Ahali Lokali

aradı mı seni bugün? durum ne? tarotu kime baktıracaksın? saçma sapan enerjileri çekme kendine...kime baktıracaksın bir sıfatına bakayım ben onun...
Burada takip ettiğim diğer forumlar da bir kaç numara var mesaj kutumda krizim gelince baktırırım diyordum telwe yi bıraktım işte çünkğ ben hem telefon hem telwe gidiyordum şuan da içiyorum iki vodka attım kaç gündür sadece bulaşık Ocak sil mutfağı topla evi topla bi ev süpürmezdim herneyse sorun bu değil ama meditasyon devam spor ara bakımlar devam konuyla alakasız ama anlatmak istedim

Ne durumdasın şu anda,anlat rahatla.
Vallah İsmail’e çok üzülmüştüm çünkü onunla çok tuhaf tı kendimi zor şey ettim toparladım zaten çok öyle olmam bunda sıkıntı yok zatem bi tuhaf Buda yani öyle çok aman aman aşık değildim seviyorum çok iyi bir insan üstüme titriyor ama olmazsa olmaz değil bende artık tuhaf hal aldım sevdiğim insana bile ne kadar üzüldüm ki buna üzüleyim çünkü önceliklerim belli artık kuru kuruya bağlanıp yas tutamam kankam yeter yani bi kulak arkam kaldı edilmedik

Seven düzgün kadınlar hakettiklerini bulmuyorlar bunu anladım ben yani her ne kadar hayat eşit desek de karşı taraf bize eşit davranmıyor verdiğimiz kadar alamaıyoruz bende artık vermiyorum ben bide asla akıllanmayan biriydim . Ben bile yani birşeyleri dank ettiysem birşey demiyorum

Hee buna sevindim kanka,olmuyorsa olmuyor.Üstelemeye hic gerek yok.Çok daha iyisi olacaktır eminim ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…