- 9 Nisan 2021
- 1.796
- 1.821
- 83
- Konu Sahibi ruzgargulu_
-
- #2.001
Ayyy nostaljı Teoman çok karizmatik bi adam
Bu şarkıdan sonra biz arkadas grubu olarak kısacık kestirmiştik saçlarımızı,ahhh çok özlüyorum o günleri.Ama sigara hiç kullanmadımAyyy nostaljı Teoman çok karizmatik bi adam
Tamam canım...yanındayım bütün enerjimle...pes etmeyenler hep kazanan...bu iş olmazsa servis elemanı vs gibi yan bir işe girsen biraz ayağa kalkana kadar olmaz mı?İşe girersem dava açmaya gideceğim türkiye ye. İş olayı bütün hayatımı bağlıyor. Çünkü sabit gelirim yok.
sen buradan yaz içini dök o zaman...ben destek olurum her zaman...anlatmak da iyi gelir...Evet psikologa gitmek istiyorum, başa çıkamıyorum artık bu durumlarla. Ama ona da ayıracak bütçem yok. Gene mevzu işe geliyor. Biri beni işe alsa, baştan ayağa hayatımı yenileyecek her şeyi yapacağım. Tek göz odalı evde kaldım, siz de olmasanız kimseye de anlatmıyorum. Ailem de henüz bilmiyor. İşe girip sonra Türkiyeye gidip her şeyi yüzyüze anlatmak istiyordum. Annem tansiyon şeker hastası ve onda da endişe bozukluğu var, uzaktan böyle konuları açarsam kötü olacak biliyorum.
O tarz bir işe giremiyormuşTamam canım...yanındayım bütün enerjimle...pes etmeyenler hep kazanan...bu iş olmazsa servis elemanı vs gibi yan bir işe girsen biraz ayağa kalkana kadar olmaz mı?
tarot öğreteyim sana...danışmanlık ver...olmaz mı? hergün ders yaparım öğrenene kadar..ne dersin? bak çok düşkün herkes..düzgün birşekilde yaparsan bayağı ek gelir olur...birde hesap açarız sana..online bakarsın...O tarz bir işe giremiyormuş.
Ben o işi hiç beceremem ki☹.tarot öğreteyim sana...danışmanlık ver...olmaz mı? hergün ders yaparım öğrenene kadar..ne dersin? bak çok düşkün herkes..düzgün birşekilde yaparsan bayağı ek gelir olur...birde hesap açarız sana..online bakarsın...
10 derste öğretirim sana bütün inceliklerini...online birşekilde teamsden falan bağlanalım...olur mu? ister misin?
günde 10 eurodan 1 tane açılım yapsan ayda 300 euro olur...birde düzgün yaparsan daha çoğalır...tarot öğreteyim sana...danışmanlık ver...olmaz mı? hergün ders yaparım öğrenene kadar..ne dersin? bak çok düşkün herkes..düzgün birşekilde yaparsan bayağı ek gelir olur...birde hesap açarız sana..online bakarsın...
10 derste öğretirim sana bütün inceliklerini...online birşekilde teamsden falan bağlanalım...olur mu? ister misin?
yok kuzumBen o işi hiç beceremem ki☹.
Sen Ruzgargulu'ne yazdın değil mi?günde 10 eurodan 1 tane açılım yapsan ayda 300 euro olur...birde düzgün yaparsan daha çoğalır...
Çok güzel olur aslında.Denemeli bence de.günde 10 eurodan 1 tane açılım yapsan ayda 300 euro olur...birde düzgün yaparsan daha çoğalır...
evet evet..ne yapsak derken birden aklıma geldi...insanlar ev bakıyor bu işle..Sen Ruzgargulu'ne yazdın değil mi?
Ayyy inşallah,inşallah bir yolunu bulur.evet evet..ne yapsak derken birden aklıma geldi...insanlar ev bakıyor bu işle..
benim ders notlarımı vs hep paylaşırım onunla..pratik de yaptırırım....buradan da biraz pratik yapıp bir hesap açarız...başlar sonra ufak ufak...Çok güzel olur aslında.Denemeli bence de.
Hay aklınla bin yaşabenim ders notlarımı vs hep paylaşırım onunla..pratik de yaptırırım....buradan da biraz pratik yapıp bir hesap açarız...başlar sonra ufak ufak...
gelsin bakalım ne diyecek...olumlu bakarsa ben hallederim...bırakmam onu öyle odalara tek başına..Hay aklınla bin yaşa
Harikasin ya,düzenli bir gelir ona çok çok iyi gelecek,inşallah olur birşeyler.Makale yazıyorum diyor birde,baskıya verse çok güzel olur aslında.gelsin bakalım ne diyecek...olumlu bakarsa ben hallederim...bırakmam onu öyle odalara tek başına..
Evita bilir bunu ama o da gitmiş gelince cevaplar artıkTarot mevzusu açılmışken ben arada krize giriyorum tarot baktırsam sorun olur mu :) sonuçta onu ayrı turuyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?