- 27 Ocak 2016
- 1.684
- 3.172
- 133
- Konu Sahibi ruzgargulu_
-
malum kişiye saplanıp kendini uzmekten başka birşey yapmamışsın...hatta çevrenin etkisi olmasa hala saplı kalırdın ama muhtemelen seni kurtarmaya çalışan veya yapma etme diyenin var..onlar ufak ufak etkili olmaya başlamış..yeni yeni kafanı kaldırmaya başlamışsın...Evet çok erken zaten böyle bir şey için farkındayım, ben ona güvenemediğimden adım atmadım bir süre ama çok git gel yaşadım hani bir şey kaçırıyor muyum malum kişiye saplanıp diye ama sanırım bir süre sonra tekrar sormak lazım bunu...
Emeğine sağlık canım.
Evita m marshmelow um gider yazarım deme böyle şeylercanımcım istiyorsan biraz mantık çalıştır...yap birşey...anlaşamayacak ne var...
ismail üzümlü keki de merak ettim yapıyor bir sihirbazlıklar ne yapacak acaba...ona ayrı bakalım sonra...
Aynen öyle ismail hayatımı bş s.ken Mustafa sonradan gelip daha güzel s.kenbu içme sebebi olan mustafa mı? bugünkü....hain mustafaaa...
yahu ben varım...kimseye yazmaya gerek yok..biraz zaman geçsin bakarız ne yapmış ne etmiş...Evita m marshmelow um gider yazarım deme böyle şeyler
mustafayı sen göndermedin mi? mustafayı sal bence...Kadir gelsin...Kadir iyidir...Aynen öyle ismail hayatımı bş s.ken Mustafa sonradan gelip daha güzel s.ken
Yalnız olmadığımı bilmek sevindirdi valla ya ben gerçekten rakının çok seveni var sanıyordum artık benim şansım mı neyse aktif olarak içmeye başladığımdan beri herkes bi burun kıvırır oldu çevremdeEvet aynıyız gerçekten bayılıyorum yok böyle bişey ya
Ben gönderdim de köpek gibi gelen insandı ne hani böyle beni görüp arkadaşla takılma insanın ağırına gidiyormustafayı sen göndermedin mi? mustafayı sal bence...Kadir gelsin...Kadir iyidir...
Aynen de öyle oldu, hatta arada gelse özür dilese barışırım dedikçe de kafama vuranlar var sağolsunlarmalum kişiye saplanıp kendini uzmekten başka birşey yapmamışsın...hatta çevrenin etkisi olmasa hala saplı kalırdın ama muhtemelen seni kurtarmaya çalışan veya yapma etme diyenin var..onlar ufak ufak etkili olmaya başlamış..yeni yeni kafanı kaldırmaya başlamışsın...
Yaş 54 ama primlerin dolmasına çok varama emekliliğine var olması lazım...
Bende. BarışırımAynen de öyle oldu, hatta arada gelse özür dilese barışırım dedikçe de kafama vuranlar var sağolsunlar
Aynen de öyle oldu, hatta arada gelse özür dilese barışırım dedikçe de kafama vuranlar var sağolsunlar
Bende. Barışırım
Kimse tutmadın beniBende barışırım beaaa.....
şaka yaptık yahu..durrr...sabah pişman olacağın şeyler yapma bak..sabah mesaim yüklü beni de bulamazsın...dur bakalım o koltukta....Üzümlü kekime gidiyorum
Dur bi bekle yaa o gelsin bu gece gaza gelip yazma sakınKimse tutmadın beni
Ben herkesle barışığım ahiretlikBorellus80 sende barış....kafamızı bozma...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?