- 27 Ocak 2016
- 1.684
- 3.172
- 133
- Konu Sahibi ruzgargulu_
-
yok bende içicem en yakın zamanda...ben herkesle barışık değilimBen herkesle barışığım ahiretlik.
Dert başa gelince her yeri oynuyor insanınyok bende içicem en yakın zamanda...ben herkesle barışık değilimiçip içip yazarmışım...kimse de alışık değil..kesin beni kaçırdılar zannederler..kimse beni ciddiye almaz....yalı kazığı gibiyimdir ben o konularda..kaşım oynamaz yani...
sen bilirsin..kaş arasını kırıştırıyor,dudak kenarını aşağıya çekiyor...en ucuz estetik dokunuş 1.000 dolar...Sakinim kafam güzel az gidiyorum zırlayım bu duygular başka atılmaz
Valla aslında sen affetsen ben affetmem kıvamında olduğum o kadar kişi var ki,ama ne halleri varsa görsünler miiirimmyok bende içicem en yakın zamanda...ben herkesle barışık değilimiçip içip yazarmışım...kimse de alışık değil..kesin beni kaçırdılar zannederler..kimse beni ciddiye almaz....yalı kazığı gibiyimdir ben o konularda..kaşım oynamaz yani...
Valla aslında sen affetsen ben affetmem kıvamında olduğum o kadar kişi var ki,ama ne halleri varsa görsünler miiirimm
Kabul etmeyen 3 yer mi benim için uygun değilmiş? yoksa daha haber vermemiş olan 3 yer mi?sana enerji yaratırım ben..5 dakika üretir gelirim..ne demek...
şu iş yeri olur mu demedim kartlar söylemez ama 3 ay içinde ne olur bu işler dedim...
çok güzel çıktı benim anladım anlatmak istedikleri hikaye ; bu 3 iş yeri neyse senin için uygun değilmiş..sen geçmişte bir yerde çok başarılı olmuş,orayı çok sevmiş o konuda ilerlemek isteyebilirsin çünkü bu başvurdukların sanki artık bir işim olsun niyetli çokda senin kalbrende değil gibi...3 vakit verdi..değnek serisi olduğu içinde 3 hafta derim ben...en uygunu gelecek diyor...gelecekte de imparatoriçe olarak resmedildin ki imparatoriçe bir kadın için niyet ettiği alan ne olursa olsun gelebilecek en iyi karttır.
Benim de bugün arkadaş bir iş ilanı göndermiş,pek umudum yok ama olur mu acabaaslında konu gelmişken hemen bilmişliğimi yapayım..aynen öyle yaptığında oluyor olan zaten....
yok kabul etmeyen...iyi olmuş yaa üzülmesin dedi kartlar...Kabul etmeyen 3 yer mi benim için uygun değilmiş? yoksa daha haber vermemiş olan 3 yer mi?
Ay şu an benim içime bir heves saldın ki dostlar başına, nasıl kesilmişti umudum var ya. Ayyy koy şarabı koy koyyok kabul etmeyen...iyi olmuş yaa üzülmesin dedi kartlar...
çok güzel çıktı ama şu an ve gelecek potasiyelin...iyi haberlerini bekliyorum...
sana cık diyorum...iyi bir yer mi ki..yerde pek iyi çıkmadı...Benim de bugün arkadaş bir iş ilanı göndermiş,pek umudum yok ama olur mu acaba?
şarap yok köpüklü kahve yapsam olur mu?Ay şu an benim içime bir heves saldın ki dostlar başına, nasıl kesilmişti umudum var ya. Ayyy koy şarabı koy koy
Bilmiyorum ki nasıl bir yer,eve falan yakın o açıdan iyi olur belki diye düşündüm.sana cık diyorum...iyi bir yer mi ki..yerde pek iyi çıkmadı...
her şey olur şu an su içsek yarayacak kıvamdayımşarap yok köpüklü kahve yapsam olur mu?
hadi inşallah ya....Evita1907 seni bana allah gönderdi demek ki redvelvetcake de olumlu haber gelecek yakın zamanda demişti.
Size valla müjdenizi veririm gelirse o haber
bu arada çoook teşekkür ederim canım emeğin için
başvur kız allah aşkına, en azından elimizden geleni yaptık da öyle olmadı derizBenim de bugün arkadaş bir iş ilanı göndermiş,pek umudum yok ama olur mu acaba?
bu arkadaşa güvenir misin? yani bunu buraya bırakıyorum ama işte siz bilirsiniz falan der mi? üç kağıt kartı çıktı da biraz...ya işyeri biraz sıkıntılı ya da aracı olan..şimdi gece gece kem kem konuşmayayım da..Bilmiyorum ki nasıl Nirvana yer,eve falan yakın o açıdan iyi olur belki diye düşündüm.
Kanka mesleğim ile alakalı ama nasıl bir yer hiç bilmiyorum.Gidip basvurmayi düşünüyorum ama.başvur kız allah aşkına, en azından elimizden geleni yaptık da öyle olmadı deriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?