- 30 Ocak 2022
- 2.453
- 4.119
- 48
- Konu Sahibi ruzgargulu_
-
- #2.121
aynen öyle canım... ya da yüklü bir para gösterirsen oturum yenileyebiliyorsun. Ama malum o da yoksana iş yeri şart o zaman..diyelim tarotta yürüdün gittin orda bu sefer kalmana izin vermeyecekler sanırım yer gösteremediğin için...
Aynen öyle, para da para başka bir şey bilmiyor hem kendi hem anası, şeytan diyor al nafakayı ödesin dursun euro bazındaAslında var ya götündeki donu bile çekip alacaksın,bunlar böylesini hak ediyor.
Acimiyacaksin!Elinden geleni yap valla,ödesin dursun yaprak kafalıAynen öyle, para da para başka bir şey bilmiyor hem kendi hem anası, şeytan diyor al nafakayı ödesin dursun euro bazında
lanet olası gururumdan, kimsenin parasına ihtiyacım yok gururuniye almıyorsun gerçekten...yani çamaşırı değil tabi..nafakayı?
Iki ay içinde mi belli olacaktı tamamen?Ulan var ya, şu işlerin biri beni alsın onların parasını da bana yaptıklarını da her şeyi skp atacağım, parası kadar konuşsunlar
evet, düşününce yine titremeye başladımIki ay içinde mi belli olacaktı tamamen?
Kanka,birsey diyeyim mi?evet, düşününce yine titremeye başladım
yesKanka,birsey diyeyim mi?
En umudunu kestiğin anda,en ummadığın olan olacak.Altinci hismi dersin ne dersen de,teselli etmek için demiyorum he,bazen çıkar dediklerim.Ama olmazsa da acayip üzülürüm.
attım komtanımBana da resim at
Benim hikayelerim mutlu sonla bitmiyor kanka, bunu çok denedim.En umudunu kestiğin anda,en ummadığın olan olacak.Altinci hismi dersin ne dersen de,teselli etmek için demiyorum he,bazen çıkar dediklerim.Ama olmazsa da acayip üzülürüm.
Olursa buradayım ben amaBenim hikayelerim mutlu sonla bitmiyor kanka, bunu çok denedim.
iptal ediyorum iptal ediyorum iptal ediyorumBenim hikayelerim mutlu sonla bitmiyor kanka, bunu çok denedim.
artık karmam mı temizleniyor, geçmiş hayatta ne bok biriydim bilmiyorum ama, hep böyle yıkıntıların altından bir şey çıkar elbet diye tutunduğum şeylerden de darbe yedim, maalesef.Benim hikayelerim mutlu sonla bitmiyor kanka, bunu çok denedim.
olursa hepinize müjdenizi yollayacağımOlursa buradayım ben ama
Herhalde yollayacaksin kankam benim,ben şimdilik yatıyorum.Ne olur sakın olmaya çalış,içinden geleni yaz.Yarin okuyacağım hepsini.Hepinjze iyi geceler bebitolarolursa hepinize müjdenizi yollayacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?