diğeri de uygun olanı seçebilme becerisi demekSonuç olarak ben dedim sikerler istemiyorum
Aynen ya,bu güzellikle,alımla falan kapında kuyruk oluşması lazım.Mittir et lütfenSıkma canını sen çok güzel bir kadınsın çok da akıllısın zaten, bunların biri çok seçenek demek diğeri de uygun olanı seçebilme becerisi demek
Ateş grubu yay kadını olarak aşırı egoistim şuan ultra deluxe egoist imAynen ya,bu güzellikle,alımla falan kapında kuyruk oluşması lazım.Mittir et lütfen.
Yakışır benim kankamaAteş grubu yay kadını olarak aşırı egoistim şuan ultra deluxe egoist im
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?