- 18 Şubat 2018
- 13.590
- En iyi cevaplar
- 2
- 62.792
- 598
- 45
- Konu Sahibi ruzgargulu_
-
- #2.541
İyi geceleryattım ben kızlar..sabah kalkacağım...öpüldünüz...
Iyi geceleryattım ben kızlar..sabah kalkacağım...öpüldünüz...
Daha benim cevizli kekimi görecektinKızlar ben de kaçıyorum öpüyorum hepinizi
Ahahhahahahah benim de frambuazlı kekim olsun bari hhahahahahahDaha benim cevizli kekimi görecektin
Yalnız bende +18 hikayeler yokAhahhahahahah benim de frambuazlı kekim olsun bari hhahahahahah
Ben kullanmaya devam ediyorum canım biraz daha ama doğru mu yapıyorum ben de bilmiyorum, ilaçlarda da kozmetiklerde de böyle bir kullanım payı olduğunu duymuştum sadece.Kızlaar size bişi sorucam mesela yves rochernin yuz temizleme jelinin arkasında 6 ay içerisinde bitirin gibi bişi yazıyo ben bitiremedim kullanıyorum hala kremlerde falan da 12 ay diyor hep kullanıyorum ama daha hic yan etkisi görmedim siz atıyo musunuz direkt yoksa kullanmaya devam mı ediyosunuz
Görüp gideyim bari yaaDaha benim cevizli kekimi görecektin
Yaa düşündüm de bende de komik yok herhalde hiç ahaahahaYalnız bende +18 hikayeler yok
O kadar para verdikten sonra son gidimina kadar kullanırımBen kullanmaya devam ediyorum canım biraz daha ama doğru mu yapıyorum ben de bilmiyorum, ilaçlarda da kozmetiklerde de böyle bir kullanım payı olduğunu duymuştum sadece.
atmıyorum ben de valla 1 sene kullanırımKızlaar size bişi sorucam mesela yves rochernin yuz temizleme jelinin arkasında 6 ay içerisinde bitirin gibi bişi yazıyo ben bitiremedim kullanıyorum hala kremlerde falan da 12 ay diyor hep kullanıyorum ama daha hic yan etkisi görmedim siz atıyo musunuz direkt yoksa kullanmaya devam mı ediyosunuz
Görüp gideyim bari yaa
Yani son kullanma tarihine de daha var yüzümde herhangi bir alerjide yapmadı o yüzden sıkıntı yok galiba ya makyaj malzemelerini de yıllarca kullanırım valla bir sıkıntı olmadı ama ben de bilmiyorum ne kadar doğruBen kullanmaya devam ediyorum canım biraz daha ama doğru mu yapıyorum ben de bilmiyorum, ilaçlarda da kozmetiklerde de böyle bir kullanım payı olduğunu duymuştum sadece.
bende kek yok, bayat keklerden ay çöreği yapabilirimAhahhahahahah benim de frambuazlı kekim olsun bari hhahahahahah
Ay evet ya çok pahallı bende kıyamıyorum aahahhahhaahO kadar para verdikten sonra son gidimina kadar kullanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?