- 18 Şubat 2018
- 13.586
- En iyi cevaplar
- 2
- 62.742
- 598
- 45
- Konu Sahibi ruzgargulu_
-
- #2.101
Açıktan paylastikaaa özelden mi? görmedim ki..bakiim bende ya..bana da gönderin ne olur bende gönderirim.
Bak ben hemen sildim şimdiAçıktan paylastik
yazılı yazma sakın bunları...ilerde kullanabilir resmi bir yerde...istediğimle olurum vs...sinirine hakim ol..ben de öyle dedim yanında, alkole sigaraya sardığımda niye demedin iyimisin ne oluyor diye de şimdi soruyorsun sana ne kimleysem, hesap mı vereceğim sen bana hesap veriyo musun nerdesin diye, olaya bak ya allahım ya
Ya Allah belasını versin be,valla çok sinirlendimof çok fena ağladım, biraz rahatladım, yaklaşık 2 saat boyunca ağladım
kullanamaz, zaten telefonda söyledim mesaj değildi, ama mesaj da olsa kullanamaz, adamın gtnden kan alırım benyazılı yazma sakın bunları...ilerde kullanabilir resmi bir yerde...istediğimle olurum vs...sinirine hakim ol..
yaw belli olmaz neyi neden yaptığı..ayrılık bu..birde onla mı uğraşacaksın..sen yine tedbirli ol...kullanamaz, zaten telefonda söyledim mesaj değildi, ama mesaj da olsa kullanamaz, adamın gtnden kan alırım ben
haklısın, insanlar yamuk, istesem kol gibi nafaka alırım, adam olsun. Ben bir şey istemiyorum yineyaw belli olmaz neyi neden yaptığı..ayrılık bu..birde onla mı uğraşacaksın..sen yine tedbirli ol...
yani şöyle ben o tarz işlerde kayıt dışı 2-3 ay çalışırım da sonra oturum iznim bitince yenileyebilmem için bir iş yeri göstermem gerekiyor, o ufak çaplı işler de oturum işine girmek istemiyor maliyetli olduğu için.Tamam canım...yanındayım bütün enerjimle...pes etmeyenler hep kazanan...bu iş olmazsa servis elemanı vs gibi yan bir işe girsen biraz ayağa kalkana kadar olmaz mı?
Ya ben göremedimşirket mail fotoğrafım
özele gönderdim...buradan silmeyi beceremiyorum ben..özelden gönderdim al sende kalsın vesikalıkYa ben göremedim
Tam tahmin ettiğim gibisin vallaözele gönderdim...buradan silmeyi beceremiyorum ben..özelden gönderdim al sende kalsın vesikalık
sana iş yeri şart o zaman..diyelim tarotta yürüdün gittin orda bu sefer kalmana izin vermeyecekler sanırım yer gösteremediğin için...yani şöyle ben o tarz işlerde kayıt dışı 2-3 ay çalışırım da sonra oturum iznim bitince yenileyebilmem için bir iş yeri göstermem gerekiyor, o ufak çaplı işler de oturum işine girmek istemiyor maliyetli olduğu için.
o surat ama aşağısı 90 kilo..hiç boy fotoğrafım yok o yuzden....Tam tahmin ettiğim gibisin valla
Aslında var ya götündeki donu bile çekip alacaksın,bunlar böylesini hak ediyor.haklısın, insanlar yamuk, istesem kol gibi nafaka alırım, adam olsun. Ben bir şey istemiyorum yine
Ya bende sana yakinim boşvero surat ama aşağısı 90 kilo..hiç boy fotoğrafım yok o yuzden....
niye almıyorsun gerçekten...yani çamaşırı değil tabi..nafakayı?Aslında var ya götündeki donu bile çekip alacaksın,bunlar böylesini hak ediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?